Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   LIVE TEXT/  În urma atacului…

LIVE TEXT  În urma atacului masiv asupra Ucrainei din cursul zilei, trupele rusești au efectuat 37 de atacuri aeriene. A 337-a zi de război în Ucraina

UPDATE 21.15  În urma atacului masiv asupra Ucrainei din cursul zilei, trupele ruse au efectuat 37 de atacuri aeriene. În 17 dintre ele au folosit UAV-uri Shahed-136. Toate dronele au fost doborâte. În plus, rușii au lansat 59 de rachete, dintre care 47 au fost distruse. În urma atacului, au fost lovite obiecte civile și au fost uciși cetățeni ucraineni. În plus, trupele ruse au lansat 53 de atacuri de la sistemele de salvare cu rachete, informația a fost făcută publică în cadrul reuniunii președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski cu Statul Major al Comandantului-Șef Suprem, relatează Ukrinform. 

În cadrul reuniuni au fost audiate rapoartele comandanților direcțiilor operaționale privind starea actuală a lucrurilor de pe front, iar situația din direcția Bakhmut a fost examinată în detaliu.

La întâlnire au participat șeful Biroului Președintelui Ucrainei AndriI Iermak, secretarul Consiliului Național de Securitate și Apărare OleksiI Danilov, ministrul apărării OleksiI Reznikov, comandantul șef al Forțelor Armate ale Ucrainei Valeri Zaluzhni, șef. al Direcției Principale de Informații Kirilo Budanov, Șeful Serviciului de Informații Externe al Ucrainei Oleksandr Litvinenko, Comandantul Forțelor Terestre Oleksandr Sirskii al Forțelor Armate ucrainene și comandanții trupelor direcțiilor operaționale. La ședință au participat și ministrul Afacerilor Externe Dmitro Kuleba, viceprim-ministrul pentru reconstrucția Ucrainei – ministrul dezvoltării comunitare, teritoriilor și infrastructurii Oleksandr Kubrakov, ministrul de finanțe al Ucrainei Serhii Marchenko, alți membri ai guvernului, în funcție șeful Serviciului de Securitate al Ucrainei Vasil Maliuk și alți șefi ai agențiilor de aplicare a legii.

Participanții la întâlnire au discutat aspecte legate de primirea armelor, echipamentelor și distribuirea operațională a acestora de către grupurile militare. Pregătirea militarilor ucraineni în străinătate a fost discutată separat.

„Întâlnirea s-a ocupat și de lichidarea consecințelor recentului atac cu rachete inamicului asupra teritoriului Ucrainei și de măsurile de contracarare a amenințărilor viitoare”, se mai spune în mesaj.

UPDATE 20.30 La o ședință a Cartierului General al Comandantului-Șef Suprem de joi, s-a discutat despre lichidarea consecințelor recentului atac cu rachetă inamic asupra teritoriului Ucrainei și măsurile de contracarare a viitoarelor amenințări cu rachete. Acest lucru a fost raportat de serviciul de presă al Oficiului Președintelui Ucrainei, transmite Ukrinform. 

UPDATE 19.30 Statele Unite au recunoscut oficial gruparea Wagner ca organizație criminală transnațională. Departamentul de Stat și Trezorerie al SUA au declarat gruparea Wagner drept organizație criminală transnațională, supusă sancțiunilor suplimentare.

„Astăzi, Departamentul de Stat al SUA și Biroul de Control al Activelor Străine (OFAC) al Trezoreriei SUA au desemnat Grupul Wagner drept o organizație criminală transnațională semnificativă”, se arată într-o declarație de presă a Secretarului de Stat Antony J. Blinken

UPDATE 17:47 Două persoane au fost ucise în urma bombardamentelor rusești asupra regiunii Harkov, a anunțat șeful administrației militare din Harkov, Oleg Sinegubov.

„Ocupanții au bombardat satul Dvurecinaia în această după-amiază. Potrivit informațiilor preliminare, doi civili au fost uciși: un bărbat și o femeie”, a declarat Sinegubov.

