Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   LIVE TEXT/ Polonia este pregătită…

LIVE TEXT Polonia este pregătită să livreze avioane Kievului, dar deocamdată doar MiG-29, susține președintele Duda. Război în Ucraina, ziua 364

Sursa foto: AFP

UPDATE 22:11 Președintele polonez Andrzej Duda a declarat, într-un interviu acordat postului de televiziune TVN-24, că Varșovia este pregătită să transfere Kievului avioanele rămase din perioada sovietică, dar problema furnizării de echipamente mai moderne va fi decisă împreună cu partenerii săi din NATO, potrivit BBC.

„Dacă se va decide să se ofere Ucrainei avioane de luptă, în primul rând, vom oferi cu siguranță tot ce a mai rămas din stocurile post-sovietice, cum ar fi MiG-29 pe care le mai avem. Este convenabil pentru Kiev, deoarece ucrainenii sunt deja capabili să piloteze aceste MiG-uri, au piloți instruiți. Cât despre livrarea altor modele, acesta va fi subiect al acordurilor pe care le vom încheia cu aliații noștri”, a spus Andrzej Duda.

În urmă cu aproximativ o lună, după ce SUA și Europa au decis să sprijine Ucraina cu livrări de tancuri, Kievul a început să solicite avioane de luptă occidentale de generația a patra, în principal F-16 americane.

La ultima reuniune a aliaților Ucrainei de la Ramstein, precum și la Conferința de Securitate de la Munchen, nu s-a luat nicio decizie cu privire la problema avioanelor de vânătoare.

UPDATE 21:15 Aproximativ 800 de case distruse sau avariate în capitală Ucrainei, 417 dintre ele rezidențiale, a declarat primarul Kievului, Vitali Kliciko.

„Unsprezece clădiri au fost deja reparate, iar oamenii s-au mutat din nou în ele. În decurs de o lună, șase case vor fi reparate și oamenii se vor putea muta și acolo”, a declarat primarul Kievului, citat de presa ucraineană.

UPDATE 20:37 Duma de Stat a Rusiei și Consiliul Federației au aprobat, pe 22 februarie, proiectul de lege care suspendă participarea Rusiei la Tratatul de reducere a armelor strategice (START).

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a anunțat pe 21 februarie că Rusia își suspendă participarea la tratatul New START cu SUA, care limita arsenalele lor nucleare. După anunțul lui Putin, secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat că regretă decizia Rusiei.

Tratatul New START a fost semnat la Praga în 2010, a intrat în vigoare la 5 februarie 2011 și a fost prelungit în 2021 cu cinci ani, după ce Joe Biden și-a preluat mandatul. Tratatul limitează arsenalele nucleare ale Statelor Unite și Rusiei la 800 lansatoare și 1550 de focoase de fiecare parte.

UPDATE 19:00 Guvernul Elveției a anunțat, pe 22 februarie, că va solicita Parlamentului de la Berna să aprobe un ajutor umanitar de urgență, în valoare de 140 de milioane de franci (151 de milioane de dolari) pentru R. Moldova și Ucraina.

Potrivit anunțului, 114 milioane de franci vor fi oferiți Ucrainei, iar 26 de milioane de franci R. Moldova. Asistența planificată include adăposturi pentru școli, reparații la spitale și la infrastructura energetică, precum și mici împrumuturi pentru mici întreprinderi agricole. Printre proiectele care ar putea fi sprijinite se numără, de asemenea, deminarea, sprijinul psihologic și social pentru populație.

„Asistența prevăzută în acest pachet de ajutor de urgență se bazează pe angajamentul Elveției față de Ucraina și în Republica Moldova. Acesta răspunde în mod concret nevoilor și solicitărilor celor două țări în domenii în care Elveția are o expertiză specifică. Liniile de acțiune includ, de exemplu, adăposturi pentru școli, reparații la spitale și la infrastructura energetică sau împrumuturi mici pentru IMM-uri din agricultură, deminare sau sprijin psihosocial pentru populație”, se arată într-un comunicat al Guvernul Elveției.

Sursa citată menționează că de la începutul războiului, 24 februarie 2022, Elveția a alocat deja 1,3 miliarde de franci pentru susținerea Ucrainei, inclusiv 270 de milioane de franci pentru asistența acordată populației din Ucraina și peste un miliard de franci pentru susținerea ucrainenilor care s-au refugiat în Elveția.

Aproximativ 75 000 de ucraineni au primit azil în Elveția de la începutul războiului, la 24 februarie anul trecut.

UPDATE 17:59 Țările UE nu au reușit miercuri să ajungă la un acord asupra noilor sancțiuni împotriva Rusiei, care ar trebui să intre în vigoare vineri, la împlinirea unui an de la invazia Moscovei în Ucraina, scrie Reuters, citând surse diplomatice de la Bruxelles.

