Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   LIVE TEXT/ Peste 16 000…

LIVE TEXT Peste 16 000 de soldați ucraineni au fost instruiți în UE, potrivit șefului diplomației europene. Război în Ucraina, ziua 422

Sursa: Zelenski/Telegram

UPDATE 20:30 Peste 16 000 de militari ucraineni au finalizat deja pregătirea în cadrul misiunii Uniunii Europene, a declarat Josep Borrell, șeful diplomației europene, la 21 aprilie.

Misiunea de asistență militară a Uniunii Europene în Ucraina (EUMAM Ukraine) a fost lansată la 17 octombrie 2022. Aceasta vizează antrenarea a până la 30 000 de soldați ucraineni pe teritoriul UE, cu participarea a 24 de state membre.

De asemenea, UE a furnizat Ucrainei muniții și rachete în valoare de peste 600 de milioane de euro, potrivit lui Borrell.

Șeful politicii externe a UE a declarat că lucrările privind achiziția comună de muniție pentru Ucraina sunt în curs de desfășurare, referindu-se la planul în trei etape al Uniunii de a achiziționa un milion de cartușe de artilerie pentru Kiev. „UE continuă să lucreze cu partenerii pentru a se asigura că Ucraina prevalează”, a adăugat Borrell.

Pe de altă parte, la o săptămână după ce Uniunea Europeană a aprobat un fond de aproximativ 1,1 miliarde de dolari pentru a rambursa statele care au trimis muniție în Ucraina, ministrul ucrainean de externe a cerut UE să accelereze acordarea unei a doua tranșe de ajutor.

Într-un mesaj postat vineri pe Twitter, Dmitro Kuleba a declarat că, în timpul unei convorbiri telefonice cu șeful politicii externe a UE, Josep Borrell, i-a mulțumit acestuia „pentru toată asistența UE în domeniul apărării, inclusiv ultimul miliard de euro pentru nevoile imediate de muniție”.

Kuleba a declarat că i-a cerut lui Borrell „să ajute la finalizarea discuțiilor privind cea de-a doua tranșă de achiziții comune de 1 miliard de euro (1,12 miliarde de dolari) cât mai curând posibil pentru a asigura securitatea în Europa”.

La rândul său, Borrell a declarat vineri, într-un tweet, că „urgența este clară” și că UE caută să livreze rapid muniție.

UPDATE 19:25 Un tribunal rus a emis un mandat de arest pe numele șefului serviciilor secrete militare ucrainene Kiril Budanov pentru „atacul terorist” de pe podul Kerci din Crimeea, a scris presa de stat rusă.

Budanov este acuzat de „crearea unei comunități teroriste”, de „încercarea de a pune în aplicare un act de terorism de către un grup de persoane prin acord prealabil”, „de achiziționarea ilegală de arme de către un grup de persoane” și de „achiziționarea ilegală de dispozitive explozive de către un grup de persoane”, a scris presa de stat rusă.

Pe 8 octombrie, a avut loc o explozie pe podul care leagă Rusia de peninsula Crimeea ocupată. Kievul a calificat în repetate rânduri podul drept o construcție ilegală și o țintă militară legitimă.

Reprezentanții Rusiei în Crimeea au acuzat Ucraina pentru atac. Kievul nu a răspuns oficial la acuzații. Cu toate acestea, mai mulți oficiali ucraineni au făcut aluzie la implicarea Ucrainei, președintele Volodimir Zelenski declarând mai târziu în acea zi că era „înnorat în Crimeea”.

UPDATE 19:10 Alertele aeriene au fost anulate în toată Ucraina.

UPDATE 18:30 Pe întreg teritoriul Ucrainei, inclusiv la Kiev, este anunțată alertă de atac aerian.

UPDATE 16:45 În următoarele săptămâni, Statele Unite vor începe să instruiască armata ucraineană pentru a folosi tancurile Abrams, relatează Associated Press, citând oficiali care au vorbit sub rezerva anonimatului. Anunțul oficial privind instruirea militarilor ucraineni pe tancurile Abrams ar urma să fie făcut în cursul zilei de vineri, 21 aprilie.

Potrivit oficialilor, 31 de tancuri vor fi livrate pe terenul de antrenament Grafenwehr din Germania la sfârșitul lunii mai, după care, în câteva săptămâni, trupele ucrainene vor începe exerciții care vor dura aproximativ 10 săptămâni. Tancurile pe care se vor antrena militarii ucraineni nu se vor număra printre cele pe care Statele Unite le vor transfera Kievului.