UPDATE 16:50 În după-amiaza zilei de 26 ianuarie, în timpul unei noi alerte aeriene, rușii au încercat să efectueze un atac cu rachete împotriva regiunii Odesa, a anunțat Comandamentul Operațional „Sud”.

„Din direcția Mării Negre, de pe un avion Su-35, inamicul a trimis X-59 spre regiunea Odesa. Forțele de apărare aeriană au distrus racheta deasupra mării”, se arată în raport.

UPDATE 16:21 Rusia a lansat joi dimineață 55 de rachete asupra Ucrainei. Premierul ucrainean Denis Șmîgal a menționat că atacurile au vizat „instalațiile energetice” ale țării fiind lovite unele stații electrice.

Comandantul șef al forțelor armate ucrainene Valeri Zalujnîi, a anunțat că apărarea antiaeriană ucraineană a doborât 47 din 55 de rachete lansat joi dimineață de Rusia.

„Principalele ținte au fost instalațiile energetice pentru a-i lipsi pe ucraineni de energie şi căldură. Majoritatea rachetelor şi a dronelor au fost interceptate de apărătorii noștri. Din nefericire, au existat lovituri la substații. Cu toate acestea, situația din rețeaua electrică rămâne sub control. Inginerii energeticieni fac totul pentru a asigura alimentarea cu energie electrică”, a explicat premierul.

UPDATE 15:53 Rușii au bombardat localitatea Kozachia Lopani și orașul Kupiansk din regiunea Harkov, o persoană a fost rănită, a anunțat șeful adminsitrațieie militare a regiunii, Oleg Sinegubov, transmite Ukrinform.

„Astăzi, ocupanții ruși au bombardat din nou satul Kozachia Lopani din Harkov. Există o lovitură într-o casă de locuit. Potrivit primelor informații, o femeie în vârstă de 70 de ani a fost rănită. De asmenea, inamicul a bombardat Kupianskul. Acolo a fost distrusă o casă privată”, a declarat Sinegubov.

Potrivit biroului procurorului regional, satul Kozachia Lopani a fost bombardat de soldații ruși din sistemele „Grad”.

UPDATE 14:55 Cinci clădiri rezidențiale și alte șapte instalați au fost avariate în urma unui atacului nocturn cu drone inamice în regiunea Kiev, a declarat șeful poliției din regiunea Kiev, Andrei Nebitov.

„Am primit informații despre 38 de dronelor inamice, care au fost observate în timpul atacului nocturn cu drone. Forțele de apărare aeriană au reușit să doboare o parte din ele, în același timp, înregistrăm și pagube la infrastructura civilă în urma loviturilor”, a declarat Nebitov.

Cinci case de locuit și alte șapte obiecte au fost avariate în urma atacului. De asemenea, peste 40 de vehicule au fost avariate. Nu s-au înregistrat victime.

UPDATE 14:14 Polonia va primi primele sale tancuri Abrams din Statele Unite în primăvară, a declarat joi ministrul apărării Mariusz Błaszczak, citat de CNN. Błaszczak a declarat că 58 de tancuri fabricate în SUA vor fi livrate în lunile următoare, iar trupele poloneze au început să se antreneze pe aceste vehicule.

În decembrie, SUA au aprobat o vânzare de tancuri Abrams către Polonia în valoare de 3,75 miliarde de dolari.

Anunțul privind prima livrare a acestor tancuri vine în contextul în care Polonia se pregătește să trimită o parte din tancurile Leopard 2 de fabricație germană în Ucraina.

UPDATE 13:55 Ministerul rus de Externe a reacționat la înscrierea centrului istoric al orașului ucrainean Odesa pe lista UNESCO a Patrimoniului mondial aflat în pericol. Potrivit ministerului, aceasta este o decizie „politică”, adoptată fără o „expertiză corespunzătoare”.

„Un grup de țări aparținând „Occidentului colectiv”, cu ajutorul flagrant al Secretariatului UNESCO, care şi-a pierdut imparțialitatea, a adoptat în grabă o decizie politică”, a criticat Ministerul rus al Afacerilor Externe într-un comunicat.

