Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   LIVE TEXT/ Armata ucraineană a…

LIVE TEXT Armata ucraineană a început să folosească rachete cu rază lungă de acțiune „Storm Shadow” pentru a lovi ținte rusești. 447 de zile de război în Ucraina

Sursa foto: Unian

UPDATE 21:23 Forțele ucrainene au început să folosească rachete cu rază lungă de acțiune „Storm Shadow” furnizate de Marea Britanie pentru a lovi ținte rusești, au declarat marți pentru CNN trei oficiali familiarizați cu acest subiect.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului ucrainean al Apărării a refuzat să comenteze informația.

Storm Shadow este o rachetă de croazieră cu rază lungă de acțiune, dezvoltată în comun de Marea Britanie și Franța.

Săptămâna trecută, Marea Britanie a livrat mai multe rachete de croazieră „Storm Shadow” Ucrainei, oferind țării o nouă capacitate de atac cu rază lungă de acțiune.

UPDATE 18:59 Trupele ucrainene au recucerit în ultimele zile aproximativ 20 de kilometri pătrați în jurul orașului Bahmut, situat în estul țării. Despre asta a anunțat Hanna Maliar, ministra adjunctă a Apărării din Ucraina, scrie Ukrinform.

„În ultimele zile, trupele noastre au eliberat de la inamic aproximativ 20 de kilometri pătrați în nordul și sudul suburbiilor din Bahmut”, a declarat Maliar.

Ea a adăugat, de asemenea, că armata rusă a obținut unele câștiguri în Bahmut. „Lupte grele se desfășoară în această zonă. În situația dată, trupele noastre fac tot ce pot”, a declarat ea.

UPDATE 16:58 Șeful politicii externe a Uniunii Europene, Josep Borrell, a declarat că UE ar trebui să ia măsuri drastice împotriva Indiei care revinde petrol rusesc în Europa sub formă de combustibil rafinat, relatează CNN.

Într-un articol publicat marți în Financial Times, Borrell a declarat că „trebuie să acționăm” pentru a opri fluxul de petrol din Rusia către India, care a devenit unul dintre cei mai mari cumpărători de petrol rusesc de când Moscova a lansat invazia în Ucraina.

„Dacă motorina sau benzina intră în Europa (…) provenind din India și fiind produsă cu petrol rusesc, aceasta este cu siguranță o ocolire a sancțiunilor și statele membre trebuie să ia măsuri. Faptul că India cumpără petrol rusesc, este normal (…) Dar dacă folosesc acest lucru pentru a fi un centru în care petrolul rusesc este rafinat și subprodusele sunt vândute către noi trebuie să acționăm”, a declarat Josep Borrell.

UE nu a luat nicio măsură pentru a lua măsuri împotriva Indiei care revinde petrol rusesc în Europa. Cu toate acestea, Borrell a declarat pentru Financial Times că va ridica problema cu ministrul de externe al Indiei, cu care urmează să se întâlnească marți.

„Dacă se vinde, este pentru că cineva cumpără. Și trebuie să ne uităm la cine cumpără”, a adăugat șeful diplomației UE, care a precizat că va discuta despre acest subiect cu ministrul indian de externe, Subrahmanyam Jaishankar.

UPDATE 16:19 Președintele sud-african Cyril Ramaphosa a declarat marți că președintele rus Vladimir Putin și cel ucrainean Volodimir Zelenski au acceptat să se întâlnească cu un grup de lideri africani pentru a discuta un potențial plan de pace pentru conflictul din Ucraina, relatează Reuters.

Detaliile planului nu au fost făcute publice, deși poziția declarată a Ucrainei pentru orice acord de pace este că toate trupele rusești trebuie să se retragă de pe teritoriul său.

„Discuțiile mele cu cei doi lideri au demonstrat că amândoi sunt pregătiți să îi primească pe liderii africani și să discute despre cum se poate pune capăt acestui conflict”, a declarat Ramaphosa, în cadrul unei conferințe de presă comune cu premierul singaporez la Cape Town.

„Dacă acest lucru va reuși sau nu va depinde de discuțiile care vor avea loc”, a spus el.

Putin și Zelenski au convenit să primească misiunea (africană) în capitalele lor respective, Moscova și Kiev, se arată într-un comunicat al președinției sud-africane. Planul de pace este susținut și de liderii din Senegal, Uganda, Egipt, Republica Congo și Zambia.

Ramaphosa a precizat că SUA și Marea Britanie și-au exprimat un sprijin „prudent” pentru acest plan, iar secretarul general al ONU a fost, de asemenea, informat cu privire la această inițiativă.

În ultimele zile, Africa de Sud a fost implicată într-o dispută cu privire la faptul că ar fi permis plecarea unui transport de arme rusești de la Cape Town, lucru pe care Africa de Sud îl neagă.

