Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   LIVE TEXT/ Apărarea aeriană ucraineană…

LIVE TEXT Apărarea aeriană ucraineană a doborât 4 drone deasupra regiunii Odesa. Război în Ucraina, ziua 352

UPDATE 22:05 Alerta de raid aerian este activă în mai multe regiuni din Ucraina, inclusiv la Kiev.

Apărarea aeriană ucraineană a doborât patru drone Shahed-136 de fabricație iraniană pe care Rusia le lansase pentru a ataca instalații energetice din regiunea Odesa, a declarat guvernatorul Maksim Marchenko.

UPDATE 20:55 Trupele rusești au atacat regiunea Nikolaiev cu drone Shahed, de fabricație iraniană, la sfârșitul zilei de 10 februarie, la câteva ore după un atac masiv cu rachete, potrivit guvernatorului Vitalii Kim.

Guvernatorul regiunii Dnipropetrovsk Oblast, Serhii Lisak, a raportat, de asemenea, drone kamikaze care au survolat regiunea.

Potrivit unor canale locale Telegram, explozii au fost auzite, de asemenea, în regiunile Zaporojie și Odesa.

UPDATE 19:45 Atacurile rusești de vineri au avariat infrastructura energetică a Ucrainei în mai multe părți ale țării, potrivit autorităților.

Loviturile au afectat infrastructura de înaltă tensiune din vestul, centrul și estul Ucrainei, a declarat premierul ucrainean Denîs Șmîhal, care a raportat pagube în Zaporojie și Harkov, în timpul unei ședințe de guvern.

„Zaporojie a suferit unul dintre cele mai mari atacuri aeriene de la începutul războiului. Harkovul a fost, de asemenea, supus unui atac pe scară largă în cursul nopții”, a declarat Șmîhal.

„Ucraina a pierdut temporar 44% din producția de energie nucleară, 75% din capacitatea centralelor termice și 33% din centralele de cogenerare. Fiecare a doua substație Ukrenergo a fost atacată în patru luni”, a declarat Șmîhal, adăugând că reparațiile sunt în curs de desfășurare și că există suficiente resurse energetice și generatoare pentru ca Ucraina să treacă iarna.

UPDATE 17.15: A fost anunțată alertă aeriană pe întreg teritoriul Ucrainei în legătură cu ridicarea în aer a avioanelor rusești de pe teritoriul Belarus. Este a treia alertă aeriană de vineri, 10 februarie, relatează Unian.net

Grupul de monitorizare „Belarusian Gayn” informează că de pe aerodromul Machulishchi a decolat la interval de câteva minute o aeronavă A-50U de avertizare timpurie și control și două MiG-31K al Forțelor Aerospațiale Ruse. 

UPDATE 16.10: Autoritățile ucrainene au efectuat vineri o operațiune de căutare „la scară largă” la birourile Serviciului Vamal de Stat, potrivit Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU), relatează CNN.

SBU a susținut că a „identificat aproximativ 50 de „entitati economice” care ar fi ajutat oficialii vamali să implementeze scheme ilegale și le-au blocat operațiunile”.

Operațiunea a fost desfășurată în comun între SBU, Biroul de Investigații de Stat (DBR) și Parchetul General.

Perchezițiile au fost efectuate în biroul central al agenției și în birourile regionale din Volin, Jitomyr, Lvov, Ternopil, Cernăuți, Odesa, Kiev, Rivne și Zakarpattia, potrivit SBU.

Se așteaptă ca SBU să efectueze o investigație inițială și apoi să publice un raport detaliat privind corupția comisă de oficialii agenției.

UPDATE 16.00: La Kiev, după încheierea alarmei de raid aerian, s-a auzit explozie puternică. Explozia a fost cauzată de munca pirotehnicienilor din districtul Vishgorodski, regiunea Kiev.

„Astăzi, 10 februarie, în jurul orei 15:00, pirotehnicienii vor lucra pe teritoriul comunității Petrovski. Se poate auzi o explozie puternică. Rămânem calmi”, au avertizat autoritățile locale.

UPDATE 14.30: Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a declarat că trupele rusești au efectuat vineri, 10 februarie, un atac masiv cu rachete asupra Ucrainei. Potrivit celor declarate de Zelenski, rușii au lansat în dimineața zilei de 10 februarie cel puțin 70 de rachete, dintre care 60 de rachete au fost doborâte de către Forțele de Apărare Aeriană ale Ucrainei.