Comitetul Patrimoniului Mondial a decis miercuri, 25 ianuarie, să includă centrul istoric al orașului-port Odesa, din Ucraina, pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Această decizie recunoaște valoarea universală excepțională a sitului și datoria întregii umanități de a-l proteja, potrivit organizației.

În conformitate cu prevederile Convenției Patrimoniului Mondial, cele 194 de state părți la Convenție se angajează să nu întreprindă nicio acțiune deliberată care ar putea afecta direct sau indirect situl Patrimoniului Mondial și să contribuie la protejarea acestuia.

Centrul istoric din Odesa a fost, de asemenea, înscris pe Lista patrimoniului mondial în pericol, ceea ce îi oferă acces la asistență internațională tehnică și financiară consolidată, pe care Ucraina o poate solicita pentru a asigura protecția bunurilor și, dacă este necesar, pentru a contribui la reabilitarea acestora.

UPDATE 13:23 Ministra de Externe a Franței, Catherine Colonna, vizitează joi Odesa. Într-o scurtă postare pe Twitter, ministra a scris că se află în Odesa pentru a confirma „susținerea Franței pentru suveranitatea Ucrainei”.

UPDATE 12:33 Alerta aeriană a fost anulată în majoritatea regiunilor din Ucrainei.

UPDATE 11:30 Primarul Kievului, Vitali Kliciko, a spus că cel puțin o persoană a fost ucisă în urma atacurilor din această dimineață.

„Ca urmare a loviturii unei rachete într-o clădire nerezidențială din cartierul Holosivskyi, în prezent există informații despre un mort și doi răniți. Răniții au fost spitalizați”, a scris Vitali Kliciko.

Alerta aeriană continuă pe întreg teritoriul Ucrainei.

Apărarea aeriană ucraineană lucrează pentru a intercepta atacurile rusești după ce forțele Moscovei au lansat joi dimineață peste 30 de rachete asupra Ucrainei, au anunțat Forțele Aeriene ucrainene.

Purtătorul de cuvânt al forțelor aeriene, Iurii Ihnat, a declarat la televiziunea ucraineană că aproximativ șase avioane rusești Tu-95 „au decolat din regiunea [rusă] Murmansk și au lansat rachete”.

„Ne așteptăm la mai mult de 30 de rachete, care au început deja să apară în diferite regiuni”, a declarat Ihnat, adăugând că apărarea aeriană ucraineană lucrează pentru a intercepta atacurile.

UPDATE 09:35 Sistemele de apărare aeriană ale Ucrainei au doborât joi dimineață mai multe rachete rusești, potrivit șefului de cabinet al președintelui ucrainean, Andrii Yermak.

„Au avut loc primele doborâri de rachete rusești”, a anunțat Yermak.

În regiunea Vinnîțea au fost raportate explozii. Potrivit guvernatorului Serhi Borzov, avioanele Forțelor Armate ucrainene controlează spațiul aerian deasupra regiunii.

Cel puțin două dintre rachete au zburat prin regiunea sudică Nikolaiev, a declarat guvernatorul Vitali Kim pe Telegram.

Cea mai mare companie energetică privată din Ucraina a pus în aplicare întreruperi de urgență ale energiei electrice în mai multe regiuni, inclusiv în Kiev, „din cauza amenințării unui atac cu rachete”, a precizat firma.

Sirenele de raid aerian sunt active în toate regiunile Ucrainei. Până în prezent, nu au fost raportate atacuri.

UPDATE 08:10 Administrația militară a orașului Kiev a raportat că aproximativ 15 drone Shahed de fabricație iraniană au fost doborâte de apărarea aeriană a Ucrainei deasupra orașului în noaptea de 26 ianuarie.

„Conform informațiilor, există o probabilitate ridicată de noi atacuri aeriene inamice în timpul zilei”, a afirmat șeful administrației militare, Serghei Popko.

Potrivit informațiilor preliminare, nu s-au înregistrat pagube sau victime.

Rusia a lansat un nou atac asupra Ucrainei cu drone la sfârșitul zilei de 25 ianuarie.

Potrivit Forțelor Aeriene, dronele au fost lansate de pe coasta de est a Mării Azov.