UPDATE 14:55 Trupele rusești au bombardat 10 regiuni din Ucraina în cursul zilei de 15 mai. Potrivit informațiilor preliminare, șase civili au fost uciși și alți 29 au fost răniți, a anunțat Ministerul ucrainean al Apărării, citat de Hromadske.

Rușii au bombardat 125 de localități din Ucraina, trăgând cu diferite tipuri de arme. Ei au folosit mortiere, tancuri, artilerie, MLRS, sisteme de rachete operaționale și tactice, drone, rachete de croazieră și aviație.

UPDATE 13:28 Ministerul rus al Apărării a anunțat că o rachetă „Kinjal” a distrus complexul Patriot în timpul bombardamentelor de la Kiev.

În raportul zilnic al ministerului se precizează că, în timpul unui atac asupra Kievului în noaptea de 16 mai, „un sistem de rachete antiaeriene Patriot, de fabricație americană, a fost lovit de un sistem de rachete hipersonice Kinjal”.

„Nu comentăm declarațiile Ministerului Apărării al statului inamic”, a declarat purtătorul de cuvânt al Forțelor Aeriene ale Ucrainei, Iurii Ignat, despre „distrugerea unui sistem Patriot” în timpul atacului de noapte asupra Kievului, scrie Interfax Ucraina.

Comandamentul Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate Ucrainene a raportat anterior că, în noaptea de 16 mai, toate dronele și rachetele rusești lansate împotriva Ucrainei, inclusiv șase rachete „Kinjal”, au fost doborâte de apărare aeriană.

UPDATE 12:03 Cel puțin șase persoane au fost ucise în urma bombardamentelor rusești din ultimele 24 de ore asupra regiunilor Donețk și Harkov.

„Pe 15 mai, rușii au ucis 4 locuitori ai regiunii Donețk – în Avdiivka. În plus, cadavrul unei persoane care a murit în timpul ocupației a fost exhumat la Bogorodicinoi. Încă 4 persoane au fost rănite în regiune”, a declarat șeful administrației militare din Donețk, Pavel Kirilenko.

Potrivit lui Kirilenko, la miezul nopții, rușii au lansat un atac cu rachete asupra orașului Kramatorsk – 3 clădiri cu mai multe etaje și o cazangerie au fost avariate. Victime nu au fost înregistrate.

„Pe direcția Volnovaha, la Ugledar, au fost înregistrate un atac aerian și lansate 48 de obuze. Pe direcția Donețk, un bărbat a fost rănit în Pervomaiskoie. (…) În direcția Gorlivka, rușii au lovit Konstantinovka cu rachete S-300: au fost avariate 3 case, o școală și o conductă de gaz. Sub bombardamente grele în Chasov Yar – 1 persoană rănită, 17 clădiri private și 3 clădiri de apartamente avariate.

Pe direcția Lisiciansk au fost avariate o școală și un magazin, o casă și o clădire administrativă în Seversk”, a anunțat Kirilenko.

La rândul său, guvernatorul regiunii Harkov, Oleg Sinegubov a anunțat că doi civili, un bărbat și o femeie au fost uciși în satul Dvoricina din raionul Kupiansk. Un alt bărbat a fost rănit și internat în spital. În seara zilei de 15 mai, rușii au bombardat masiv orașul Volceansk, iar cel puțin 3 clădiri rezidențiale, clădiri agricole, un spital local au fost avariate, iar mai multe obuze au lovit o zonă deschisă. În satul Tișcenkovka, in raionul Kupiansk, în urma bombardamentelor de la mai multe lansatoare de rachete, cel puțin 4 clădiri rezidențiale și clădiri comerciale au fost avariate și au izbucnit incendii.

UPDATE 10:09 Treizeci şi unu de tancuri M1 Abrams au sosit în Germania pentru un program de instruire a forțelor ucrainene pe tancurile americane, a declarat luni Pentagonul.

Forţele ucrainene ar urma să înceapă instrucţia la Grafenwohr, în Germania, în următoarele două săptămâni, a declarat secretarul de presă al Pentagonului, generalul de brigadă Pat Ryder. Programul de pregătire ar trebui să dureze câteva luni, iar tancurile ar urma să ajungă apoi în Ucraina cândva în toamnă.

Tancurile care sosesc acum în Germania sunt destinate în mod special pentru antrenarea echipelor ucrainene, iar tancurile care vor fi trimise în cele din urmă în Ucraina vor trece prin recondiţionare şi pregătire pentru expediere, a precizat Ryder.

„Pentru că facem acest lucru concomitent, vom putea să le furnizăm aceste tancuri în perioada de toamnă pentru a le trimite în Ucraina înainte de sfârşitul anului”, a arătat Ryder.

UPDATE 9:33 Autoritățile ucrainene anticorupție au anunțat luni, 15 mai, că investighează corupția pe scară largă de la Curtea Supremă a Ucrainei. Biroul Național Anticorupție din Ucraina (BNA) nu a menționat numele persoanelor acuzate de corupție, dar două instituții media locale au anunțat că președintele Curții Supreme, Vsevolod Kniaziev, a fost reținut fiind bănuit că a primit mită 3 milioane de dolari.