„Toate țintele lor au fost civili și infrastructură civilă. Din păcate, există incidente și victime. Condoleanțe familiilor!

Mai multe rachete rusești au trecut prin spațiul aerian al R. Moldova și al României. Aceste rachete reprezintă o provocare pentru NATO și pentru securitatea colectivă.

Aceasta este o teroare care poate și trebuie să fie oprită. Lumea trebuie să oprească acest lucru. Le mulțumesc tuturor celor care înțeleg acest lucru.

Le mulțumesc tuturor celor care ne ajută. Și, bineînțeles, le mulțumesc Forțelor noastre aeriene, tuturor artileriștilor noștri antiaerieni, fiecăruia dintre voi care apărați Ucraina și poporul nostru. Glorie Ucrainei!”, menționează Zelenski într-o postare video pe pagina sa de Facebook.

UPDATE 13.25: În districtul Kryvyi Rih, regiunea Dnipro, forțele de apărare aeriană au doborât 4 rachete, dintre care 3 în interiorul orașului. Șeful administrației militare din Kryvyi Rih, Oleksandr Vilkul, a declarat acest lucru contul său de Telegram, relatează Ukrinform.

„Patru rachete inamice au fost doborâte în perimetrul districtului Kryvyi Rih, dintre care 3 în interiorul orașului. Există fragmente care cad pe teritoriul sectorului privat”, se arată în comunicat.

Vilkul a adăugat că nu s-au înregistrat pagube majore și că nicio persoană nu a fost rănită.

UPDATE 13.00: Urmare a atacului masiv cu rachete și drone asupra instalațiilor energetice, au fost avariate instalațiile de producție energetică din șase regiuni, iar în majoritatea regiunilor sunt în vigoare pene de curent, a anunțat ministrul Energiei, Herman Halushchenko, pe Facebook, relatează Ukrinform.

„Din nefericire, au fost afectate instalațiile de producere a energiei termice și hidroelectrice, precum și infrastructura de înaltă tensiune din șase regiuni. În multe regiuni au fost introduse pene de curent de urgență. Cea mai dificilă situație este în regiunile Zaporojie, Harkov și Khmelnitskii”, a spus el.

Potrivit ministrului, „activitatea de succes a apărării antiaeriene și măsurile tehnice timpurii au ajutat la păstrarea integrității sistemului energetic al Ucrainei”.

UPDATE 12.52: În urma atacului cu rachete a Rusiei asupra Ucrainei, din 10 februarie, patru centrale termice DTEK au fost avariate și inginerii energeticieni au fost răniți, informează DTEK a raportat acest lucru în telegrama sa.

„Astăzi, pe 10 februarie, patru centrale TPP DTEK Energy au fost avariate ca urmare a bombardamentelor inamice. Potrivit primelor informații, doi angajați ai uzinelor au fost răniți în atac. Aceștia au primit imediat asistență medicală”, se arată în comunicat.

Se remarcă faptul că bombardamentele au avariat grav echipamentul TPP. După atac, inginerii energeticieni au început imediat să elimine consecințele acestuia.

UPDATE 12.45: Forțele de apărare antiaeriană au doborât 13 rachete deasupra regiunii Odesa, a anunțat șeful Comandamentului regional de apărare aeriană din Odesa, Maksim Marchenko, pe contul său de Telegram, relatează Ukrinform.

„Ca întotdeauna, unitățile de apărare aeriană din regiunea Odesa au făcut o treabă excelentă și au doborât treisprezece rachete deasupra regiunii! Mulțumesc eroilor care apără cerul regiunii Odesa, sunteți cei mai buni!”, a spus Marchenko.

UPDATE 12.35: Forțele de apărare antiaeriană au doborât 10 rachete deasupra Kievului. Victime nu au fost înregistrate, a anunțat primarul Kievului, Vitali Kliciko, pe contul său de Telegram, relatează Ukrinform.

„Potrivit forțelor de apărare aeriană, 10 rachete au fost doborâte deasupra Kievului. Nu există victime”, a spus el.

De asemenea, Kliciko a informat despre daunele produse la rețeaua electrică. Primarul Kievului a dat asigurări că inginerii energeticieni lucrează pentru a restabili rețelele.