În SUA, 31 de tancuri de luptă M1A1 sunt deja în curs de modernizare pentru a fi trimise pe front. Planul este ca trupele ucrainene să fie antrenate până când tancurile vor fi pregătite și capabile să îndeplinească misiuni de luptă. Oficialii citați au mai precizat că vor fi antrenați aproximativ 250 de soldați ucraineni. Administrația Biden și-a anunțat intenția de a trimite tancuri în Ucraina în luna ianuarie.

UPDATE 14:37 Canada anunță un nou pachet de ajutor militar de 39 de milioane de dolari pentru Ucraina, anunță serviciul de presă al Ministerului Apărării din Canada.

Pachetul de ajutor include 40 de puști cu lunetă de calibrul 50 Prairie Gun Works și muniție în valoare de 2,5 milioane de dolari, 16 stații de radio de escortă pentru Leopard 2, în valoare de dou milioane, precum și o contribuție de 34,6 milioane de dolari la un fond al NATO pentru a ajuta Kievul să asigure aprovizionarea cu combustibil.

UPDATE 13:30 Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat vineri, 21 aprilie, că toți aliații NATO sunt de acord ca Ucraina să devină membră a Alianței. Declarația oficialului norvegian a fost făcută la baza militară americană de la Ramstein, Germania, înaintea reuniunii Grupului de contact pentru apărare din Ucraina, însă nu a oferit o dată exactă când acest lucru s-ar putea întâmpla, notează CNN.

„Toți aliații NATO sunt de acord ca Ucraina să devină membru NATO (…). Când războiul se va încheia, trebuie să ne asigurăm că istoria nu se repetă, că Rusia nu este capabilă să continue să atace și să pornească din nou un război împotriva Ucrainei și să continue să amenințe securitatea europeană”, a spus el.

Joi, 20 aprilie, secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a efectuat o vizită neanunțată în capitala Ucrainei, Kiev, unde s-a întâlnit cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski. Cei doi au discutat despre asistența NATO pentru Ucraina, iar Zelenski a acceptat invitația sa de a participa la summitul NATO din Lituania care va avea loc în iulie.

Cu o zi înainte de reuniunea Grupului de contact pentru apărare din Ucraina, care are loc vineri, 21 aprilie, în Germania, Stoltenberg a declarat că se așteaptă ca aliații și partenerii NATO să anunțe un sprijin suplimentar pentru Ucraina.

„Avem nevoie de muniție, avem nevoie de piese de schimb, avem nevoie de combustibil, avem nevoie de toată susținerea pentru a ne asigura că toate sistemele care se află acolo (n.red. pe frontul din Ucraina) produc efectul pe care ar trebui să îl producă”, a spus Stoltenberg.

Dorința Ucrainei de a adera la NATO a fost văzută ca unul dintre principalele motive pentru care Rusia și-a atacat vecinul. Prima tentativă de a obține invitația de a deveni parte a pactului strategic occidental a fost în anul 2008, la summitul aliat de la București. Atunci, mai multe țări vest-europene, mai ales Germania, au considerat inoportun un astfel de demers, apreciind că ar fi o provocare la adresa Rusiei. Ulterior, Moscova a anexat părți ale Ucrainei iar după lansarea războiului, în 2022, Kievul a cerut din nou să devină parte a organizației euro-atlantice, în procedură accelerată, scrie Deutsche Welle.

Statele Unite au promis recent încă 325 de milioane de dolari în ajutor militar Ucrainei. Potrivit Departamentului Apărării de la Washington, Ucraina urmează să primească, printre altele, muniție pentru mai multe lansatoare de rachete de tip HIMARS, muniție de artilerie și mine antitanc. Potrivit Casei Albe, armele provin din stocurile armatei americane.

UPDATE 12:38 Forțele ruse au lansat în noaptea de 21 aprilie atacuri cu drone în regiunile Vinița și Poltava. Au fost vizate instalații de infrastructură. Nu au fost înregistrate victime.

O instalație de infrastructură critică din regiunea Vinița a fost lovită și a izbucnit un incendiu. Până în această dimineață, incendiul a fost stins și nimeni nu a fost rănit, a anunțat șeful administrației militare din regiunea Vinița, Serghei Borzov.

În regiunea Poltava au fost înregistrate distrugeri ale infrastructurii civile.

UPDATE 12:03 Grupul celor mai dezvoltate state ale lumii din punct de vedere economic (G7) ia în considerare o interdicție aproape totală a exporturilor către Rusia, a anunțat vineri agenția de știri niponă Kyodo, citând surse guvernamentale japoneze, relatează BBC.