Pachetul propus include restricții comerciale în valoare de peste 10 miliarde de euro, potrivit șefului executivului blocului, inclusiv o interdicție asupra importurilor de cauciuc rusesc în UE. De asemenea, ar urma să interzică exporturile UE către Rusia de echipamente tehnice și piese de schimb pe care Moscova le-ar putea folosi pe câmpul de luptă.

Executivul de la Bruxelles dorește, de asemenea, ca cele 27 de țări UE să urmărească mai bine activele rusești de pe teritoriul lor, în timp ce blocul caută modalități de a le utiliza pentru a ajuta la reconstrucția Ucrainei după război. Cu toate acestea, unele țări au respins spectrul de a se confrunta cu amenzi dacă nu raportează, potrivit surselor.

Discuțiile privind aprobarea celui de-al zecelea pachet de sancțiuni împotriva Rusiei vor continua joi, 23 februarie, au mai declarat sursele Reuters.

UPDATE 16.50 Trupele ruse au bombardat cu artilerie satul Novotyanka, din regiunea Herson, ucigând două persoane, a anunțat șeful administrației militare regionale din Herson, Oleksandr Prokudin, pe canalul său de Telegram.

„Ocupanții ruși au bombardat cu artilerie casele civililor din satul Novotyanka. Fragmentele obuzelor inamice au provocat moartea a două persoane – o femeie de 81 de ani și un bărbat de 68 de ani. Aceștia au murit pe loc din cauza rănilor”, a scris Prokudin.

UPDATE 16.40: Primele tancuri occidentale și echipaje ucrainene instruite vor sosi în curând în Ucraina, de declarat ministrul Apărării, Oleksii Reznikov, pe pagina sa de Facebook.

„Lumea liberă a creat o „coaliție de tancuri” pentru a ajuta Ucraina să câștige acest război. Așteptăm primele tancuri de la parteneri cu echipaje ucrainene instruite cât mai curând posibil”, a scris el.

Reznikov a vorbit și despre „deschiderea în Germania, Lituania, Letonia și Estonia a unor expoziții cu tancuri rusești lovite pe frontul din Ucraina”.

UPDATE 15.30: Spania intenționează să trimită șase tancuri de luptă principale germane Leopard 2 în Ucraina, a anunțat postul de televiziune britanic Sky News, relatează Unian.net

Ministrul spaniol al apărării, Margarita Robles, a făcut anunțul miercuri, 22 februarie, în timpul unui discurs în fața parlamentarilor spanioli. Ea a precizat că în viitor ar putea fi trimise mai multe tancuri în Ucraina.

UPDATE 15.00: Înaltul Comisar al ONU pentru Drepturile Omului, Volker Türk, a deplâns costul uman al războiului din Ucraina, care a făcut cel puțin 8.006 de civili morți și 13.287 de răniți în ultimele 12 luni, pe lângă numeroasele vieți pierdute anterior în conflictul din estul Ucrainei, potrivit unui raport publicat de ONU din 21 februarie.

Potrivit misiunii de monitorizare a Oficiului ONU pentru Drepturile Omului din Ucraina, dintre victimele adulților civili al căror sex era cunoscut, bărbații au reprezentat 61,1% din victimele civile și femeile 39,9%. Cel puțin 487 de copii au fost uciși și 954 au fost răniți.

Aproximativ 90,3% dintre victimele civile au fost cauzate de arme explozive cu efecte de suprafață largă, inclusiv obuze de artilerie, rachete de croazieră și balistice și lovituri aeriene. Cele mai multe au avut loc în zonele populate. Oficiul a înregistrat, de asemenea, 632 de victime civile – 219 uciși și 413 răniți – cauzate de mine și resturi explozive de război.

„Aceste cifre, pe care le publicăm astăzi, scot la iveală pierderile și suferința suferite oamenilor de când atacul armat al Rusiei a început la 24 februarie anul trecut; Suferința pe care am văzut-o personal de prima mână când am vizitat Ucraina în decembrie. Iar datele noastre sunt doar vârful aisbergului. Bilanțul civililor este insuportabil. Pe fondul penuriei de electricitate și apă în lunile reci de iarnă, aproape 18 milioane de oameni au nevoie urgentă de asistență umanitară. Aproximativ 14 milioane de persoane au fost strămutate din casele lor”, a spus Türk.

„Cu fiecare zi în care încălcările drepturilor internaționale ale drepturilor omului și ale dreptului umanitar continuă, devine din ce în ce mai greu să găsești o cale spre pace, prin suferință și distrugere crescândă”, a subliniat Türk.

Prezența Oficiului pe teren, care monitorizează victimele civile în Ucraina din 2014, a subliniat că cifrele reale sunt probabil substanțial mai mari, deoarece cifrele sale reflectă doar cazuri individuale verificate.