UPDATE 12.25: Numărul persoanelor rănite în urma atacului cu rachete în regiunea Harkov a crescut la opt, a raportat șeful administrației regionale de stat din Harkov, Oleh Siniegubov, relatează Ukrinform.

„Conform informațiilor actualizate ale Centrului medical regional de urgență, numărul victimelor a crescut la 8 persoane”, a declarat Sinegubov.

El a precizat că toți răniții au fost spitalizați, iar medicii le acordă asistența necesară.

UPDATE 11.15: Trupele rusești au lansat un atac cu rachete asupra Ucrainei. Au fost lovite instalații de infrastructură energetică. „La 10 februarie, în jurul orei 10 dimineața, trupele rusești au lansat un atac cu rachete asupra infrastructurii critice din Harkov”, a raportat primarul din Harkov, Igor Terehov, pe contul său de Telegram, relatează Ukrinform.

„În jurul orei 10 dimineața, o altă lovitură asupra infrastructurii critice din Harkov”, a spus el.

Primarul a avertizat că astăzi ar putea exista întreruperi de energie electrică și alte utilități în oraș.

UPDATE 10.30: Trupele rusești bombardează mai multe regiuni din Ucraina atacului. Au fost deja lovite instalații de infrastructură energetică din regiunile estică, sudică și vestică, a raportat CNP Ukrenergo pe Facebook, relatează Ukrinform.

„Din nefericire, au bombardat mai multe instalații de infrastructură și de înaltă tensiune din regiunile estică, vestică și sudică, ceea ce a dus la întreruperi de energie electrică în unele zone”, se arată în comunicat.

Se menționează că, pe timp de noapte, rușii au atacat infrastructura energetică cu drone și rachete, îndreptându-le spre centralele electrice și instalațiile sistemului de transmisie.

UPDATE 10.10: Au fost auzite explozii în Kiev și în regiunea Kiev. Preliminar, apărarea aeriană funcționează.
Acest lucru a fost raportat de Administrația militară regională din Kiev în Telegram, relatează Ukrinform.

„Apărarea antiaeriană funcționează în regiunea Kiev! Rămâneți în adăposturi sau în locuri sigure. Păstrați liniștea și calmul!”, se arată în mesaj.

Locuitorii din diferite cartiere ale capitalei Kiev au declarat că au auzit explozii, iar ulterior, KCIA a confirmat, de asemenea, funționarea apărării aeriene în oraș.

UPDATE 9.00: A fost declarată alertă aeriană pe întreg teritoriul Ucrainei. În dimineața zilei de vineri, 10 februarie, după ora 8:20, a fost declarată o alertă aeriană în întreaga Ucraină din cauza probabilității ridicate de atacuri cu rachete rusești. Toate zonele de pe harta Ucrainei au devenit roșii.

„Rușii lansează rachete Kalibru de pe transportatoare maritime”, a declarat șeful administrației regionale de stat din Odessa, Iuri Kruk.

Șeful administrației regionale de stat din Mykolayiv, Vitaliy Kim, a scris pe canalul său Telegram că se așteaptă până la 20 de rachete.

Lansările de rachete sunt confirmate și de șeful OVA din Odessa, Maxim Marchenko. „Există o aviație inamică în aer și transportatoare de rachete Kalibru pe mare. Inamicul a lansat rachete! Alerta atmosferică va fi prelungită. Vă rugăm să nu ignorați alerta de raid aerian și să vă adăpostiți. Aveți încredere în apărarea aeriană!”, se arată în mesajul său.

UPDATE 8.20: Rusia a bombardat în această dimineață mai multe orașe din Ucraina. În primele ore ale zilei de vineri, 10 februarie, în Ucraina a fost declarată o alertă majoră de raid aerian. Au fost raportate explozii în Harkov, Dnipro și Zaporojie, informează Unian.net

Astfel, în jurul orei 4:00 dimineața, toate regiunile, cu excepția regiunilor vestice și a Odesei din sud, „s-au înroșit”. În unele dintre ele, sistemul de apărare antiaeriană funcționează. În special, editorii de monitorizare raportează împușcături de rachete în regiunea Dnipropetrovsk.