Informația apare după ce joi Bloomberg News a relatat că Statele Unite și aliații Ucrainei iau în considerare „o interdicție totală a majorității exporturilor către Rusia”, precizând că oficialii din țările G7 discută această idee înainte de o reuniune la nivel înalt care va avea loc luna viitoare în Japonia.

Întrebat despre informațiile transmise de Bloomberg, secretarul-șef al cabinetului japonez, Hirokazu Matsuno, a declarat că guvernul este la curent cu acestea, adăugând că „ceea ce este important pentru a pune capăt agresiunii rusești cât mai curând posibil este ca G7 să rămână unit pentru sancțiuni severe împotriva Rusiei și pentru un sprijin puternic pentru Ucraina”.

UPDATE 11:34 Miniștrii Apărării și înalți oficiali militari din peste 40 de țări se întâlnesc vineri în Germania pentru a discuta despre un ajutor suplimentar pentru Ucraina. Reuniunea șefilor apărării de la baza militară Ramstein din Germania are loc în contextul în care Ucraina continuă să facă presiuni asupra aliaților săi pentru a primi arme cu rază lungă de acțiune, avioane de luptă și alte echipamente militare avansate, relatează New York Times.

Întâlnirile aliaților au început în urmă cu un an, când secretarul american al apărării, Lloyd Austin, a convocat pentru prima dată ceea ce este cunoscut sub numele de Grupul de contact pentru apărare din Ucraina pentru a coordona ajutorul militar și umanitar acordat țării.

Lloyd Austin și generalul Mark Milley, șeful armatei americane, sunt așteptați să susțină o conferință de presă vineri după-amiază, după discuțiile care, potrivit lui Austin, vor avea ca scop sprijinirea „celor mai urgente nevoi de asistență de securitate” ale Ucrainei.

UPDATE 10:50 Trei persoane au fost rănite în urma unei explozii produse joi seară în orașul rus Belgorod, situat în apropierea frontierei cu Ucraina, anunță autoritățile locale. Explozia s-a produs într-o zonă rezidențială, provocând daune semnificative la mai multe blocuri de locuințe. Mai multe vehicule staționate au fost avariate.

Veaceslav Gladkov, guvernatorul regiunii Belgorod, a declarat că două persoane au fost spitalizate în urma incidentului. Ministerul Apărării de la Moscova a precizat ulterior că explozia, care a produs un crater de 20 de metri, a avut loc din cauza unei „descărcări accidentale de muniție” dintr-un avion rus Su-34.

UPDATE 9:58 Comandamentul Forțelor Aeriene ucrainene a declarat că noaptea trecută armata rusă a atacat teritoriul ucrainean cu drone kamikaze Shaked-136 de fabricație iraniană. Au fost lansate în total „până la 12 drone”, confirmând că opt dintre acestea au fost doborâte.

Aproximativ opt ținte inamice au fost distruse în apropiere de Kiev, a declarat șeful administrației militare a orașului Kiev, Serghei Popko. Acesta a fost primul atac asupra capitalei ucrainene în ultimele 25 de zile, a precizat el. Nu există victime sau pagube în oraș.

În regiunea Poltava, infrastructura civilă a fost distrusă în urma unui atac cu drone, a declarat șeful administrației militare regionale, Dmitro Lunin.

UPDATE 8:00 În ultimele 24 de ore, armata rusă a efectuat 63 de atacuri asupra regiunii Herson, lansând 247 de obuze, porivit șefului administrației militare a regiunii Alexandr Prokudin.

„Inamicul a bombardat orașul Herson de patru ori. Armata rusă a lovit zone rezidențiale din localitățile regiunii. Agresiunea rusă a provocat 2 morți și 3 răniți”, a anunțat Prokudin pe Telegram în dimineața zilei de 21 aprilie.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, de pe teritoriul eliberat al regiunii au fost evacuate 52 de persoane, mai spune șeful administrației militare a regiunii Herson.

UPDATE 7:52 Bombardamente în regiunea Dnepropetrovsk. Șeful administrației militare a regiunii, Serghei Lisak, susține că armata rusă a atacat noaptea trecută raionul Nikopol. Nu au fost înregistrate victime.

UPDATE 7:45 Armata ucraineană a respins peste 60 de atacuri inamice în 24 de ore, potrivit Statului Major al Forțelor Armate ale Ucrainei.

Aviația Forțelor de Apărare ale Ucrainei a efectuat șase lovituri împotriva zonelor de concentrare ale trupelor ruse în timpul nopții. Unitățile de trupe de rachete și artilerie au lovit cinci puncte de control, mai susțin autoritățile ucrainene.

Potrivit Statului Major al Forțelor Armate ale Ucrainei, trupele rusești își concentrează principalele eforturi pe ofensiva din direcțiile Liman, Bahmut, Avdiivka și Marinka.