Președinta Comisiei juridice, numiri și imunități de la Chișinău Olesea Stamate a venit cu câteva remarci în contextul anunțului din Ucraina. Aceasta a afirmat că Kniaziev ar avea „un salariu suficient pentru un trăi bine-merci, mult mai mare decât judecătorii din țara noastră” și că a trecut anterior vetting-ul, „dar care a fost specific în Ucraina”. Potrivit deputatei Stamate, „vetting-ul nu este o soluție care dă rezultate pentru 100 de ani înainte”.

Autoritățile anticorupție de la Kiev au postat o fotografie pe pagina instituției de Facebook, precizând că banii au fost ridicați în urma unor investigații efectuate de BNA și de biroul Procurorului Special Anticorupție (PSA).

BNA și PSA au scos la iveală corupția pe scară largă de la Curtea Supremă, și anume o schemă prin care conducerea și judecătorii Curții Supreme primeau mită”, a precizat biroul în postare. „Acțiuni de investigație urgente sunt în curs de desfășurare”.

ZN.ua, un site local de știri, și portalul Ukrainska Pravda au citat oficiali sub anonimat care au declarat că Kniaziev a fost reținut, fără a oferi detalii suplimentare.

Potrivit sursei ZN, banii provin de la susținătorii miliardarului ucrainean Kostiantin Jevago, care a fost arestat în Franța în decembrie, la cererea Kievului, în legătură cu acuzații de deturnare de fonduri.

Omul de afaceri a declarat în fața instanței că nu a făcut nimic greșit și că nu ar trebui să fie extrădat.

Banii proveneau de la susținătorii unei decizii judecătorești din aprilie care a favorizat producătorul de peleți Ferrexpo Plc, a declarat sursa citată de ZN. Aceasta a precizat că alți 18 judecători ai Curții Supreme care au audiat cazul Ferrexpo au fost precheziționați.

Cazul se referea la o răscumpărare a aproximativ 40,2% din acțiunile filialei ucrainene a companiei, Ferrexpo Poltava Mining, care a fost vândută către Jevago și alte părți.

Vsevolod Kniaziev este șeful Curții Supreme de Justiție de la 1 decembrie 2021. Kniaziev a început să lucreze ca judecător în 2013 și a devenit șef al Tribunalului administrativ districtual din Nikolaiev în 2015. Din 2017, el a fost judecător al Curții Administrative de Casație din cadrul Curții Supreme.

Bruxelles-ul a făcut din combaterea corupției o condiție prealabilă pentru ca Kievul să adere la Uniunea Europeană. În ciuda progreselor înregistrate în ultimii ani, Ucraina ocupă locul 116 din 180 de țări în Indicele de percepție a corupției realizat de Transparency International.

UPDATE 8:56 Forțele Aeriene ale Ucrainei au anunțat că Rusia a lansat asupra teritoriului ucrainean șase rachete „Kinjal”, nouă „Kalibr” și trei rachete balistice. Toate au fost distruse, susțin autorităile ucrainene.

Potrivit lui Nikolai Oleșciuk, comandantul Forțele Aeriene ale Ucrainei, în jurul orei 3:30, pe 16 mai, rușii au lansat 18 rachete de diferite tipuri asupra Ucrainei din direcțiile nordică, sudică și estică. Astfel, șase avioane MiG-31K au lansat 6 rachete Kh-47M2 „Kinjal”, 9 rachete „Kalibr” de pe navele din Marea Neagră și 3 rachete terestre Iskander-M. Toate țintele au fost distruse de Forțele Aeriene.

De asemenea, în noaptea de 16 mai, rușii au lansat și drone Shahed și au efectuat recunoașteri cu ajutorul a trei Orlan-10 și a UAV-urilor SuperCam. Dronele au fost distruse, mai susțin autoritățile ucrainene.

UPDATE 8:33 Serviciul de Stat pentru Situații de Urgență al Ucrainei a arătat consecințele incendiului din Kiev, provocat de bombardamentele rusești.

În timpul nopții, forțele de apărare aeriană au doborât deasupra regiunii Nikolaev patru rachete de croazieră lansate din Marea Neagră.

UPDATE 8:00 Rusia a lansat marți dimineață, 16 mai, un atac aerian asupra Kievului, folosind drone, rachete de croazieră și probabil rachete balistice, au declarat oficialii orașului. Potrivit informațiilor preliminare, există trei victime în sectorul Solomenski. Acesta a fost al optulea raid aerian cu care se confruntă capitala Ucrainei în această lună.

„A fost excepțional în densitatea sa – numărul maxim de rachete de atac în cea mai scurtă perioadă de timp”, a anunțat Serghei Popko, șeful administrației militare a orașului Kiev, pe Telegram.