Explozii în Harkov și în regiune 10.02.2023
O serie de explozii au zguduit Harkov și regiunea. Acest lucru a fost anunțat de șeful administrației regionale de stat, Oleg Sinegubov: „Atenție! Locuitori din Harkov și din regiune, ocupanții lovesc din nou! Nu ignorați alarmele. Rămâneți în adăposturi!”.

În Harkov, lumina s-a stins în unele zone din cauza bombardamentelor, iar rapoartele preliminare sugerează că Rusia lansează S-300 asupra regiunii.

Ocupanții lovesc în infrastructura critică din Harkov, a declarat primarul orașului, Igor Terehov. Alimentarea cu energie electrică, apă și căldură poate fi întreruptă. Informațiile privind victimele și amploarea distrugerilor sunt în curs de stabilire.

În jurul orelor 5.00 dimineața, activitatea aviației inamice a fost detectată în Marea Azov, iar un Su-30 a fost reperat în aer. În același timp, grupurile de monitorizare raportează că cinci bombardiere strategice inamice Tu-95 s-au ridicat în aer.

ZdG a urmărit derularea fiecărei zile a războiului din Ucraina. Vedeți, mai jos, cronologia:

LIVE TEXT: Ziua 0. Cronologia zilelor care au precedat războiul
LIVE TEXT: Prima zi de război, după ce Putin a atacat Ucraina. (joi, 24 februarie)
LIVE TEXT: Război în Ucraina. Ziua a doua a invaziei (vineri, 25 februarie)
LIVE TEXT: Ziua a treia de război în Ucraina (sâmbătă, 26 februarie)
LIVE TEXT: A patra zi de război în Ucraina (duminică, 27 februarie)
LIVE TEXT: Ziua a cincea de război în Ucraina (luni, 28 februarie)
LIVE TEXT: A șasea zi de război în Ucraina (marți, 1 martie)
LIVE TEXT/ A șaptea zi de război în Ucraina (miercuri, 2 martie)
LIVE TEXT/ A opta zi de război în Ucraina (joi, 3 martie)
LIVE TEXT/ A noua zi de război în Ucraina (vineri, 4 martie)
LIVE TEXT/ A zecea zi de război în Ucraina (sâmbătă, 5 martie)
LIVE TEXT/ A 11-a zi de război în Ucraina (duminică, 6 martie)
LIVE TEXT/ A 12-a zi de război în Ucraina (luni, 7 martie)
LIVE TEXT/ A 13-a zi de război în Ucraina (marți, 8 martie)
LIVE TEXT/ A 14-a zi de război în Ucraina (miercuri, 9 martie)
LIVE TEXT/ A 15-a zi de război în Ucraina (joi, 10 martie)
LIVE TEXT/ A 16-a zi de război în Ucraina (vineri, 11 martie)
LIVE TEXT/ A 17-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 12 martie)
LIVE TEXT/ A 18-a zi de război în Ucraina (duminică, 13 martie)
LIVE TEXT/ A 19-a zi de război în Ucraina (luni, 14 ianuarie)
LIVE TEXT/ A 20-a zi de război în Ucraina (marți, 15 martie)
LIVE TEXT/ A 21-a zi de război în Ucraina (miercuri, 16 martie)
LIVE TEXT/ A 22-a zi de război în Ucraina (joi, 17 martie)
LIVE TEXT/ A 23-a zi de război în Ucraina (vineri, 18 martie)
LIVE TEXT/ A 24-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 19 martie)
LIVE TEXT/ A 25-a zi de război în Ucraina (duminică, 20 martie)
LIVE TEXT/ A 26-a zi de război în Ucraina (luni, 21 martie)
LIVE TEXT/ A 27-a zi de război în Ucraina (marți, 22 martie)
LIVE TEXT/ A 28-a zi de război în Ucraina (miercuri, 23 martie)
LIVE TEXT/ A 29-a zi de război în Ucraina (joi, 24 martie)
LIVE TEXT/ A 30-a zi de război în Ucraina (vineri, 25 martie)
LIVE TEXT/ A 31-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 26 martie)
LIVE TEXT/ A 32-a zi de război în Ucraina (duminică, 27 martie)
LIVE TEXT/ A 33-a zi de război în Ucraina (luni, 28 martie)
LIVE TEXT/ A 34-a zi de război în Ucraina (marți, 29 martie)
LIVE TEXT/ A 35-a zi de război în Ucraina (miercuri, 30 martie)
LIVE TEXT/ A 36-a zi de război în Ucraina (joi, 31 martie)
LIVE TEXT/ A 37-a zi de război în Ucraina (vineri, 1 aprilie)
LIVE TEXT/ A 38-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 2 aprilie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 39 (duminică, 3 aprilie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina. Ziua 40 (luni, 4 aprilie)
LIVE TEXT/ A 41-a zi de război în Ucraina (marți, 5 aprilie)
LIVE TEXT/ A 42-a zi de război în Ucraina (miercuri, 6 aprilie)
LIVE TEXT/ A 43-a zi de război în Ucraina (joi, 7 aprilie)
LIVE TEXT/ A 44-a zi de război în Ucraina (vineri, 8 aprilie)
LIVE TEXT/ A 45-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 9 aprilie)
LIVE TEXT/ A 46-a zi de război în Ucraina (duminică, 10 aprilie)
LIVE TEXT/ A 47-a zi de război în Ucraina (luni, 11 aprilie)
LIVE TEXT/ A 48-a zi de război în Ucraina (marți, 12 aprilie)
LIVE TEXT/ A 49-a zi de război în Ucraina (miercuri, 13 aprilie)
LIVE TEXT/ A 50-a zi de război în Ucraina (joi, 14 aprilie)
LIVE TEXT/ A 51 zi de război în Ucraina (vineri, 15 aprilie)
LIVE TEXT/ A 52 zi de război în Ucraina (sâmbătă, 16 aprilie)
LIVE TEXT/ A 53-a zi de război în Ucraina (duminică, 17 aprilie)
LIVE TEXT/ A 54-a zi de război în Ucraina (luni, 18 aprilie)
LIVE TEXT/ A 55-a zi de război în Ucraina (marți, 19 aprilie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 56 (miercuri, 20 aprilie)
LIVE TEXT/ A 57-a zi de război în Ucraina (joi, 21 aprilie)
LIVE TEXT/ A 58-a zi de război în Ucraina (vineri, 22 aprilie)
LIVE TEXT/ A 59-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 23 aprilie)
LIVE TEXT/ A 60-a zi de război în Ucraina (duminică, 24 aprilie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 61 (luni, 25 aprilie)
LIVE TEXT/ A 62-a zi de război în Ucraina (marți, 26 aprilie)
LIVE TEXT/ A 63-a zi de război în Ucraina (miercuri, 27 aprilie)
LIVE TEXT/ A 64-a zi de război în Ucraina (joi, 28 aprilie)
LIVE TEXT/ A 65-a zi de război în Ucraina (vineri, 29 aprilie)
LIVE TEXT/ A 66-a zi de război în Ucraina  (sâmbătă, 30 aprilie)
LIVE TEXT/ 67 de zile de război în Ucraina (duminică, 1 mai)
LIVE TEXT/ A 68-a zi de război în Ucraina (luni, 2 mai)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 69 (marți, 3 mai)
LIVE TEXT/ A 70-a zi de război în Ucraina (miercuri, 4 mai)
LIVE TEXT/ 71 de zile de război în Ucraina (joi, 5 mai)
LIVE TEXT/ 72 de zile de război în Ucraina (vineri, 6 mai)
LIVE TEXT/ 73 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 7 mai)
LIVE TEXT/ A 74-a zi de război în Ucraina (duminică, 8 mai)
LIVE TEXT/ A 75-a zi de război în Ucraina (luni, 9 mai)
LIVE TEXT/ A 76-a zi de război în Ucraina (marți, 10 mai)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 77 (miercuri, 11 mai)
LIVE TEXT/ A 78-a zi de război în Ucraina (joi, 12 mai)
LIVE TEXT/ A 79-a zi de război în Ucraina (vineri, 13 mai)
LIVE TEXT/ A 80-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 14 mai)
LIVE TEXT/ 81 de zile de război în Ucraina (duminică, 15 mai)
LIVE TEXT/ A 82-a zi de război în Ucraina (luni, 16 mai)