ZdG a urmărit derularea fiecărei zile a războiului din Ucraina. Vedeți, mai jos, cronologia:

LIVE TEXT: Ziua 0. Cronologia zilelor care au precedat războiul
LIVE TEXT: Prima zi de război, după ce Putin a atacat Ucraina. (joi, 24 februarie)
LIVE TEXT: Război în Ucraina. Ziua a doua a invaziei (vineri, 25 februarie)
LIVE TEXT: Ziua a treia de război în Ucraina (sâmbătă, 26 februarie)
LIVE TEXT: A patra zi de război în Ucraina (duminică, 27 februarie)
LIVE TEXT: Ziua a cincea de război în Ucraina (luni, 28 februarie)
LIVE TEXT: A șasea zi de război în Ucraina (marți, 1 martie)
LIVE TEXT/ A șaptea zi de război în Ucraina (miercuri, 2 martie)
LIVE TEXT/ A opta zi de război în Ucraina (joi, 3 martie)
LIVE TEXT/ A noua zi de război în Ucraina (vineri, 4 martie)
LIVE TEXT/ A zecea zi de război în Ucraina (sâmbătă, 5 martie)
LIVE TEXT/ A 11-a zi de război în Ucraina (duminică, 6 martie)
LIVE TEXT/ A 12-a zi de război în Ucraina (luni, 7 martie)
LIVE TEXT/ A 13-a zi de război în Ucraina (marți, 8 martie)
LIVE TEXT/ A 14-a zi de război în Ucraina (miercuri, 9 martie)
LIVE TEXT/ A 15-a zi de război în Ucraina (joi, 10 martie)
LIVE TEXT/ A 16-a zi de război în Ucraina (vineri, 11 martie)
LIVE TEXT/ A 17-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 12 martie)
LIVE TEXT/ A 18-a zi de război în Ucraina (duminică, 13 martie)
LIVE TEXT/ A 19-a zi de război în Ucraina (luni, 14 ianuarie)
LIVE TEXT/ A 20-a zi de război în Ucraina (marți, 15 martie)
LIVE TEXT/ A 21-a zi de război în Ucraina (miercuri, 16 martie)
LIVE TEXT/ A 22-a zi de război în Ucraina (joi, 17 martie)
LIVE TEXT/ A 23-a zi de război în Ucraina (vineri, 18 martie)
LIVE TEXT/ A 24-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 19 martie)
LIVE TEXT/ A 25-a zi de război în Ucraina (duminică, 20 martie)
LIVE TEXT/ A 26-a zi de război în Ucraina (luni, 21 martie)
LIVE TEXT/ A 27-a zi de război în Ucraina (marți, 22 martie)
LIVE TEXT/ A 28-a zi de război în Ucraina (miercuri, 23 martie)
LIVE TEXT/ A 29-a zi de război în Ucraina (joi, 24 martie)
LIVE TEXT/ A 30-a zi de război în Ucraina (vineri, 25 martie)
LIVE TEXT/ A 31-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 26 martie)
LIVE TEXT/ A 32-a zi de război în Ucraina (duminică, 27 martie)
LIVE TEXT/ A 33-a zi de război în Ucraina (luni, 28 martie)
LIVE TEXT/ A 34-a zi de război în Ucraina (marți, 29 martie)
LIVE TEXT/ A 35-a zi de război în Ucraina (miercuri, 30 martie)
LIVE TEXT/ A 36-a zi de război în Ucraina (joi, 31 martie)
LIVE TEXT/ A 37-a zi de război în Ucraina (vineri, 1 aprilie)
LIVE TEXT/ A 38-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 2 aprilie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 39 (duminică, 3 aprilie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina. Ziua 40 (luni, 4 aprilie)
LIVE TEXT/ A 41-a zi de război în Ucraina (marți, 5 aprilie)
LIVE TEXT/ A 42-a zi de război în Ucraina (miercuri, 6 aprilie)
LIVE TEXT/ A 43-a zi de război în Ucraina (joi, 7 aprilie)
LIVE TEXT/ A 44-a zi de război în Ucraina (vineri, 8 aprilie)
LIVE TEXT/ A 45-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 9 aprilie)
LIVE TEXT/ A 46-a zi de război în Ucraina (duminică, 10 aprilie)
LIVE TEXT/ A 47-a zi de război în Ucraina (luni, 11 aprilie)
LIVE TEXT/ A 48-a zi de război în Ucraina (marți, 12 aprilie)
LIVE TEXT/ A 49-a zi de război în Ucraina (miercuri, 13 aprilie)
LIVE TEXT/ A 50-a zi de război în Ucraina (joi, 14 aprilie)
LIVE TEXT/ A 51 zi de război în Ucraina (vineri, 15 aprilie)
LIVE TEXT/ A 52 zi de război în Ucraina (sâmbătă, 16 aprilie)
LIVE TEXT/ A 53-a zi de război în Ucraina (duminică, 17 aprilie)
LIVE TEXT/ A 54-a zi de război în Ucraina (luni, 18 aprilie)
LIVE TEXT/ A 55-a zi de război în Ucraina (marți, 19 aprilie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 56 (miercuri, 20 aprilie)
LIVE TEXT/ A 57-a zi de război în Ucraina (joi, 21 aprilie)
LIVE TEXT/ A 58-a zi de război în Ucraina (vineri, 22 aprilie)
LIVE TEXT/ A 59-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 23 aprilie)
LIVE TEXT/ A 60-a zi de război în Ucraina (duminică, 24 aprilie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 61 (luni, 25 aprilie)
LIVE TEXT/ A 62-a zi de război în Ucraina (marți, 26 aprilie)
LIVE TEXT/ A 63-a zi de război în Ucraina (miercuri, 27 aprilie)
LIVE TEXT/ A 64-a zi de război în Ucraina (joi, 28 aprilie)
LIVE TEXT/ A 65-a zi de război în Ucraina (vineri, 29 aprilie)
LIVE TEXT/ A 66-a zi de război în Ucraina  (sâmbătă, 30 aprilie)
LIVE TEXT/ 67 de zile de război în Ucraina (duminică, 1 mai)
LIVE TEXT/ A 68-a zi de război în Ucraina (luni, 2 mai)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 69 (marți, 3 mai)
LIVE TEXT/ A 70-a zi de război în Ucraina (miercuri, 4 mai)
LIVE TEXT/ 71 de zile de război în Ucraina (joi, 5 mai)
LIVE TEXT/ 72 de zile de război în Ucraina (vineri, 6 mai)
LIVE TEXT/ 73 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 7 mai)
LIVE TEXT/ A 74-a zi de război în Ucraina (duminică, 8 mai)
LIVE TEXT/ A 75-a zi de război în Ucraina (luni, 9 mai)
LIVE TEXT/ A 76-a zi de război în Ucraina (marți, 10 mai)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 77 (miercuri, 11 mai)
LIVE TEXT/ A 78-a zi de război în Ucraina (joi, 12 mai)
LIVE TEXT/ A 79-a zi de război în Ucraina (vineri, 13 mai)
LIVE TEXT/ A 80-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 14 mai)
LIVE TEXT/ 81 de zile de război în Ucraina (duminică, 15 mai)
LIVE TEXT/ A 82-a zi de război în Ucraina (luni, 16 mai)
LIVE TEXT/ A 83-a zi de război în Ucraina (marți, 17 mai)
LIVE TEXT/ A 84-a zi de război în Ucraina (miercuri, 18 mai)
LIVE TEXT/ A 85-a zi de război în Ucraina (joi, 19 mai)
LIVE TEXT/ A 86-a zi de război în Ucraina (vineri, 20 mai)
LIVE TEXT/ A 87-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 21 mai)
LIVE TEXT/ A 88-a zi de război în Ucraina (duminică, 22 mai)
LIVE TEXT/ A 89-a zi de război în Ucraina (luni, 23 mai)
LIVE TEXT/ 90 de zile de război în Ucraina (marți, 24 mai)