UPDATE 08:00 În cea mai mare parte a Ucrainei, inclusiv la Kiev, este în vigoare o alertă de raid aerian.

Guvernatorul regiunii Odesa, Maksim Marchenko, a anunțat în dimineața zilei de 26 ianuarie că Rusia se pregătește să lanseze un atac masiv cu rachete asupra Ucrainei, folosind avioane și nave.


ZdG a urmărit derularea fiecărei zile a războiului din Ucraina. Vedeți, mai jos, cronologia:

LIVE TEXT: Ziua 0. Cronologia zilelor care au precedat războiul
LIVE TEXT: Prima zi de război, după ce Putin a atacat Ucraina. (joi, 24 februarie)
LIVE TEXT: Război în Ucraina. Ziua a doua a invaziei (vineri, 25 februarie)
LIVE TEXT: Ziua a treia de război în Ucraina (sâmbătă, 26 februarie)
LIVE TEXT: A patra zi de război în Ucraina (duminică, 27 februarie)
LIVE TEXT: Ziua a cincea de război în Ucraina (luni, 28 februarie)
LIVE TEXT: A șasea zi de război în Ucraina (marți, 1 martie)
LIVE TEXT/ A șaptea zi de război în Ucraina (miercuri, 2 martie)
LIVE TEXT/ A opta zi de război în Ucraina (joi, 3 martie)
LIVE TEXT/ A noua zi de război în Ucraina (vineri, 4 martie)
LIVE TEXT/ A zecea zi de război în Ucraina (sâmbătă, 5 martie)
LIVE TEXT/ A 11-a zi de război în Ucraina (duminică, 6 martie)
LIVE TEXT/ A 12-a zi de război în Ucraina (luni, 7 martie)
LIVE TEXT/ A 13-a zi de război în Ucraina (marți, 8 martie)
LIVE TEXT/ A 14-a zi de război în Ucraina (miercuri, 9 martie)
LIVE TEXT/ A 15-a zi de război în Ucraina (joi, 10 martie)
LIVE TEXT/ A 16-a zi de război în Ucraina (vineri, 11 martie)
LIVE TEXT/ A 17-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 12 martie)
LIVE TEXT/ A 18-a zi de război în Ucraina (duminică, 13 martie)
LIVE TEXT/ A 19-a zi de război în Ucraina (luni, 14 ianuarie)
LIVE TEXT/ A 20-a zi de război în Ucraina (marți, 15 martie)
LIVE TEXT/ A 21-a zi de război în Ucraina (miercuri, 16 martie)
LIVE TEXT/ A 22-a zi de război în Ucraina (joi, 17 martie)
LIVE TEXT/ A 23-a zi de război în Ucraina (vineri, 18 martie)
LIVE TEXT/ A 24-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 19 martie)
LIVE TEXT/ A 25-a zi de război în Ucraina (duminică, 20 martie)
LIVE TEXT/ A 26-a zi de război în Ucraina (luni, 21 martie)
LIVE TEXT/ A 27-a zi de război în Ucraina (marți, 22 martie)
LIVE TEXT/ A 28-a zi de război în Ucraina (miercuri, 23 martie)
LIVE TEXT/ A 29-a zi de război în Ucraina (joi, 24 martie)
LIVE TEXT/ A 30-a zi de război în Ucraina (vineri, 25 martie)
LIVE TEXT/ A 31-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 26 martie)
LIVE TEXT/ A 32-a zi de război în Ucraina (duminică, 27 martie)
LIVE TEXT/ A 33-a zi de război în Ucraina (luni, 28 martie)
LIVE TEXT/ A 34-a zi de război în Ucraina (marți, 29 martie)
LIVE TEXT/ A 35-a zi de război în Ucraina (miercuri, 30 martie)
LIVE TEXT/ A 36-a zi de război în Ucraina (joi, 31 martie)
LIVE TEXT/ A 37-a zi de război în Ucraina (vineri, 1 aprilie)
LIVE TEXT/ A 38-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 2 aprilie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 39 (duminică, 3 aprilie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina. Ziua 40 (luni, 4 aprilie)
LIVE TEXT/ A 41-a zi de război în Ucraina (marți, 5 aprilie)
LIVE TEXT/ A 42-a zi de război în Ucraina (miercuri, 6 aprilie)
LIVE TEXT/ A 43-a zi de război în Ucraina (joi, 7 aprilie)
LIVE TEXT/ A 44-a zi de război în Ucraina (vineri, 8 aprilie)
LIVE TEXT/ A 45-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 9 aprilie)
LIVE TEXT/ A 46-a zi de război în Ucraina (duminică, 10 aprilie)
LIVE TEXT/ A 47-a zi de război în Ucraina (luni, 11 aprilie)
LIVE TEXT/ A 48-a zi de război în Ucraina (marți, 12 aprilie)
LIVE TEXT/ A 49-a zi de război în Ucraina (miercuri, 13 aprilie)
LIVE TEXT/ A 50-a zi de război în Ucraina (joi, 14 aprilie)
LIVE TEXT/ A 51 zi de război în Ucraina (vineri, 15 aprilie)
LIVE TEXT/ A 52 zi de război în Ucraina (sâmbătă, 16 aprilie)
LIVE TEXT/ A 53-a zi de război în Ucraina (duminică, 17 aprilie)
LIVE TEXT/ A 54-a zi de război în Ucraina (luni, 18 aprilie)
LIVE TEXT/ A 55-a zi de război în Ucraina (marți, 19 aprilie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 56 (miercuri, 20 aprilie)
LIVE TEXT/ A 57-a zi de război în Ucraina (joi, 21 aprilie)
LIVE TEXT/ A 58-a zi de război în Ucraina (vineri, 22 aprilie)
LIVE TEXT/ A 59-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 23 aprilie)
LIVE TEXT/ A 60-a zi de război în Ucraina (duminică, 24 aprilie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 61 (luni, 25 aprilie)
LIVE TEXT/ A 62-a zi de război în Ucraina (marți, 26 aprilie)
LIVE TEXT/ A 63-a zi de război în Ucraina (miercuri, 27 aprilie)
LIVE TEXT/ A 64-a zi de război în Ucraina (joi, 28 aprilie)
LIVE TEXT/ A 65-a zi de război în Ucraina (vineri, 29 aprilie)
LIVE TEXT/ A 66-a zi de război în Ucraina  (sâmbătă, 30 aprilie)
LIVE TEXT/ 67 de zile de război în Ucraina (duminică, 1 mai)
LIVE TEXT/ A 68-a zi de război în Ucraina (luni, 2 mai)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 69 (marți, 3 mai)
LIVE TEXT/ A 70-a zi de război în Ucraina (miercuri, 4 mai)
LIVE TEXT/ 71 de zile de război în Ucraina (joi, 5 mai)
LIVE TEXT/ 72 de zile de război în Ucraina (vineri, 6 mai)
LIVE TEXT/ 73 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 7 mai)
LIVE TEXT/ A 74-a zi de război în Ucraina (duminică, 8 mai)
LIVE TEXT/ A 75-a zi de război în Ucraina (luni, 9 mai)
LIVE TEXT/ A 76-a zi de război în Ucraina (marți, 10 mai)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 77 (miercuri, 11 mai)
LIVE TEXT/ A 78-a zi de război în Ucraina (joi, 12 mai)
LIVE TEXT/ A 79-a zi de război în Ucraina (vineri, 13 mai)
LIVE TEXT/ A 80-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 14 mai)
LIVE TEXT/ 81 de zile de război în Ucraina (duminică, 15 mai)
LIVE TEXT/ A 82-a zi de război în Ucraina (luni, 16 mai)
LIVE TEXT/ A 83-a zi de război în Ucraina (marți, 17 mai)
LIVE TEXT/ A 84-a zi de război în Ucraina (miercuri, 18 mai)
LIVE TEXT/ A 85-a zi de război în Ucraina (joi, 19 mai)
LIVE TEXT/ A 86-a zi de război în Ucraina (vineri, 20 mai)
LIVE TEXT/ A 87-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 21 mai)
LIVE TEXT/ A 88-a zi de război în Ucraina (duminică, 22 mai)