„Conform informațiilor preliminare, marea majoritate a țintelor inamice din spațiul aerian de la Kiev au fost detectate și distruse!”, a mai precizat oficialul ucrainean. Nu este clar pentru moment câte obiecte au fost doborâte peste oraș și dacă vreunul dintre ele a reușit să-și lovească ținta.

ZdG a urmărit derularea fiecărei zile a războiului din Ucraina. Vedeți, mai jos, cronologia:

LIVE TEXT: Ziua 0. Cronologia zilelor care au precedat războiul
LIVE TEXT: Prima zi de război, după ce Putin a atacat Ucraina. (joi, 24 februarie)
LIVE TEXT: Război în Ucraina. Ziua a doua a invaziei (vineri, 25 februarie)
LIVE TEXT: Ziua a treia de război în Ucraina (sâmbătă, 26 februarie)
LIVE TEXT: A patra zi de război în Ucraina (duminică, 27 februarie)
LIVE TEXT: Ziua a cincea de război în Ucraina (luni, 28 februarie)
LIVE TEXT: A șasea zi de război în Ucraina (marți, 1 martie)
LIVE TEXT/ A șaptea zi de război în Ucraina (miercuri, 2 martie)
LIVE TEXT/ A opta zi de război în Ucraina (joi, 3 martie)
LIVE TEXT/ A noua zi de război în Ucraina (vineri, 4 martie)
LIVE TEXT/ A zecea zi de război în Ucraina (sâmbătă, 5 martie)
LIVE TEXT/ A 11-a zi de război în Ucraina (duminică, 6 martie)
LIVE TEXT/ A 12-a zi de război în Ucraina (luni, 7 martie)
LIVE TEXT/ A 13-a zi de război în Ucraina (marți, 8 martie)
LIVE TEXT/ A 14-a zi de război în Ucraina (miercuri, 9 martie)
LIVE TEXT/ A 15-a zi de război în Ucraina (joi, 10 martie)
LIVE TEXT/ A 16-a zi de război în Ucraina (vineri, 11 martie)
LIVE TEXT/ A 17-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 12 martie)
LIVE TEXT/ A 18-a zi de război în Ucraina (duminică, 13 martie)
LIVE TEXT/ A 19-a zi de război în Ucraina (luni, 14 ianuarie)
LIVE TEXT/ A 20-a zi de război în Ucraina (marți, 15 martie)
LIVE TEXT/ A 21-a zi de război în Ucraina (miercuri, 16 martie)
LIVE TEXT/ A 22-a zi de război în Ucraina (joi, 17 martie)
LIVE TEXT/ A 23-a zi de război în Ucraina (vineri, 18 martie)
LIVE TEXT/ A 24-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 19 martie)
LIVE TEXT/ A 25-a zi de război în Ucraina (duminică, 20 martie)
LIVE TEXT/ A 26-a zi de război în Ucraina (luni, 21 martie)
LIVE TEXT/ A 27-a zi de război în Ucraina (marți, 22 martie)
LIVE TEXT/ A 28-a zi de război în Ucraina (miercuri, 23 martie)
LIVE TEXT/ A 29-a zi de război în Ucraina (joi, 24 martie)
LIVE TEXT/ A 30-a zi de război în Ucraina (vineri, 25 martie)
LIVE TEXT/ A 31-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 26 martie)
LIVE TEXT/ A 32-a zi de război în Ucraina (duminică, 27 martie)
LIVE TEXT/ A 33-a zi de război în Ucraina (luni, 28 martie)
LIVE TEXT/ A 34-a zi de război în Ucraina (marți, 29 martie)
LIVE TEXT/ A 35-a zi de război în Ucraina (miercuri, 30 martie)
LIVE TEXT/ A 36-a zi de război în Ucraina (joi, 31 martie)
LIVE TEXT/ A 37-a zi de război în Ucraina (vineri, 1 aprilie)
LIVE TEXT/ A 38-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 2 aprilie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 39 (duminică, 3 aprilie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina. Ziua 40 (luni, 4 aprilie)
LIVE TEXT/ A 41-a zi de război în Ucraina (marți, 5 aprilie)
LIVE TEXT/ A 42-a zi de război în Ucraina (miercuri, 6 aprilie)
LIVE TEXT/ A 43-a zi de război în Ucraina (joi, 7 aprilie)
LIVE TEXT/ A 44-a zi de război în Ucraina (vineri, 8 aprilie)
LIVE TEXT/ A 45-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 9 aprilie)
LIVE TEXT/ A 46-a zi de război în Ucraina (duminică, 10 aprilie)
LIVE TEXT/ A 47-a zi de război în Ucraina (luni, 11 aprilie)
LIVE TEXT/ A 48-a zi de război în Ucraina (marți, 12 aprilie)
LIVE TEXT/ A 49-a zi de război în Ucraina (miercuri, 13 aprilie)
LIVE TEXT/ A 50-a zi de război în Ucraina (joi, 14 aprilie)
LIVE TEXT/ A 51 zi de război în Ucraina (vineri, 15 aprilie)
LIVE TEXT/ A 52 zi de război în Ucraina (sâmbătă, 16 aprilie)
LIVE TEXT/ A 53-a zi de război în Ucraina (duminică, 17 aprilie)
LIVE TEXT/ A 54-a zi de război în Ucraina (luni, 18 aprilie)
LIVE TEXT/ A 55-a zi de război în Ucraina (marți, 19 aprilie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 56 (miercuri, 20 aprilie)
LIVE TEXT/ A 57-a zi de război în Ucraina (joi, 21 aprilie)
LIVE TEXT/ A 58-a zi de război în Ucraina (vineri, 22 aprilie)
LIVE TEXT/ A 59-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 23 aprilie)
LIVE TEXT/ A 60-a zi de război în Ucraina (duminică, 24 aprilie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 61 (luni, 25 aprilie)
LIVE TEXT/ A 62-a zi de război în Ucraina (marți, 26 aprilie)
LIVE TEXT/ A 63-a zi de război în Ucraina (miercuri, 27 aprilie)
LIVE TEXT/ A 64-a zi de război în Ucraina (joi, 28 aprilie)
LIVE TEXT/ A 65-a zi de război în Ucraina (vineri, 29 aprilie)
LIVE TEXT/ A 66-a zi de război în Ucraina  (sâmbătă, 30 aprilie)
LIVE TEXT/ 67 de zile de război în Ucraina (duminică, 1 mai)
LIVE TEXT/ A 68-a zi de război în Ucraina (luni, 2 mai)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 69 (marți, 3 mai)
LIVE TEXT/ A 70-a zi de război în Ucraina (miercuri, 4 mai)
LIVE TEXT/ 71 de zile de război în Ucraina (joi, 5 mai)
LIVE TEXT/ 72 de zile de război în Ucraina (vineri, 6 mai)
LIVE TEXT/ 73 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 7 mai)
LIVE TEXT/ A 74-a zi de război în Ucraina (duminică, 8 mai)
LIVE TEXT/ A 75-a zi de război în Ucraina (luni, 9 mai)
LIVE TEXT/ A 76-a zi de război în Ucraina (marți, 10 mai)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 77 (miercuri, 11 mai)
LIVE TEXT/ A 78-a zi de război în Ucraina (joi, 12 mai)
LIVE TEXT/ A 79-a zi de război în Ucraina (vineri, 13 mai)
LIVE TEXT/ A 80-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 14 mai)
LIVE TEXT/ 81 de zile de război în Ucraina (duminică, 15 mai)
LIVE TEXT/ A 82-a zi de război în Ucraina (luni, 16 mai)
LIVE TEXT/ A 83-a zi de război în Ucraina (marți, 17 mai)
LIVE TEXT/ A 84-a zi de război în Ucraina (miercuri, 18 mai)
LIVE TEXT/ A 85-a zi de război în Ucraina (joi, 19 mai)
LIVE TEXT/ A 86-a zi de război în Ucraina (vineri, 20 mai)
LIVE TEXT/ A 87-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 21 mai)
LIVE TEXT/ A 88-a zi de război în Ucraina (duminică, 22 mai)