LIVE TEXT/ A 91-a zi de război în Ucraina (miercuri, 25 mai)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 92 (joi, 26 mai)
LIVE TEXT/ A 93-a zi de război în Ucraina (vineri, 27 mai)
LIVE TEXT/ A 94-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 28 mai)
LIVE TEXT/ A 95-a zi de război în Ucraina (duminică, 29 mai)
LIVE TEXT/ A 96-a zi de război în Ucraina (luni, 30 mai)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 97 (marți, 31 mai)
LIVE TEXT/ A 98-a zi de război în Ucraina (miercuri, 1 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 99 (joi, 2 iunie)
LIVE TEXT/ 100 de zile de război în Ucraina (vineri, 3 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 101 (sâmbătă, 4 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 102 (duminica, 5 iunie)
LIVE TEXT/ A 103-a zi de război în Ucraina (luni, 6 iunie)
LIVE TEXT/ A 105-a zi de război în Ucraina (miercuri, 8 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 106 (joi, 9 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 107 (vineri, 10 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 108 (sâmbătă, 11 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 109 (duminică, 12 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 110 (luni, 13 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 111 (marți, 14 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 112 (miercuri, 15 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 113  (joi, 16 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 115 (sâmbătă, 18 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 116 (duminică, 19 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 117 (luni, 20 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 118 (marți, 21 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 119 (miercuri, 22 iunie)
LIVE TEXT/ 120 de zile de război în Ucraina (joi, 23 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 121 (vineri, 24 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 124 (luni, 27 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 125 (marți, 28 iunie)
LIVE TEXT/ 126 de zile de război în Ucraina (miercuri, 29 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 127 (joi, 30 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 129 (sâmbătă, 2 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 130 (duminică, 3 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 131 (luni, 4 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 132 (marți, 5 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 133 (miercuri, 6 iulie)
LIVE TEXT/ 134 de zile de război în Ucraina (joi, 7 iulie)
LIVE TEXT/ 137 de zile de război în Ucraina (duminică, 10 iulie)
LIVE TEXT/ 138 de zile de război în Ucraina (luni, 11 iulie)
LIVE TEXT/ 139 de zile de război în Ucraina (marți, 12 iulie)
LIVE TEXT/ 140 de zile de război în Ucraina (miercuri, 13 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 141 (joi, 14 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 142 (vineri, 15 iulie)
LIVE TEXT/ 145 de zile de război în Ucraina (luni, 18 iulie)
LIVE TEXT/ 146 de zile de război în Ucraina (marți, 19 iulie)
LIVE TEXT/ 147 de zile de război în Ucraina (miercuri, 20 iulie)
LIVE TEXT/ 148 de zile de război în Ucraina (joi, 21 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 149 (vinei, 22 iulie)
LIVE TEXT/ 150 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 23 iulie)
LIVE TEXT/ 151 de zile de război în Ucraina (duminică, 24 iulie)
LIVE TEXT/ 152 de zile de război în Ucraina (luni, 25 iulie)
LIVE TEXT/ 153 de zile de război în Ucraina (marți, 26 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 154 (miercuri, 27 iulie)
LIVE TEXT/ 155 de zile de război în Ucraina (joi, 28 iulie)
LIVE TEXT/ A 156-a zi de război în Ucraina (vineri, 29 iulie)
LIVE TEXT/ 157 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 30 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 158 (duminică, 31 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 159 (luni, 1 august)
LIVE TEXT/ 160 de zile de război în Ucraina (marți, 2 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 161 (miercuri, 3 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 162 (joi, 4 august)
LIVE TEXT/ A 163-a zi de război în Ucraina (vineri, 5 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 164 (sâmbătă, 6 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 165 (duminică, 7 august)
LIVE TEXT/ 166 de zile de război în Ucraina (luni, 8 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 167 (marți, 9 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 168 (miercuri, 10 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 169 (joi, 11 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 170 (vineri, 12 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 171 (sâmbătă, 13 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 172 (duminică, 14 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 173 (luni, 15 august)
LIVE TEXT/ A 174-a zi de război în Ucraina (marți, 16 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 175 (miercuri, 17 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 176 (joi, 18 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 177 (vineri, 19 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 178 (sâmbătă, 20 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 179 (duminică, 21 august)
LIVE TEXT/ 180 de zile de război în Ucraina (luni, 22 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 181 (marți, 23 august)
LIVE TEXT/ Jumătate de an de la începutul războiului Rusiei în Ucraina (miercuri, 24 august)
LIVE TEXT/ A 183-a zi de război în Ucraina (joi, 25 august)
LIVE TEXT/ A 184-a zi de război în Ucraina (vineri, 26 august)
LIVE TEXT/ A 185-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 27 august)
LIVE TEXT/ A 186-a zi de război în Ucraina (duminică, 28 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 187 (luni, 29 august)
LIVE TEXT/ A 188-a zi de război în Ucraina (marți, 30 august)