LIVE TEXT/ A 89-a zi de război în Ucraina (luni, 23 mai)
LIVE TEXT/ 90 de zile de război în Ucraina (marți, 24 mai)
LIVE TEXT/ A 91-a zi de război în Ucraina (miercuri, 25 mai)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 92 (joi, 26 mai)
LIVE TEXT/ A 93-a zi de război în Ucraina (vineri, 27 mai)
LIVE TEXT/ A 94-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 28 mai)
LIVE TEXT/ A 95-a zi de război în Ucraina (duminică, 29 mai)
LIVE TEXT/ A 96-a zi de război în Ucraina (luni, 30 mai)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 97 (marți, 31 mai)
LIVE TEXT/ A 98-a zi de război în Ucraina (miercuri, 1 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 99 (joi, 2 iunie)
LIVE TEXT/ 100 de zile de război în Ucraina (vineri, 3 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 101 (sâmbătă, 4 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 102 (duminica, 5 iunie)
LIVE TEXT/ A 103-a zi de război în Ucraina (luni, 6 iunie)
LIVE TEXT/ A 105-a zi de război în Ucraina (miercuri, 8 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 106 (joi, 9 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 107 (vineri, 10 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 108 (sâmbătă, 11 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 109 (duminică, 12 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 110 (luni, 13 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 111 (marți, 14 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 112 (miercuri, 15 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 113  (joi, 16 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 115 (sâmbătă, 18 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 116 (duminică, 19 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 117 (luni, 20 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 118 (marți, 21 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 119 (miercuri, 22 iunie)
LIVE TEXT/ 120 de zile de război în Ucraina (joi, 23 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 121 (vineri, 24 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 124 (luni, 27 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 125 (marți, 28 iunie)
LIVE TEXT/ 126 de zile de război în Ucraina (miercuri, 29 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 127 (joi, 30 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 129 (sâmbătă, 2 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 130 (duminică, 3 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 131 (luni, 4 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 132 (marți, 5 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 133 (miercuri, 6 iulie)
LIVE TEXT/ 134 de zile de război în Ucraina (joi, 7 iulie)
LIVE TEXT/ 137 de zile de război în Ucraina (duminică, 10 iulie)
LIVE TEXT/ 138 de zile de război în Ucraina (luni, 11 iulie)
LIVE TEXT/ 139 de zile de război în Ucraina (marți, 12 iulie)
LIVE TEXT/ 140 de zile de război în Ucraina (miercuri, 13 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 141 (joi, 14 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 142 (vineri, 15 iulie)
LIVE TEXT/ 145 de zile de război în Ucraina (luni, 18 iulie)
LIVE TEXT/ 146 de zile de război în Ucraina (marți, 19 iulie)
LIVE TEXT/ 147 de zile de război în Ucraina (miercuri, 20 iulie)
LIVE TEXT/ 148 de zile de război în Ucraina (joi, 21 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 149 (vinei, 22 iulie)
LIVE TEXT/ 150 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 23 iulie)
LIVE TEXT/ 151 de zile de război în Ucraina (duminică, 24 iulie)
LIVE TEXT/ 152 de zile de război în Ucraina (luni, 25 iulie)
LIVE TEXT/ 153 de zile de război în Ucraina (marți, 26 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 154 (miercuri, 27 iulie)
LIVE TEXT/ 155 de zile de război în Ucraina (joi, 28 iulie)
LIVE TEXT/ A 156-a zi de război în Ucraina (vineri, 29 iulie)
LIVE TEXT/ 157 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 30 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 158 (duminică, 31 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 159 (luni, 1 august)
LIVE TEXT/ 160 de zile de război în Ucraina (marți, 2 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 161 (miercuri, 3 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 162 (joi, 4 august)
LIVE TEXT/ A 163-a zi de război în Ucraina (vineri, 5 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 164 (sâmbătă, 6 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 165 (duminică, 7 august)
LIVE TEXT/ 166 de zile de război în Ucraina (luni, 8 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 167 (marți, 9 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 168 (miercuri, 10 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 169 (joi, 11 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 170 (vineri, 12 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 171 (sâmbătă, 13 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 172 (duminică, 14 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 173 (luni, 15 august)
LIVE TEXT/ A 174-a zi de război în Ucraina (marți, 16 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 175 (miercuri, 17 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 176 (joi, 18 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 177 (vineri, 19 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 178 (sâmbătă, 20 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 179 (duminică, 21 august)
LIVE TEXT/ 180 de zile de război în Ucraina (luni, 22 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 181 (marți, 23 august)
LIVE TEXT/ Jumătate de an de la începutul războiului Rusiei în Ucraina (miercuri, 24 august)
LIVE TEXT/ A 183-a zi de război în Ucraina (joi, 25 august)
LIVE TEXT/ A 184-a zi de război în Ucraina (vineri, 26 august)
LIVE TEXT/ A 185-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 27 august)
LIVE TEXT/ A 186-a zi de război în Ucraina (duminică, 28 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 187 (luni, 29 august)
LIVE TEXT/ A 188-a zi de război în Ucraina (marți, 30 august)