LIVE TEXT/ A 89-a zi de război în Ucraina (luni, 23 mai)
LIVE TEXT/ 90 de zile de război în Ucraina (marți, 24 mai)
LIVE TEXT/ A 91-a zi de război în Ucraina (miercuri, 25 mai)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 92 (joi, 26 mai)
LIVE TEXT/ A 93-a zi de război în Ucraina (vineri, 27 mai)
LIVE TEXT/ A 94-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 28 mai)
LIVE TEXT/ A 95-a zi de război în Ucraina (duminică, 29 mai)
LIVE TEXT/ A 96-a zi de război în Ucraina (luni, 30 mai)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 97 (marți, 31 mai)
LIVE TEXT/ A 98-a zi de război în Ucraina (miercuri, 1 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 99 (joi, 2 iunie)
LIVE TEXT/ 100 de zile de război în Ucraina (vineri, 3 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 101 (sâmbătă, 4 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 102 (duminica, 5 iunie)
LIVE TEXT/ A 103-a zi de război în Ucraina (luni, 6 iunie)
LIVE TEXT/ A 105-a zi de război în Ucraina (miercuri, 8 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 106 (joi, 9 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 107 (vineri, 10 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 108 (sâmbătă, 11 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 109 (duminică, 12 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 110 (luni, 13 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 111 (marți, 14 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 112 (miercuri, 15 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 113  (joi, 16 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 115 (sâmbătă, 18 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 116 (duminică, 19 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 117 (luni, 20 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 118 (marți, 21 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 119 (miercuri, 22 iunie)
LIVE TEXT/ 120 de zile de război în Ucraina (joi, 23 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 121 (vineri, 24 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 124 (luni, 27 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 125 (marți, 28 iunie)
LIVE TEXT/ 126 de zile de război în Ucraina (miercuri, 29 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 127 (joi, 30 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 129 (sâmbătă, 2 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 130 (duminică, 3 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 131 (luni, 4 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 132 (marți, 5 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 133 (miercuri, 6 iulie)
LIVE TEXT/ 134 de zile de război în Ucraina (joi, 7 iulie)
LIVE TEXT/ 137 de zile de război în Ucraina (duminică, 10 iulie)
LIVE TEXT/ 138 de zile de război în Ucraina (luni, 11 iulie)
LIVE TEXT/ 139 de zile de război în Ucraina (marți, 12 iulie)
LIVE TEXT/ 140 de zile de război în Ucraina (miercuri, 13 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 141 (joi, 14 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 142 (vineri, 15 iulie)
LIVE TEXT/ 145 de zile de război în Ucraina (luni, 18 iulie)
LIVE TEXT/ 146 de zile de război în Ucraina (marți, 19 iulie)
LIVE TEXT/ 147 de zile de război în Ucraina (miercuri, 20 iulie)
LIVE TEXT/ 148 de zile de război în Ucraina (joi, 21 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 149 (vinei, 22 iulie)
LIVE TEXT/ 150 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 23 iulie)
LIVE TEXT/ 151 de zile de război în Ucraina (duminică, 24 iulie)
LIVE TEXT/ 152 de zile de război în Ucraina (luni, 25 iulie)
LIVE TEXT/ 153 de zile de război în Ucraina (marți, 26 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 154 (miercuri, 27 iulie)
LIVE TEXT/ 155 de zile de război în Ucraina (joi, 28 iulie)
LIVE TEXT/ A 156-a zi de război în Ucraina (vineri, 29 iulie)
LIVE TEXT/ 157 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 30 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 158 (duminică, 31 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 159 (luni, 1 august)
LIVE TEXT/ 160 de zile de război în Ucraina (marți, 2 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 161 (miercuri, 3 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 162 (joi, 4 august)
LIVE TEXT/ A 163-a zi de război în Ucraina (vineri, 5 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 164 (sâmbătă, 6 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 165 (duminică, 7 august)
LIVE TEXT/ 166 de zile de război în Ucraina (luni, 8 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 167 (marți, 9 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 168 (miercuri, 10 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 169 (joi, 11 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 170 (vineri, 12 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 171 (sâmbătă, 13 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 172 (duminică, 14 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 173 (luni, 15 august)
LIVE TEXT/ A 174-a zi de război în Ucraina (marți, 16 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 175 (miercuri, 17 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 176 (joi, 18 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 177 (vineri, 19 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 178 (sâmbătă, 20 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 179 (duminică, 21 august)
LIVE TEXT/ 180 de zile de război în Ucraina (luni, 22 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 181 (marți, 23 august)
LIVE TEXT/ Jumătate de an de la începutul războiului Rusiei în Ucraina (miercuri, 24 august)
LIVE TEXT/ A 183-a zi de război în Ucraina (joi, 25 august)
LIVE TEXT/ A 184-a zi de război în Ucraina (vineri, 26 august)
LIVE TEXT/ A 185-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 27 august)
LIVE TEXT/ A 186-a zi de război în Ucraina (duminică, 28 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 187 (luni, 29 august)
LIVE TEXT/ A 188-a zi de război în Ucraina (marți, 30 august)