Misiunea de monitorizare a primit informații cu privire la 21 de victime civile – șase morți și 15 răniți – pe teritoriul Republicii Autonome Crimeea și al orașului Sevastopol, ocupat de Federația Rusă. Multe rapoarte privind victimele civile sunt încă în așteptarea coroborării în alte zone ocupate ale Ucrainei, în special în locații precum Mariupol (regiunea Donețk) și Lysychansk, Popasna și Sievierodonetsk (regiunea Lugansk).

„De la cei foarte tineri până la cei foarte bătrâni au fost toți afectați. Elevii și-au văzut educația oprită sau întreruptă de atacurile asupra unităților de învățământ, în timp ce persoanele în vârstă și persoanele cu dizabilități s-au confruntat cu provocări imense, în unele cazuri incapabile să ajungă la adăposturi anti-bombă sau fiind nevoite să petreacă perioade prelungite în subsoluri în condiții care le afectează sănătatea”, a spus șeful ONU pentru drepturile omului. Majoritatea celor care rămân în zonele afectate de conflict sunt persoane în vârstă, care sunt adesea reticente sau incapabile să părăsească zonele periculoase.

„Acest război fără sens a răsunat în întreaga lume. Costurile mai mari ale alimentelor și combustibilului, ca urmare, au adâncit mizeria la scară globală, în special în rândul celor care erau deja cei mai vulnerabili. Acest război, care este un afront flagrant la adresa Cartei ONU și a întregului corp de drept internațional construit pentru a proteja ființele umane de pretutindeni, și imensul său bilant uman trebuie să se încheie acum.”

UPDATE 12.45: Noi explozii au izbucnit în Mariupol, în dimineața zilei de miercuri, 22 februarie. Ocupanții ruși au declanșat o alertă antiaeriană.

„În Mariupol, sirenele au sunat și s-a auzit o explozie puternică. Funcționează din nou apărarea aeriană a ocupanților? S-a întâmplat ceva?”, a declarat Peter Andriușcenko, consilier al primarului din Mariupol, pe canalul său de Telegram.

„A avut loc o altă explozie în oraș și apoi o serie întreagă de explozii în zona așezărilor de vile din fața Talakovskaiei. O „bubuitură” a avut loc în port, la cheiul 18, al treilea depozit.

Douăsprezece explozii au avut loc în „Mariupolul ocupat temporar” în noaptea de 22 februarie. Au fost lovite depozitul de muniții rusești de la aeroport și locațiile bazei rusești din districtul Kalmiyuskii.

Trupele rusești au ridicat avioanele pe cer după primele explozii. Ulterior, luminile și comunicațiile au dispărut în centrul orașului și în zona malului drept, iar absența comunicațiilor a fost înregistrată și pe malul stâng, de la Azovstal până la piața Solnechnî. În timpul nopții, în Mariupol s-au auzit focuri de mitralieră, sunetul rachetelor de semnalizare lansate și mișcări de echipamente”, relatează Unian.

UPDATE 11.10: Două persoane au fost rănite în Harkov în urma atacurilor cu rachete, a anunțat șeful Administrației militare regionale din Harkov, Oleh Syniehubov, pe canalul său de Telegram, relatează Ukrinform.

„Potrivit datelor preliminare, „sosirile” au fost înregistrate în districtul Kiev din orașul Harkov. Ocupanții vizează instalațiile de infrastructură. Potrivit Centrului medical regional de urgență, două persoane au fost rănite. Acestea se află într-o stare ușoară și sunt tratate de specialiști”, a declarat Sinegubov.

UPDATE 11.00: Trupele rusești au lovit orașul Harkov cu rachete S-300, anunță șeful OVA din Harkov, Oleg Sinegubov, pe canalul său de Telegram, relatează Ukrinform.

„Locuitori din Harkov și Oblast, ocupanții lovesc din nou! Nu ignora semnele de avertizare. Stați în adăposturi!” – a scris Sinegubov. În oraș s-au auzit deja cel puțin patru explozii.

UPDATE 10.00: Polițiștii de frontieră ucraineni au respins un atac al trupelor ruse, lângă Bahmut, regiunea Donețk. Au fost uciși 10 militari ruși și a fost capturat un soldat din gruparea „Wagner”, a anunțat Serviciul de Frontieră de Stat pe canalul de Telegram .

„Grănicerii au respins un atac inamic asupra unei cetăți de lângă Bahmut. Drept urmare, au ucis 10 ocupanți, iar un bărbat „Wagner” a fost luat prizonier”, a spus DPSU.

UPDATE 9.40: A fost anunțată alertă aeriană pe întreg teritoriul Ucrainei. Populația este îndemnată să stea în adăposturi.

UPDATE 8.20: În ultimele 24 de ore, Forțele de Apărare ale Ucrainei anunță că au respins 7 atacuri ale trupelor rusești în zonele așezărilor Kuzemivka și Dibrova din regiunea Lugansk și Fedorivka, Yagidne, Berkhivka, Bahmut și Kurdiumivka din regiunea Donețk, a raportat Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei pe pagina sa de Facebook.