LIVE TEXT/ 189 de zile de război în Ucraina (miercuri, 31 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 190 (joi, 1 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 191 (vineri, 2 septembrie)
LIVE TEXT/ 192 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 3 septembrie)
LIVE TEXT/ Ziua 193 de război în Ucraina (duminică, 4 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 194 (luni, 5 septembrie)
LIVE TEXT/ 195 de zile de război în Ucraina (marți, 6 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 197 (joi, 8 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 198 (vineri, 9 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 199 (sâmbătă, 10 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 200 (duminică, 11 septembrie)
LIVE TEXT/ A 201-a zi de război în Ucraina (marți, 13 septembrie)
LIVE TEXT/ 203 zile de război în Ucraina (miercuri, 14 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, a 204-a zi (joi, 15 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, a 205-a zi (vineri, 16 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, a 206-a zi (sâmbătă, 17 septembrie)
LIVE TEXT/ A 207-zi a războiului din Ucraina (duminică, 18 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 208 (luni, 19 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 209 (marți, 20 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 210 (miercuri, 21 septembrie)
LIVE TEXT/ A 211-a zi a agresiunii ruse asupra Ucrainei (joi, 22 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 212 (vineri, 23 septembrie)
LIVE TEXT/ A 213-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 24 septembrie)
LIVE TEXT/ A 214-a zi de război în Ucraina (duminică, 25 septembrie)