LIVE TEXT/ 189 de zile de război în Ucraina (miercuri, 31 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 190 (joi, 1 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 191 (vineri, 2 septembrie)
LIVE TEXT/ 192 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 3 septembrie)
LIVE TEXT/ Ziua 193 de război în Ucraina (duminică, 4 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 194 (luni, 5 septembrie)
LIVE TEXT/ 195 de zile de război în Ucraina (marți, 6 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 197 (joi, 8 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 198 (vineri, 9 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 199 (sâmbătă, 10 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 200 (duminică, 11 septembrie)
LIVE TEXT/ A 201-a zi de război în Ucraina (marți, 13 septembrie)
LIVE TEXT/ 203 zile de război în Ucraina (miercuri, 14 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, a 204-a zi (joi, 15 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, a 205-a zi (vineri, 16 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, a 206-a zi (sâmbătă, 17 septembrie)
LIVE TEXT/ A 207-zi a războiului din Ucraina (duminică, 18 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 208 (luni, 19 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 209 (marți, 20 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 210 (miercuri, 21 septembrie)
LIVE TEXT/ A 211-a zi a agresiunii ruse asupra Ucrainei (joi, 22 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 212 (vineri, 23 septembrie)
LIVE TEXT/ A 213-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 24 septembrie)
LIVE TEXT/ A 214-a zi de război în Ucraina (duminică, 25 septembrie)