LIVE TEXT/ A 83-a zi de război în Ucraina (marți, 17 mai)
LIVE TEXT/ A 84-a zi de război în Ucraina (miercuri, 18 mai)
LIVE TEXT/ A 85-a zi de război în Ucraina (joi, 19 mai)
LIVE TEXT/ A 86-a zi de război în Ucraina (vineri, 20 mai)
LIVE TEXT/ A 87-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 21 mai)
LIVE TEXT/ A 88-a zi de război în Ucraina (duminică, 22 mai)
LIVE TEXT/ A 89-a zi de război în Ucraina (luni, 23 mai)
LIVE TEXT/ 90 de zile de război în Ucraina (marți, 24 mai)
LIVE TEXT/ A 91-a zi de război în Ucraina (miercuri, 25 mai)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 92 (joi, 26 mai)
LIVE TEXT/ A 93-a zi de război în Ucraina (vineri, 27 mai)
LIVE TEXT/ A 94-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 28 mai)
LIVE TEXT/ A 95-a zi de război în Ucraina (duminică, 29 mai)
LIVE TEXT/ A 96-a zi de război în Ucraina (luni, 30 mai)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 97 (marți, 31 mai)
LIVE TEXT/ A 98-a zi de război în Ucraina (miercuri, 1 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 99 (joi, 2 iunie)
LIVE TEXT/ 100 de zile de război în Ucraina (vineri, 3 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 101 (sâmbătă, 4 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 102 (duminica, 5 iunie)
LIVE TEXT/ A 103-a zi de război în Ucraina (luni, 6 iunie)
LIVE TEXT/ A 105-a zi de război în Ucraina (miercuri, 8 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 106 (joi, 9 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 107 (vineri, 10 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 108 (sâmbătă, 11 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 109 (duminică, 12 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 110 (luni, 13 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 111 (marți, 14 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 112 (miercuri, 15 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 113  (joi, 16 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 115 (sâmbătă, 18 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 116 (duminică, 19 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 117 (luni, 20 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 118 (marți, 21 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 119 (miercuri, 22 iunie)
LIVE TEXT/ 120 de zile de război în Ucraina (joi, 23 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 121 (vineri, 24 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 124 (luni, 27 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 125 (marți, 28 iunie)
LIVE TEXT/ 126 de zile de război în Ucraina (miercuri, 29 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 127 (joi, 30 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 129 (sâmbătă, 2 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 130 (duminică, 3 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 131 (luni, 4 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 132 (marți, 5 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 133 (miercuri, 6 iulie)
LIVE TEXT/ 134 de zile de război în Ucraina (joi, 7 iulie)
LIVE TEXT/ 137 de zile de război în Ucraina (duminică, 10 iulie)
LIVE TEXT/ 138 de zile de război în Ucraina (luni, 11 iulie)
LIVE TEXT/ 139 de zile de război în Ucraina (marți, 12 iulie)
LIVE TEXT/ 140 de zile de război în Ucraina (miercuri, 13 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 141 (joi, 14 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 142 (vineri, 15 iulie)
LIVE TEXT/ 145 de zile de război în Ucraina (luni, 18 iulie)
LIVE TEXT/ 146 de zile de război în Ucraina (marți, 19 iulie)
LIVE TEXT/ 147 de zile de război în Ucraina (miercuri, 20 iulie)
LIVE TEXT/ 148 de zile de război în Ucraina (joi, 21 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 149 (vinei, 22 iulie)
LIVE TEXT/ 150 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 23 iulie)
LIVE TEXT/ 151 de zile de război în Ucraina (duminică, 24 iulie)
LIVE TEXT/ 152 de zile de război în Ucraina (luni, 25 iulie)
LIVE TEXT/ 153 de zile de război în Ucraina (marți, 26 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 154 (miercuri, 27 iulie)
LIVE TEXT/ 155 de zile de război în Ucraina (joi, 28 iulie)
LIVE TEXT/ A 156-a zi de război în Ucraina (vineri, 29 iulie)
LIVE TEXT/ 157 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 30 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 158 (duminică, 31 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 159 (luni, 1 august)
LIVE TEXT/ 160 de zile de război în Ucraina (marți, 2 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 161 (miercuri, 3 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 162 (joi, 4 august)
LIVE TEXT/ A 163-a zi de război în Ucraina (vineri, 5 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 164 (sâmbătă, 6 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 165 (duminică, 7 august)
LIVE TEXT/ 166 de zile de război în Ucraina (luni, 8 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 167 (marți, 9 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 168 (miercuri, 10 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 169 (joi, 11 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 170 (vineri, 12 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 171 (sâmbătă, 13 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 172 (duminică, 14 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 173 (luni, 15 august)
LIVE TEXT/ A 174-a zi de război în Ucraina (marți, 16 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 175 (miercuri, 17 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 176 (joi, 18 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 177 (vineri, 19 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 178 (sâmbătă, 20 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 179 (duminică, 21 august)
LIVE TEXT/ 180 de zile de război în Ucraina (luni, 22 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 181 (marți, 23 august)
LIVE TEXT/ Jumătate de an de la începutul războiului Rusiei în Ucraina (miercuri, 24 august)
LIVE TEXT/ A 183-a zi de război în Ucraina (joi, 25 august)
LIVE TEXT/ A 184-a zi de război în Ucraina (vineri, 26 august)
LIVE TEXT/ A 185-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 27 august)
LIVE TEXT/ A 186-a zi de război în Ucraina (duminică, 28 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 187 (luni, 29 august)
LIVE TEXT/ A 188-a zi de război în Ucraina (marți, 30 august)