Potrivit raportului, trupele ruse au tras de 59 de ori cu sisteme de rachete cu lansare multiplă. Clădiri rezidențiale civile au fost distruse și avariate, iar civili au fost uciși și răniți.

„Există un mare pericol de noi atacuri aeriene și cu rachete rusești pe întreg teritoriul Ucrainei”, subliniază Statul Major.

De la începutul războiului, până în 22 februarie 2023, Forțele de Apărare ale Ucrainei au eliminat 145 mii 60 de militari ruși, iar în ultimele 24 de ore – 620 de persoane, a raportat Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei pe pagina sa de Facebook .

Potrivit raportului, „armata ucraineană a distrus 3.334 de tancuri inamice (+8 unități), vehicule blindate de luptă – 6.569 (+7), sisteme de artilerie – 2.345 (+7), rachete antiaeriene – 471 (+0), arme antiaeriene – 243 (+0) , avioane – 299 (+0), elicoptere – 287 (+0), UAV-uri operațional-tactice – 2026 (+3), rachete de croazieră ‒ 873 (+0), nave/ambarcațiuni ‒ 18 (+0) ), utilaje auto și autocisterne – 5212 (+2), echipamente speciale ‒ 226 (+0)”.

UPDATE 8.08: Institutul pentru Studiul Războiului (ISW) explică de ce Putin nu a spus prea multe detalii despre războiul împotriva Ucrainei în discursul său. Analiștii consideră că Putin a spus în mod deliberat puține lucruri de substanță pentru a crea un fundal informațional pentru un război prelungit în Ucraina, relatează Unian.

Mesajul președintelui rus Vladimir Putin nu conținea obiective sau intenții specifice în ceea ce privește războiul din Ucraina. Acest lucru este conform unui nou raport al analiștilor de la Institutul pentru Studiul Războiului (ISW). Analiștii au remarcat că președintele rus a reiterat afirmația sa potrivit căreia Rusia a lansat o „operațiune militară specială” în Ucraina pentru a proteja populația din „teritoriile istorice” ale Rusiei, pentru a asigura securitatea internă a Rusiei, pentru a elimina amenințarea din partea „regimului neonazist” ucrainean, care, în opinia sa, există din 2014, și pentru a proteja populația din Donbass. El nu a fost lipsit de acuzații la adresa țărilor occidentale, care înarmează Ucraina și plasează baze și laboratoare biologice în apropierea granițelor Rusiei.

Potrivit analiștilor, președintele rus a comparat în mod deliberat, dar eronat, forțele armate ucrainene cu trupele naziste și a mulțumit armatei ruse pentru că a luptat împotriva „amenințării naziste”.

„Discursul lui Putin a reluat mai multe operațiuni de informare de lungă durată pentru a justifica războiul, iar retorica sa privind războiul în sine nu s-a schimbat în niciun fel. El ar fi putut folosi discursul pentru a articula noi obiective și mijloace pentru a le atinge, cum ar fi anunțarea unui alt val oficial de mobilizare parțială, redefinirea oficială a „operațiunii militare speciale” drept război și altele asemenea.

Putin a spus puține lucruri de substanță, probabil pentru a crea o premisă informațională pentru un război prelungit în Ucraina, fără a schița „un termen specific și prezentând războiul ca fiind existențial pentru ruși”, au analizat experții.

ZdG a urmărit derularea fiecărei zile a războiului din Ucraina. Vedeți, mai jos, cronologia:

LIVE TEXT: Ziua 0. Cronologia zilelor care au precedat războiul
LIVE TEXT: Prima zi de război, după ce Putin a atacat Ucraina. (joi, 24 februarie)
LIVE TEXT: Război în Ucraina. Ziua a doua a invaziei (vineri, 25 februarie)
LIVE TEXT: Ziua a treia de război în Ucraina (sâmbătă, 26 februarie)
LIVE TEXT: A patra zi de război în Ucraina (duminică, 27 februarie)
LIVE TEXT: Ziua a cincea de război în Ucraina (luni, 28 februarie)
LIVE TEXT: A șasea zi de război în Ucraina (marți, 1 martie)
LIVE TEXT/ A șaptea zi de război în Ucraina (miercuri, 2 martie)
LIVE TEXT/ A opta zi de război în Ucraina (joi, 3 martie)
LIVE TEXT/ A noua zi de război în Ucraina (vineri, 4 martie)
LIVE TEXT/ A zecea zi de război în Ucraina (sâmbătă, 5 martie)
LIVE TEXT/ A 11-a zi de război în Ucraina (duminică, 6 martie)
LIVE TEXT/ A 12-a zi de război în Ucraina (luni, 7 martie)
LIVE TEXT/ A 13-a zi de război în Ucraina (marți, 8 martie)
LIVE TEXT/ A 14-a zi de război în Ucraina (miercuri, 9 martie)
LIVE TEXT/ A 15-a zi de război în Ucraina (joi, 10 martie)
LIVE TEXT/ A 16-a zi de război în Ucraina (vineri, 11 martie)
LIVE TEXT/ A 17-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 12 martie)
LIVE TEXT/ A 18-a zi de război în Ucraina (duminică, 13 martie)
LIVE TEXT/ A 19-a zi de război în Ucraina (luni, 14 ianuarie)
LIVE TEXT/ A 20-a zi de război în Ucraina (marți, 15 martie)
LIVE TEXT/ A 21-a zi de război în Ucraina (miercuri, 16 martie)
LIVE TEXT/ A 22-a zi de război în Ucraina (joi, 17 martie)
LIVE TEXT/ A 23-a zi de război în Ucraina (vineri, 18 martie)
LIVE TEXT/ A 24-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 19 martie)
LIVE TEXT/ A 25-a zi de război în Ucraina (duminică, 20 martie)
LIVE TEXT/ A 26-a zi de război în Ucraina (luni, 21 martie)
LIVE TEXT/ A 27-a zi de război în Ucraina (marți, 22 martie)
LIVE TEXT/ A 28-a zi de război în Ucraina (miercuri, 23 martie)
LIVE TEXT/ A 29-a zi de război în Ucraina (joi, 24 martie)
LIVE TEXT/ A 30-a zi de război în Ucraina (vineri, 25 martie)
LIVE TEXT/ A 31-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 26 martie)
LIVE TEXT/ A 32-a zi de război în Ucraina (duminică, 27 martie)
LIVE TEXT/ A 33-a zi de război în Ucraina (luni, 28 martie)
LIVE TEXT/ A 34-a zi de război în Ucraina (marți, 29 martie)
LIVE TEXT/ A 35-a zi de război în Ucraina (miercuri, 30 martie)
LIVE TEXT/ A 36-a zi de război în Ucraina (joi, 31 martie)
LIVE TEXT/ A 37-a zi de război în Ucraina (vineri, 1 aprilie)
LIVE TEXT/ A 38-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 2 aprilie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 39 (duminică, 3 aprilie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina. Ziua 40 (luni, 4 aprilie)
LIVE TEXT/ A 41-a zi de război în Ucraina (marți, 5 aprilie)
LIVE TEXT/ A 42-a zi de război în Ucraina (miercuri, 6 aprilie)
LIVE TEXT/ A 43-a zi de război în Ucraina (joi, 7 aprilie)
LIVE TEXT/ A 44-a zi de război în Ucraina (vineri, 8 aprilie)
LIVE TEXT/ A 45-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 9 aprilie)
LIVE TEXT/ A 46-a zi de război în Ucraina (duminică, 10 aprilie)
LIVE TEXT/ A 47-a zi de război în Ucraina (luni, 11 aprilie)
LIVE TEXT/ A 48-a zi de război în Ucraina (marți, 12 aprilie)
LIVE TEXT/ A 49-a zi de război în Ucraina (miercuri, 13 aprilie)
LIVE TEXT/ A 50-a zi de război în Ucraina (joi, 14 aprilie)
LIVE TEXT/ A 51 zi de război în Ucraina (vineri, 15 aprilie)
LIVE TEXT/ A 52 zi de război în Ucraina (sâmbătă, 16 aprilie)
LIVE TEXT/ A 53-a zi de război în Ucraina (duminică, 17 aprilie)
LIVE TEXT/ A 54-a zi de război în Ucraina (luni, 18 aprilie)
LIVE TEXT/ A 55-a zi de război în Ucraina (marți, 19 aprilie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 56 (miercuri, 20 aprilie)
LIVE TEXT/ A 57-a zi de război în Ucraina (joi, 21 aprilie)
LIVE TEXT/ A 58-a zi de război în Ucraina (vineri, 22 aprilie)
LIVE TEXT/ A 59-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 23 aprilie)
LIVE TEXT/ A 60-a zi de război în Ucraina (duminică, 24 aprilie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 61 (luni, 25 aprilie)
LIVE TEXT/ A 62-a zi de război în Ucraina (marți, 26 aprilie)
LIVE TEXT/ A 63-a zi de război în Ucraina (miercuri, 27 aprilie)
LIVE TEXT/ A 64-a zi de război în Ucraina (joi, 28 aprilie)
LIVE TEXT/ A 65-a zi de război în Ucraina (vineri, 29 aprilie)
LIVE TEXT/ A 66-a zi de război în Ucraina  (sâmbătă, 30 aprilie)
LIVE TEXT/ 67 de zile de război în Ucraina (duminică, 1 mai)
LIVE TEXT/ A 68-a zi de război în Ucraina (luni, 2 mai)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 69 (marți, 3 mai)
LIVE TEXT/ A 70-a zi de război în Ucraina (miercuri, 4 mai)
LIVE TEXT/ 71 de zile de război în Ucraina (joi, 5 mai)
LIVE TEXT/ 72 de zile de război în Ucraina (vineri, 6 mai)
LIVE TEXT/ 73 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 7 mai)
LIVE TEXT/ A 74-a zi de război în Ucraina (duminică, 8 mai)
LIVE TEXT/ A 75-a zi de război în Ucraina (luni, 9 mai)
LIVE TEXT/ A 76-a zi de război în Ucraina (marți, 10 mai)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 77 (miercuri, 11 mai)
LIVE TEXT/ A 78-a zi de război în Ucraina (joi, 12 mai)
LIVE TEXT/ A 79-a zi de război în Ucraina (vineri, 13 mai)
LIVE TEXT/ A 80-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 14 mai)
LIVE TEXT/ 81 de zile de război în Ucraina (duminică, 15 mai)
LIVE TEXT/ A 82-a zi de război în Ucraina (luni, 16 mai)
LIVE TEXT/ A 83-a zi de război în Ucraina (marți, 17 mai)
LIVE TEXT/ A 84-a zi de război în Ucraina (miercuri, 18 mai)
LIVE TEXT/ A 85-a zi de război în Ucraina (joi, 19 mai)
LIVE TEXT/ A 86-a zi de război în Ucraina (vineri, 20 mai)
LIVE TEXT/ A 87-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 21 mai)
LIVE TEXT/ A 88-a zi de război în Ucraina (duminică, 22 mai)
LIVE TEXT/ A 89-a zi de război în Ucraina (luni, 23 mai)
LIVE TEXT/ 90 de zile de război în Ucraina (marți, 24 mai)
LIVE TEXT/ A 91-a zi de război în Ucraina (miercuri, 25 mai)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 92 (joi, 26 mai)
LIVE TEXT/ A 93-a zi de război în Ucraina (vineri, 27 mai)
LIVE TEXT/ A 94-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 28 mai)
LIVE TEXT/ A 95-a zi de război în Ucraina (duminică, 29 mai)
LIVE TEXT/ A 96-a zi de război în Ucraina (luni, 30 mai)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 97 (marți, 31 mai)
LIVE TEXT/ A 98-a zi de război în Ucraina (miercuri, 1 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 99 (joi, 2 iunie)
LIVE TEXT/ 100 de zile de război în Ucraina (vineri, 3 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 101 (sâmbătă, 4 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 102 (duminica, 5 iunie)
LIVE TEXT/ A 103-a zi de război în Ucraina (luni, 6 iunie)
LIVE TEXT/ A 105-a zi de război în Ucraina (miercuri, 8 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 106 (joi, 9 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 107 (vineri, 10 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 108 (sâmbătă, 11 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 109 (duminică, 12 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 110 (luni, 13 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 111 (marți, 14 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 112 (miercuri, 15 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 113  (joi, 16 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 115 (sâmbătă, 18 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 116 (duminică, 19 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 117 (luni, 20 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 118 (marți, 21 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 119 (miercuri, 22 iunie)
LIVE TEXT/ 120 de zile de război în Ucraina (joi, 23 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 121 (vineri, 24 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 124 (luni, 27 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 125 (marți, 28 iunie)
LIVE TEXT/ 126 de zile de război în Ucraina (miercuri, 29 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 127 (joi, 30 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 129 (sâmbătă, 2 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 130 (duminică, 3 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 131 (luni, 4 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 132 (marți, 5 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 133 (miercuri, 6 iulie)
LIVE TEXT/ 134 de zile de război în Ucraina (joi, 7 iulie)
LIVE TEXT/ 137 de zile de război în Ucraina (duminică, 10 iulie)
LIVE TEXT/ 138 de zile de război în Ucraina (luni, 11 iulie)
LIVE TEXT/ 139 de zile de război în Ucraina (marți, 12 iulie)
LIVE TEXT/ 140 de zile de război în Ucraina (miercuri, 13 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 141 (joi, 14 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 142 (vineri, 15 iulie)
LIVE TEXT/ 145 de zile de război în Ucraina (luni, 18 iulie)
LIVE TEXT/ 146 de zile de război în Ucraina (marți, 19 iulie)
LIVE TEXT/ 147 de zile de război în Ucraina (miercuri, 20 iulie)
LIVE TEXT/ 148 de zile de război în Ucraina (joi, 21 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 149 (vinei, 22 iulie)
LIVE TEXT/ 150 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 23 iulie)
LIVE TEXT/ 151 de zile de război în Ucraina (duminică, 24 iulie)
LIVE TEXT/ 152 de zile de război în Ucraina (luni, 25 iulie)
LIVE TEXT/ 153 de zile de război în Ucraina (marți, 26 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 154 (miercuri, 27 iulie)
LIVE TEXT/ 155 de zile de război în Ucraina (joi, 28 iulie)
LIVE TEXT/ A 156-a zi de război în Ucraina (vineri, 29 iulie)
LIVE TEXT/ 157 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 30 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 158 (duminică, 31 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 159 (luni, 1 august)
LIVE TEXT/ 160 de zile de război în Ucraina (marți, 2 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 161 (miercuri, 3 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 162 (joi, 4 august)
LIVE TEXT/ A 163-a zi de război în Ucraina (vineri, 5 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 164 (sâmbătă, 6 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 165 (duminică, 7 august)
LIVE TEXT/ 166 de zile de război în Ucraina (luni, 8 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 167 (marți, 9 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 168 (miercuri, 10 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 169 (joi, 11 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 170 (vineri, 12 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 171 (sâmbătă, 13 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 172 (duminică, 14 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 173 (luni, 15 august)
LIVE TEXT/ A 174-a zi de război în Ucraina (marți, 16 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 175 (miercuri, 17 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 176 (joi, 18 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 177 (vineri, 19 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 178 (sâmbătă, 20 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 179 (duminică, 21 august)
LIVE TEXT/ 180 de zile de război în Ucraina (luni, 22 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 181 (marți, 23 august)
LIVE TEXT/ Jumătate de an de la începutul războiului Rusiei în Ucraina (miercuri, 24 august)
LIVE TEXT/ A 183-a zi de război în Ucraina (joi, 25 august)
LIVE TEXT/ A 184-a zi de război în Ucraina (vineri, 26 august)
LIVE TEXT/ A 185-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 27 august)
LIVE TEXT/ A 186-a zi de război în Ucraina (duminică, 28 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 187 (luni, 29 august)
LIVE TEXT/ A 188-a zi de război în Ucraina (marți, 30 august)