LIVE TEXT/ 189 de zile de război în Ucraina (miercuri, 31 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 190 (joi, 1 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 191 (vineri, 2 septembrie)
LIVE TEXT/ 192 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 3 septembrie)
LIVE TEXT/ Ziua 193 de război în Ucraina (duminică, 4 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 194 (luni, 5 septembrie)
LIVE TEXT/ 195 de zile de război în Ucraina (marți, 6 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 197 (joi, 8 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 198 (vineri, 9 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 199 (sâmbătă, 10 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 200 (duminică, 11 septembrie)
LIVE TEXT/ A 201-a zi de război în Ucraina (marți, 13 septembrie)
LIVE TEXT/ 203 zile de război în Ucraina (miercuri, 14 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, a 204-a zi (joi, 15 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, a 205-a zi (vineri, 16 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, a 206-a zi (sâmbătă, 17 septembrie)
LIVE TEXT/ A 207-zi a războiului din Ucraina (duminică, 18 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 208 (luni, 19 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 209 (marți, 20 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 210 (miercuri, 21 septembrie)
LIVE TEXT/ A 211-a zi a agresiunii ruse asupra Ucrainei (joi, 22 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 212 (vineri, 23 septembrie)
LIVE TEXT/ A 213-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 24 septembrie)
LIVE TEXT/ A 214-a zi de război în Ucraina (duminică, 25 septembrie)