LIVE TEXT/ 189 de zile de război în Ucraina (miercuri, 31 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 190 (joi, 1 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 191 (vineri, 2 septembrie)
LIVE TEXT/ 192 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 3 septembrie)
LIVE TEXT/ Ziua 193 de război în Ucraina (duminică, 4 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 194 (luni, 5 septembrie)
LIVE TEXT/ 195 de zile de război în Ucraina (marți, 6 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 197 (joi, 8 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 198 (vineri, 9 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 199 (sâmbătă, 10 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 200 (duminică, 11 septembrie)
LIVE TEXT/ A 201-a zi de război în Ucraina (marți, 13 septembrie)
LIVE TEXT/ 203 zile de război în Ucraina (miercuri, 14 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, a 204-a zi (joi, 15 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, a 205-a zi (vineri, 16 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, a 206-a zi (sâmbătă, 17 septembrie)
LIVE TEXT/ A 207-zi a războiului din Ucraina (duminică, 18 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 208 (luni, 19 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 209 (marți, 20 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 210 (miercuri, 21 septembrie)
LIVE TEXT/ A 211-a zi a agresiunii ruse asupra Ucrainei (joi, 22 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 212 (vineri, 23 septembrie)
LIVE TEXT/ A 213-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 24 septembrie)
LIVE TEXT/ A 214-a zi de război în Ucraina (duminică, 25 septembrie)