LIVE TEXT/ 189 de zile de război în Ucraina (miercuri, 31 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 190 (joi, 1 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 191 (vineri, 2 septembrie)
LIVE TEXT/ 192 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 3 septembrie)
LIVE TEXT/ Ziua 193 de război în Ucraina (duminică, 4 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 194 (luni, 5 septembrie)
LIVE TEXT/ 195 de zile de război în Ucraina (marți, 6 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 197 (joi, 8 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 198 (vineri, 9 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 199 (sâmbătă, 10 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 200 (duminică, 11 septembrie)
LIVE TEXT/ A 201-a zi de război în Ucraina (marți, 13 septembrie)
LIVE TEXT/ 203 zile de război în Ucraina (miercuri, 14 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, a 204-a zi (joi, 15 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, a 205-a zi (vineri, 16 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, a 206-a zi (sâmbătă, 17 septembrie)
LIVE TEXT/ A 207-zi a războiului din Ucraina (duminică, 18 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 208 (luni, 19 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 209 (marți, 20 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 210 (miercuri, 21 septembrie)
LIVE TEXT/ A 211-a zi a agresiunii ruse asupra Ucrainei (joi, 22 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 212 (vineri, 23 septembrie)
LIVE TEXT/ A 213-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 24 septembrie)
LIVE TEXT/ A 214-a zi de război în Ucraina (duminică, 25 septembrie)