LIVE TEXT/ A 215-a zi de război în Ucraina (luni, 26 septembrie)
LIVE TEXT/ 216 zile de război în Ucraina (marți, 27 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 217 (miercuri, 28 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 218 (joi, 29 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 219 (vineri, 30 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 220 (sâmbătă, 1 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 221 (duminică, 2 octombrie)
LIVE TEXT/ 222 de zile de război în Ucraina (luni, 3 octombrie)
LIVE TEXT/ A 223-a zi de război în Ucraina (marți, 4 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 224 (miercuri, 5 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, a 225-a zi (joi, 6 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 226 (vineri, 7 octombrie)
LIVE TEXT/ A 227-a zi de Război în Ucraina (sâmbătă, 8 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 228 (duminică, 9 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 229 (luni, 10 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 230 (marți, 11 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 231 (miercuri, 12 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 232 (joi, 13 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 233 (vineri, 14 octombrie)
LIVE TEXT/ A 234-a zi de Război în Ucraina (sâmbătă, 15 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 235 (duminică, 16 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 236 (luni, 17 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 237 (marți, 18 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 238 (miercuri, 19 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 239 (joi, 20 octombrie)
LIVE TEXT/ 240 de zile de război în Ucraina (vineri, 21 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 241 (sâmbătă, 22 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 243 (luni, 24 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 244 (marți, 25 octombrie)
LIVE TEXT/ 245 de zile de război în Ucraina (miercuri, 26 octombrie)
LIVE TEXT/ A 246-a zi de război în Ucraina (joi, 27 octombrie)
LIVE TEXT/ A 247-a zi de război în Ucraina (vineri, 28 octombrie)
LIVE TEXT/ A 248-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 29 octombrie)
LIVE TEXT/ A 249-a zi de război în Ucraina (duminică, 30 octombrie)
LIVE TEXT/ 250 de zile de război în Ucraina (luni, 31 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 251 (marți, 1 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 252 (miercuri, 2 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 253 (joi, 3 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 254 (vineri, 4 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 255 (sâmbătă, 5 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 256 (duminică, 6 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 257 (luni, 7 noiembrie)
LIVE TEXT/ 258 de zile de război în Ucraina (marți, 8 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 259 (miercuri, 9 noiembrie)
LIVE TEXT/ 260 de zile de război în Ucraina (joi, 10 noiembrie)
LIVE TEXT/ 261 de zile de război în Ucraina (vineri, 11 noiembrie)
LIVE TEXT/ 262 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 12 noiembrie)
LIVE TEXT/ 263 de zile de război în Ucraina (duminică, 13 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 264 (luni, 14 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 265 (marți, 15 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 266 (miercuri, 16 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 267 (joi, 17 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 268 (vineri, 18 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 269 (sâmbătă, 19 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 270 (duminică, 20 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 271 (luni, 21 noiembrie)
LIVE TEXT/ A 272-a zi de război în Ucraina (marți, 22 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 273 (miercuri, 23 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 274 (joi, 24 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 275 (vineri, 25 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 276 (sâmbătă, 26 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 277 (duminică, 27 noiembrie)
LIVE TEXT/ 278 de zile de război în Ucraina (luni, 28 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 279 (marți, 29 noiembrie)
LIVE TEXT/ 280 de zile de război în Ucraina (miercuri, 30 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 281 (joi, 1 decembrie)
LIVE TEXT/ A 282-a zi a războiului purtat de Rusia în Ucraina (vineri, 2 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 283 (sâmbătă, 3 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 284 (duminică, 4 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 285 (luni, 5 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 286 (marți, 6 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 287 (miercuri, 7 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 288 (joi, 8 decembrie)

LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 289 (vineri, 9 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 290 (sâmbătă, 10 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 291 (duminică, 11 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 292 (luni, 12 decembrie)

LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 293 (marți, 13 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 294 (miercuri, 14 decembrie)

LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 296 (vineri, 16 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 297 (sâmbătă, 17 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 298 (duminică, 18 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 299 (luni, 19 decembrie)
LIVE TEXT/ 300 de zile de război în Ucraina (marți, 20 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 301 (miercuri, 21 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 302 (joi, 22 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 303 (vineri, 23 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 304 (sâmbătă, 24 decembrie)
LIVE TEXT/ Ziua 305 de război în Ucraina (duminică, 25 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 306 (luni, 26 decembrie)
LIVE TEXT/ A 307-a zi de război în Ucraina (marți, 27 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 308 (miercuri, 28 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 309 (joi, 29 decembrie)
LIVE TEXT Război în Ucraina, ziua 310 (vineri, 30 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 313 (luni, 2 ianuarie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 314 (marți, 3 ianuarie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 315 (miercuri, 4 ianuarie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 316 (joi, 5 ianuarie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 317 (vineri, 6 ianuarie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 318 (sâmbătă, 7 ianuarie)

LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 319 (duminică, 8 ianuarie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 320 (luni, 9 ianuarie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 321 (marți, 10 ianuarie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 322 (miercuri, 11 ianuarie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 323 (joi, 12 ianuarie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 324 (vineri, 13 ianuarie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 325 (sâmbătă, 14 ianuarie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 326 (duminică, 15 ianuarie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 327 (luni, 16 ianuarie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 328 (marți, 17 ianuarie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 329 (miercuri, 18 ianuarie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 330 (joi, 19 ianuarie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 331 (vineri, 20 ianuarie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 332 (sâmbătă, 21 ianuarie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 333 (duminică, 22 ianuarie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 334 (luni, 23 ianuarie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 335 (marți, 24 ianuarie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 336 (miercuri, 25 ianuarie)