LIVE TEXT/ A 215-a zi de război în Ucraina (luni, 26 septembrie)
LIVE TEXT/ 216 zile de război în Ucraina (marți, 27 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 217 (miercuri, 28 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 218 (joi, 29 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 219 (vineri, 30 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 220 (sâmbătă, 1 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 221 (duminică, 2 octombrie)
LIVE TEXT/ 222 de zile de război în Ucraina (luni, 3 octombrie)
LIVE TEXT/ A 223-a zi de război în Ucraina (marți, 4 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 224 (miercuri, 5 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, a 225-a zi (joi, 6 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 226 (vineri, 7 octombrie)
LIVE TEXT/ A 227-a zi de Război în Ucraina (sâmbătă, 8 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 228 (duminică, 9 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 229 (luni, 10 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 230 (marți, 11 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 231 (miercuri, 12 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 232 (joi, 13 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 233 (vineri, 14 octombrie)
LIVE TEXT/ A 234-a zi de Război în Ucraina (sâmbătă, 15 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 235 (duminică, 16 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 236 (luni, 17 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 237 (marți, 18 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 238 (miercuri, 19 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 239 (joi, 20 octombrie)
LIVE TEXT/ 240 de zile de război în Ucraina (vineri, 21 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 241 (sâmbătă, 22 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 243 (luni, 24 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 244 (marți, 25 octombrie)
LIVE TEXT/ 245 de zile de război în Ucraina (miercuri, 26 octombrie)
LIVE TEXT/ A 246-a zi de război în Ucraina (joi, 27 octombrie)
LIVE TEXT/ A 247-a zi de război în Ucraina (vineri, 28 octombrie)
LIVE TEXT/ A 248-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 29 octombrie)
LIVE TEXT/ A 249-a zi de război în Ucraina (duminică, 30 octombrie)
LIVE TEXT/ 250 de zile de război în Ucraina (luni, 31 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 251 (marți, 1 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 252 (miercuri, 2 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 253 (joi, 3 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 254 (vineri, 4 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 255 (sâmbătă, 5 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 256 (duminică, 6 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 257 (luni, 7 noiembrie)
LIVE TEXT/ 258 de zile de război în Ucraina (marți, 8 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 259 (miercuri, 9 noiembrie)
LIVE TEXT/ 260 de zile de război în Ucraina (joi, 10 noiembrie)
LIVE TEXT/ 261 de zile de război în Ucraina (vineri, 11 noiembrie)
LIVE TEXT/ 262 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 12 noiembrie)
LIVE TEXT/ 263 de zile de război în Ucraina (duminică, 13 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 264 (luni, 14 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 265 (marți, 15 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 266 (miercuri, 16 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 267 (joi, 17 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 268 (vineri, 18 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 269 (sâmbătă, 19 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 270 (duminică, 20 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 271 (luni, 21 noiembrie)
LIVE TEXT/ A 272-a zi de război în Ucraina (marți, 22 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 273 (miercuri, 23 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 274 (joi, 24 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 275 (vineri, 25 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 276 (sâmbătă, 26 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 277 (duminică, 27 noiembrie)
LIVE TEXT/ 278 de zile de război în Ucraina (luni, 28 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 279 (marți, 29 noiembrie)
LIVE TEXT/ 280 de zile de război în Ucraina (miercuri, 30 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 281 (joi, 1 decembrie)
LIVE TEXT/ A 282-a zi a războiului purtat de Rusia în Ucraina (vineri, 2 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 283 (sâmbătă, 3 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 284 (duminică, 4 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 285 (luni, 5 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 286 (marți, 6 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 287 (miercuri, 7 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 288 (joi, 8 decembrie)

LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 289 (vineri, 9 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 290 (sâmbătă, 10 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 291 (duminică, 11 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 292 (luni, 12 decembrie)

LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 293 (marți, 13 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 294 (miercuri, 14 decembrie)

LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 296 (vineri, 16 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 297 (sâmbătă, 17 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 298 (duminică, 18 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 299 (luni, 19 decembrie)
LIVE TEXT/ 300 de zile de război în Ucraina (marți, 20 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 301 (miercuri, 21 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 302 (joi, 22 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 303 (vineri, 23 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 304 (sâmbătă, 24 decembrie)
LIVE TEXT/ Ziua 305 de război în Ucraina (duminică, 25 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 306 (luni, 26 decembrie)
LIVE TEXT/ A 307-a zi de război în Ucraina (marți, 27 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 308 (miercuri, 28 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 309 (joi, 29 decembrie)
LIVE TEXT Război în Ucraina, ziua 310 (vineri, 30 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 313 (luni, 2 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 314 (marți, 3 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 315 (miercuri, 4 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 316 (joi, 5 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 317 (vineri, 6 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 318 (sâmbătă, 7 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 319 (duminică, 8 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 320 (luni, 9 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 321 (marți, 10 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 322 (miercuri, 11 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 323 (joi, 12 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 324 (vineri, 13 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 325 (sâmbătă, 14 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 326 (duminică, 15 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 327 (luni, 16 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 328 (marți, 17 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 329 (miercuri, 18 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 330 (joi, 19 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 331 (vineri, 20 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 332 (sâmbătă, 21 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 333 (duminică, 22 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 334 (luni, 23 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 335 (marți, 24 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 336 (miercuri, 25 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ A 337-a zi de război în Ucraina (joi, 26 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ A 338-a zi de război în Ucraina (vineri, 27 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 341 (luni, 30 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 342 (marți, 31 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 343 (miercuri, 1 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 344 (joi, 2 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 345-a zi a agresiunii Federației Ruse asupra Ucrainei (vineri, 3 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 346-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 4 februarie 2023)

LIVE TEXT/ A 347-a zi de război în Ucraina (duminică, 5 februarie 2023)

LIVE TEXT/ A 348-a zi de război în Ucraina (luni, 6 februarie 2023)

LIVE TEXT/ A 349-a zi de război în Ucraina (marți, 7 februarie 2023)

LIVE TEXT/ A 350-a zi de război în Ucraina (miercuri, 8 februarie 2023)

LIVE TEXT/ A 351-a zi de război în Ucraina (joi, 9 februarie 2023)