LIVE TEXT/ A 215-a zi de război în Ucraina (luni, 26 septembrie)
LIVE TEXT/ 216 zile de război în Ucraina (marți, 27 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 217 (miercuri, 28 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 218 (joi, 29 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 219 (vineri, 30 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 220 (sâmbătă, 1 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 221 (duminică, 2 octombrie)
LIVE TEXT/ 222 de zile de război în Ucraina (luni, 3 octombrie)
LIVE TEXT/ A 223-a zi de război în Ucraina (marți, 4 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 224 (miercuri, 5 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, a 225-a zi (joi, 6 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 226 (vineri, 7 octombrie)
LIVE TEXT/ A 227-a zi de Război în Ucraina (sâmbătă, 8 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 228 (duminică, 9 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 229 (luni, 10 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 230 (marți, 11 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 231 (miercuri, 12 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 232 (joi, 13 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 233 (vineri, 14 octombrie)
LIVE TEXT/ A 234-a zi de Război în Ucraina (sâmbătă, 15 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 235 (duminică, 16 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 236 (luni, 17 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 237 (marți, 18 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 238 (miercuri, 19 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 239 (joi, 20 octombrie)
LIVE TEXT/ 240 de zile de război în Ucraina (vineri, 21 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 241 (sâmbătă, 22 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 243 (luni, 24 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 244 (marți, 25 octombrie)
LIVE TEXT/ 245 de zile de război în Ucraina (miercuri, 26 octombrie)
LIVE TEXT/ A 246-a zi de război în Ucraina (joi, 27 octombrie)
LIVE TEXT/ A 247-a zi de război în Ucraina (vineri, 28 octombrie)
LIVE TEXT/ A 248-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 29 octombrie)
LIVE TEXT/ A 249-a zi de război în Ucraina (duminică, 30 octombrie)
LIVE TEXT/ 250 de zile de război în Ucraina (luni, 31 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 251 (marți, 1 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 252 (miercuri, 2 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 253 (joi, 3 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 254 (vineri, 4 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 255 (sâmbătă, 5 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 256 (duminică, 6 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 257 (luni, 7 noiembrie)
LIVE TEXT/ 258 de zile de război în Ucraina (marți, 8 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 259 (miercuri, 9 noiembrie)
LIVE TEXT/ 260 de zile de război în Ucraina (joi, 10 noiembrie)
LIVE TEXT/ 261 de zile de război în Ucraina (vineri, 11 noiembrie)
LIVE TEXT/ 262 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 12 noiembrie)
LIVE TEXT/ 263 de zile de război în Ucraina (duminică, 13 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 264 (luni, 14 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 265 (marți, 15 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 266 (miercuri, 16 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 267 (joi, 17 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 268 (vineri, 18 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 269 (sâmbătă, 19 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 270 (duminică, 20 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 271 (luni, 21 noiembrie)
LIVE TEXT/ A 272-a zi de război în Ucraina (marți, 22 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 273 (miercuri, 23 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 274 (joi, 24 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 275 (vineri, 25 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 276 (sâmbătă, 26 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 277 (duminică, 27 noiembrie)
LIVE TEXT/ 278 de zile de război în Ucraina (luni, 28 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 279 (marți, 29 noiembrie)
LIVE TEXT/ 280 de zile de război în Ucraina (miercuri, 30 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 281 (joi, 1 decembrie)
LIVE TEXT/ A 282-a zi a războiului purtat de Rusia în Ucraina (vineri, 2 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 283 (sâmbătă, 3 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 284 (duminică, 4 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 285 (luni, 5 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 286 (marți, 6 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 287 (miercuri, 7 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 288 (joi, 8 decembrie)

LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 289 (vineri, 9 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 290 (sâmbătă, 10 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 291 (duminică, 11 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 292 (luni, 12 decembrie)

LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 293 (marți, 13 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 294 (miercuri, 14 decembrie)

LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 296 (vineri, 16 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 297 (sâmbătă, 17 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 298 (duminică, 18 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 299 (luni, 19 decembrie)
LIVE TEXT/ 300 de zile de război în Ucraina (marți, 20 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 301 (miercuri, 21 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 302 (joi, 22 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 303 (vineri, 23 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 304 (sâmbătă, 24 decembrie)
LIVE TEXT/ Ziua 305 de război în Ucraina (duminică, 25 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 306 (luni, 26 decembrie)
LIVE TEXT/ A 307-a zi de război în Ucraina (marți, 27 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 308 (miercuri, 28 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 309 (joi, 29 decembrie)
LIVE TEXT Război în Ucraina, ziua 310 (vineri, 30 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 313 (luni, 2 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 314 (marți, 3 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 315 (miercuri, 4 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 316 (joi, 5 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 317 (vineri, 6 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 318 (sâmbătă, 7 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 319 (duminică, 8 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 320 (luni, 9 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 321 (marți, 10 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 322 (miercuri, 11 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 323 (joi, 12 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 324 (vineri, 13 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 325 (sâmbătă, 14 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 326 (duminică, 15 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 327 (luni, 16 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 328 (marți, 17 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 329 (miercuri, 18 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 330 (joi, 19 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 331 (vineri, 20 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 332 (sâmbătă, 21 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 333 (duminică, 22 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 334 (luni, 23 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 335 (marți, 24 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 336 (miercuri, 25 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ A 337-a zi de război în Ucraina (joi, 26 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ A 338-a zi de război în Ucraina (vineri, 27 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 341 (luni, 30 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 342 (marți, 31 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 343 (miercuri, 1 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 344 (joi, 2 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 345-a zi a agresiunii Federației Ruse asupra Ucrainei (vineri, 3 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 346-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 4 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 347-a zi de război în Ucraina (duminică, 5 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 348-a zi de război în Ucraina (luni, 6 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 349-a zi de război în Ucraina (marți, 7 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 350-a zi de război în Ucraina (miercuri, 8 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 351-a zi de război în Ucraina (joi, 9 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 352 (vineri, 10 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 353 (sâmbătă, 11 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 354 (duminică, 12 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 355 ( luni, 13 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 356 (marți, 14 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 357 (miercuri, 15 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 358-a zi de război în Ucraina (joi, 16 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 359-a zi de război în Ucraina (vineri, 17 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 360-a zi de război (sâmbătă, 18 februarie 2023)

LIVE TEXT/ A 361-a zi de război (duminică, 19 februarie 2023)

LIVE TEXT/ 362-a zi de război în Ucraina (luni, 20 februarie)
LIVE TEXT/ A 363-a zi de război în Ucraina (marți, 21 februarie)