LIVE TEXT/ A 215-a zi de război în Ucraina (luni, 26 septembrie)
LIVE TEXT/ 216 zile de război în Ucraina (marți, 27 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 217 (miercuri, 28 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 218 (joi, 29 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 219 (vineri, 30 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 220 (sâmbătă, 1 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 221 (duminică, 2 octombrie)
LIVE TEXT/ 222 de zile de război în Ucraina (luni, 3 octombrie)
LIVE TEXT/ A 223-a zi de război în Ucraina (marți, 4 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 224 (miercuri, 5 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, a 225-a zi (joi, 6 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 226 (vineri, 7 octombrie)
LIVE TEXT/ A 227-a zi de Război în Ucraina (sâmbătă, 8 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 228 (duminică, 9 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 229 (luni, 10 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 230 (marți, 11 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 231 (miercuri, 12 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 232 (joi, 13 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 233 (vineri, 14 octombrie)
LIVE TEXT/ A 234-a zi de Război în Ucraina (sâmbătă, 15 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 235 (duminică, 16 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 236 (luni, 17 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 237 (marți, 18 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 238 (miercuri, 19 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 239 (joi, 20 octombrie)
LIVE TEXT/ 240 de zile de război în Ucraina (vineri, 21 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 241 (sâmbătă, 22 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 243 (luni, 24 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 244 (marți, 25 octombrie)
LIVE TEXT/ 245 de zile de război în Ucraina (miercuri, 26 octombrie)
LIVE TEXT/ A 246-a zi de război în Ucraina (joi, 27 octombrie)
LIVE TEXT/ A 247-a zi de război în Ucraina (vineri, 28 octombrie)
LIVE TEXT/ A 248-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 29 octombrie)
LIVE TEXT/ A 249-a zi de război în Ucraina (duminică, 30 octombrie)
LIVE TEXT/ 250 de zile de război în Ucraina (luni, 31 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 251 (marți, 1 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 252 (miercuri, 2 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 253 (joi, 3 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 254 (vineri, 4 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 255 (sâmbătă, 5 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 256 (duminică, 6 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 257 (luni, 7 noiembrie)
LIVE TEXT/ 258 de zile de război în Ucraina (marți, 8 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 259 (miercuri, 9 noiembrie)
LIVE TEXT/ 260 de zile de război în Ucraina (joi, 10 noiembrie)
LIVE TEXT/ 261 de zile de război în Ucraina (vineri, 11 noiembrie)
LIVE TEXT/ 262 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 12 noiembrie)
LIVE TEXT/ 263 de zile de război în Ucraina (duminică, 13 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 264 (luni, 14 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 265 (marți, 15 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 266 (miercuri, 16 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 267 (joi, 17 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 268 (vineri, 18 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 269 (sâmbătă, 19 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 270 (duminică, 20 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 271 (luni, 21 noiembrie)
LIVE TEXT/ A 272-a zi de război în Ucraina (marți, 22 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 273 (miercuri, 23 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 274 (joi, 24 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 275 (vineri, 25 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 276 (sâmbătă, 26 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 277 (duminică, 27 noiembrie)
LIVE TEXT/ 278 de zile de război în Ucraina (luni, 28 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 279 (marți, 29 noiembrie)
LIVE TEXT/ 280 de zile de război în Ucraina (miercuri, 30 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 281 (joi, 1 decembrie)
LIVE TEXT/ A 282-a zi a războiului purtat de Rusia în Ucraina (vineri, 2 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 283 (sâmbătă, 3 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 284 (duminică, 4 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 285 (luni, 5 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 286 (marți, 6 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 287 (miercuri, 7 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 288 (joi, 8 decembrie)

LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 289 (vineri, 9 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 290 (sâmbătă, 10 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 291 (duminică, 11 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 292 (luni, 12 decembrie)

LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 293 (marți, 13 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 294 (miercuri, 14 decembrie)

LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 296 (vineri, 16 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 297 (sâmbătă, 17 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 298 (duminică, 18 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 299 (luni, 19 decembrie)
LIVE TEXT/ 300 de zile de război în Ucraina (marți, 20 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 301 (miercuri, 21 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 302 (joi, 22 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 303 (vineri, 23 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 304 (sâmbătă, 24 decembrie)
LIVE TEXT/ Ziua 305 de război în Ucraina (duminică, 25 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 306 (luni, 26 decembrie)
LIVE TEXT/ A 307-a zi de război în Ucraina (marți, 27 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 308 (miercuri, 28 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 309 (joi, 29 decembrie)
LIVE TEXT Război în Ucraina, ziua 310 (vineri, 30 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 313 (luni, 2 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 314 (marți, 3 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 315 (miercuri, 4 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 316 (joi, 5 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 317 (vineri, 6 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 318 (sâmbătă, 7 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 319 (duminică, 8 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 320 (luni, 9 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 321 (marți, 10 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 322 (miercuri, 11 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 323 (joi, 12 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 324 (vineri, 13 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 325 (sâmbătă, 14 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 326 (duminică, 15 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 327 (luni, 16 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 328 (marți, 17 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 329 (miercuri, 18 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 330 (joi, 19 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 331 (vineri, 20 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 332 (sâmbătă, 21 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 333 (duminică, 22 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 334 (luni, 23 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 335 (marți, 24 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 336 (miercuri, 25 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ A 337-a zi de război în Ucraina (joi, 26 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ A 338-a zi de război în Ucraina (vineri, 27 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 341 (luni, 30 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 342 (marți, 31 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 343 (miercuri, 1 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 344 (joi, 2 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 345-a zi a agresiunii Federației Ruse asupra Ucrainei (vineri, 3 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 346-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 4 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 347-a zi de război în Ucraina (duminică, 5 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 348-a zi de război în Ucraina (luni, 6 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 349-a zi de război în Ucraina (marți, 7 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 350-a zi de război în Ucraina (miercuri, 8 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 351-a zi de război în Ucraina (joi, 9 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 352 (vineri, 10 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 353 (sâmbătă, 11 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 354 (duminică, 12 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 355 ( luni, 13 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 356 (marți, 14 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 357 (miercuri, 15 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 358-a zi de război în Ucraina (joi, 16 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 359-a zi de război în Ucraina (vineri, 17 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 360-a zi de război (sâmbătă, 18 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 361-a zi de război (duminică, 19 februarie 2023)
LIVE TEXT/ 362-a zi de război în Ucraina (luni, 20 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 363-a zi de război în Ucraina (marți, 21 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 364-a zi de război în Ucraina (miercuri, 22 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 365 (joi, 23 februarie 2023)

LIVE TEXT/ Un an de război în Ucraina. Ziua 366 (vineri, 24 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 367 (sâmbătă, 25 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 368(duminică, 26 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 369 (luni, 27 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 370 (marți, 28 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 371 (miercuri, 1 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 372 (joi, 2 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 373 (vineri, 3 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 374 (sâmbătă, 4 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 375 (duminică, 5 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 376 (luni, 6 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 377 (marți, 7 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 378 (miercuri, 8 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 379 (joi, 9 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 380 (vineri, 10 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 381 (sâmbătă, 11 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua, 382 (duminică, 12 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 383 (luni, 13 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 384 (marți, 14 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 385 (miercuri, 15 martie 2023)
LIVE TEXT/ 386 de zile de război în Ucraina (joi, 16 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 387 (vineri, 17 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 388 (sâmbătă, 18 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 389 ( duminică, 19 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 390 (luni, 20 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 391 (marți, 21 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 392 (miercuri, 22 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 393 (joi, 23 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 394 (vineri, 24 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 395 (sâmbătă, 25 martie 2023)

LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 396 (duminică, 26 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 397 (luni, 27 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 398 (marți, 28 martie 2023)
LIVE TEXT/ 399 de zile de război în Ucraina (miercuri, 29 martie 2023)
LIVE TEXT/ 400 de zile de război în Ucraina (joi, 30 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 401 (vineri, 31 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 402 (sâmbătă, 1 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 403 (duminică, 2 aprilie 2023)

LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 404 (luni, 3 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 405 (marți, 4 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 406 (miercuri, 5 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 407 (joi, 6 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ A 408-a zi a agresiunii Federației Ruse în Ucraina (vineri, 7 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 409 (sâmbătă, 8 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 410 (duminică, 9 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 411 (luni, 10 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 412 (marți, 11 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 413 (miercuri, 12 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 414 (joi, 13 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 415 (vineri, 14 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 416 (sâmbătă, 15 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 417 (duminică, 16 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 418 (luni, 17 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 419 (marți, 18 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 420 (miercuri, 19 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 421 (joi, 20 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 422 (vineri, 21 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 423 (sâmbătă, 22 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 424 (duminică, 23 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 425 (luni, 24 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 426 (marți, 25 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 427 (miercuri, 26 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 428 (joi, 27 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 429 (vineri, 28 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 430 (sâmbătă, 29 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ 431 de zile de război în Ucraina (duminică, 30 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 432 (luni, 1 mai 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 433 (marți, 2 mai 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 434 (miercuri, 3 mai 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 435 (joi, 4 mai 2023)
LIVE TEXT/ A 436-a zi a agresiunii Rusiei în Ucraina (vineri, 5 mai 2023)
LIVE TEXT/ 437 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 6 mai 2023)
LIVE TEXT/ 438 de zile de război în Ucraina (duminică, 7 mai 2023)
LIVE TEXT/ 439 de zile de război în Ucraina (luni, 8 mai 2023)
LIVE TEXT/ 440 de zile de război în Ucraina (marți, 9 mai 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 441 (miercuri, 10 mai 2023)
LIVE TEXT/ 442 de zile de război în Ucraina (joi, 11 mai 2023)
LIVE TEXT/ 443 de zile de război în Ucraina (vineri, 12 mai 2023)
LIVE TEXT/ 444 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 13 mai 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 445 (duminică, 14 mai 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 446 (luni, 15 mai 2023)