LIVE TEXT/ A 215-a zi de război în Ucraina (luni, 26 septembrie)
LIVE TEXT/ 216 zile de război în Ucraina (marți, 27 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 217 (miercuri, 28 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 218 (joi, 29 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 219 (vineri, 30 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 220 (sâmbătă, 1 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 221 (duminică, 2 octombrie)
LIVE TEXT/ 222 de zile de război în Ucraina (luni, 3 octombrie)
LIVE TEXT/ A 223-a zi de război în Ucraina (marți, 4 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 224 (miercuri, 5 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, a 225-a zi (joi, 6 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 226 (vineri, 7 octombrie)
LIVE TEXT/ A 227-a zi de Război în Ucraina (sâmbătă, 8 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 228 (duminică, 9 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 229 (luni, 10 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 230 (marți, 11 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 231 (miercuri, 12 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 232 (joi, 13 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 233 (vineri, 14 octombrie)
LIVE TEXT/ A 234-a zi de Război în Ucraina (sâmbătă, 15 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 235 (duminică, 16 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 236 (luni, 17 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 237 (marți, 18 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 238 (miercuri, 19 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 239 (joi, 20 octombrie)
LIVE TEXT/ 240 de zile de război în Ucraina (vineri, 21 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 241 (sâmbătă, 22 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 243 (luni, 24 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 244 (marți, 25 octombrie)
LIVE TEXT/ 245 de zile de război în Ucraina (miercuri, 26 octombrie)
LIVE TEXT/ A 246-a zi de război în Ucraina (joi, 27 octombrie)
LIVE TEXT/ A 247-a zi de război în Ucraina (vineri, 28 octombrie)
LIVE TEXT/ A 248-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 29 octombrie)
LIVE TEXT/ A 249-a zi de război în Ucraina (duminică, 30 octombrie)
LIVE TEXT/ 250 de zile de război în Ucraina (luni, 31 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 251 (marți, 1 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 252 (miercuri, 2 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 253 (joi, 3 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 254 (vineri, 4 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 255 (sâmbătă, 5 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 256 (duminică, 6 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 257 (luni, 7 noiembrie)
LIVE TEXT/ 258 de zile de război în Ucraina (marți, 8 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 259 (miercuri, 9 noiembrie)
LIVE TEXT/ 260 de zile de război în Ucraina (joi, 10 noiembrie)
LIVE TEXT/ 261 de zile de război în Ucraina (vineri, 11 noiembrie)
LIVE TEXT/ 262 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 12 noiembrie)
LIVE TEXT/ 263 de zile de război în Ucraina (duminică, 13 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 264 (luni, 14 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 265 (marți, 15 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 266 (miercuri, 16 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 267 (joi, 17 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 268 (vineri, 18 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 269 (sâmbătă, 19 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 270 (duminică, 20 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 271 (luni, 21 noiembrie)
LIVE TEXT/ A 272-a zi de război în Ucraina (marți, 22 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 273 (miercuri, 23 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 274 (joi, 24 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 275 (vineri, 25 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 276 (sâmbătă, 26 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 277 (duminică, 27 noiembrie)
LIVE TEXT/ 278 de zile de război în Ucraina (luni, 28 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 279 (marți, 29 noiembrie)
LIVE TEXT/ 280 de zile de război în Ucraina (miercuri, 30 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 281 (joi, 1 decembrie)
LIVE TEXT/ A 282-a zi a războiului purtat de Rusia în Ucraina (vineri, 2 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 283 (sâmbătă, 3 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 284 (duminică, 4 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 285 (luni, 5 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 286 (marți, 6 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 287 (miercuri, 7 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 288 (joi, 8 decembrie)

LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 289 (vineri, 9 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 290 (sâmbătă, 10 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 291 (duminică, 11 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 292 (luni, 12 decembrie)

LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 293 (marți, 13 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 294 (miercuri, 14 decembrie)

LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 296 (vineri, 16 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 297 (sâmbătă, 17 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 298 (duminică, 18 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 299 (luni, 19 decembrie)
LIVE TEXT/ 300 de zile de război în Ucraina (marți, 20 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 301 (miercuri, 21 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 302 (joi, 22 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 303 (vineri, 23 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 304 (sâmbătă, 24 decembrie)
LIVE TEXT/ Ziua 305 de război în Ucraina (duminică, 25 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 306 (luni, 26 decembrie)
LIVE TEXT/ A 307-a zi de război în Ucraina (marți, 27 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 308 (miercuri, 28 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 309 (joi, 29 decembrie)
LIVE TEXT Război în Ucraina, ziua 310 (vineri, 30 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 313 (luni, 2 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 314 (marți, 3 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 315 (miercuri, 4 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 316 (joi, 5 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 317 (vineri, 6 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 318 (sâmbătă, 7 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 319 (duminică, 8 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 320 (luni, 9 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 321 (marți, 10 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 322 (miercuri, 11 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 323 (joi, 12 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 324 (vineri, 13 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 325 (sâmbătă, 14 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 326 (duminică, 15 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 327 (luni, 16 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 328 (marți, 17 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 329 (miercuri, 18 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 330 (joi, 19 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 331 (vineri, 20 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 332 (sâmbătă, 21 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 333 (duminică, 22 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 334 (luni, 23 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 335 (marți, 24 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 336 (miercuri, 25 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ A 337-a zi de război în Ucraina (joi, 26 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ A 338-a zi de război în Ucraina (vineri, 27 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 341 (luni, 30 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 342 (marți, 31 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 343 (miercuri, 1 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 344 (joi, 2 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 345-a zi a agresiunii Federației Ruse asupra Ucrainei (vineri, 3 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 346-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 4 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 347-a zi de război în Ucraina (duminică, 5 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 348-a zi de război în Ucraina (luni, 6 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 349-a zi de război în Ucraina (marți, 7 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 350-a zi de război în Ucraina (miercuri, 8 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 351-a zi de război în Ucraina (joi, 9 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 352 (vineri, 10 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 353 (sâmbătă, 11 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 354 (duminică, 12 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 355 ( luni, 13 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 356 (marți, 14 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 357 (miercuri, 15 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 358-a zi de război în Ucraina (joi, 16 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 359-a zi de război în Ucraina (vineri, 17 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 360-a zi de război (sâmbătă, 18 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 361-a zi de război (duminică, 19 februarie 2023)
LIVE TEXT/ 362-a zi de război în Ucraina (luni, 20 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 363-a zi de război în Ucraina (marți, 21 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 364-a zi de război în Ucraina (miercuri, 22 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 365 (joi, 23 februarie 2023)

LIVE TEXT/ Un an de război în Ucraina. Ziua 366 (vineri, 24 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 367 (sâmbătă, 25 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 368(duminică, 26 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 369 (luni, 27 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 370 (marți, 28 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 371 (miercuri, 1 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 372 (joi, 2 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 373 (vineri, 3 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 374 (sâmbătă, 4 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 375 (duminică, 5 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 376 (luni, 6 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 377 (marți, 7 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 378 (miercuri, 8 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 379 (joi, 9 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 380 (vineri, 10 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 381 (sâmbătă, 11 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua, 382 (duminică, 12 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 383 (luni, 13 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 384 (marți, 14 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 385 (miercuri, 15 martie 2023)
LIVE TEXT/ 386 de zile de război în Ucraina (joi, 16 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 387 (vineri, 17 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 388 (sâmbătă, 18 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 389 ( duminică, 19 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 390 (luni, 20 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 391 (marți, 21 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 392 (miercuri, 22 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 393 (joi, 23 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 394 (vineri, 24 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 395 (sâmbătă, 25 martie 2023)

LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 396 (duminică, 26 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 397 (luni, 27 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 398 (marți, 28 martie 2023)
LIVE TEXT/ 399 de zile de război în Ucraina (miercuri, 29 martie 2023)
LIVE TEXT/ 400 de zile de război în Ucraina (joi, 30 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 401 (vineri, 31 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 402 (sâmbătă, 1 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 403 (duminică, 2 aprilie 2023)

LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 404 (luni, 3 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 405 (marți, 4 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 406 (miercuri, 5 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 407 (joi, 6 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ A 408-a zi a agresiunii Federației Ruse în Ucraina (vineri, 7 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 409 (sâmbătă, 8 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 410 (duminică, 9 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 411 (luni, 10 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 412 (marți, 11 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 413 (miercuri, 12 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 414 (joi, 13 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 415 (vineri, 14 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 416 (sâmbătă, 15 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 417 (duminică, 16 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 418 (luni, 17 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 419 (marți, 18 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 420 (miercuri, 19 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 421 (joi, 20 aprilie 2023)