Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   LIVE TEXT/ Orașul Avdiivka ar…

LIVE TEXT Orașul Avdiivka ar putea deveni un al doilea Bahmut, declară un purtător de cuvânt al armatei ucrainene. Război în Ucraina, ziua 390

UPDATE 22:07 Forțele ruse continuă eforturile de a ocupa orașul Avdiivka, la nord de orașul Donețk,care ar putea deveni în curând „un al doilea Bahmut”, a declarat Aleksei Dmitrașkovski, un purtător de cuvânt al Forțelor Armate ale Ucrainei, transmite presa ucraineană.

„Inamicul încearcă în mod constant să încercuiască orașul Avdiivka. (…) Sunt de acord cu colegii mei din Marea Britanie că Avdiivka ar putea deveni în curând un al doilea Bahmut – este adevărat”, a declarat Dmitrașkovski. Acesta a adăugat însă că Rusia „suferă pierderi destul de grave”, susținând că își folosește „ultimele rezerve”.

Luni dimineața, Serviciile secrete britanice declarau că „Avdiivka se află pe linia frontului din 2014. Orașul este acum în mare parte distrus. Complexul fabricii din Avdiivka va fi probabil o zonă cheie care este deosebit de convenabil de apărat pe măsură ce bătălia avansează”.

UPDATE 21:40 Serviciul de informații al Ministerului ucrainean al Apărării nu a înregistrat niciun caz de livrare de arme de către China către Rusia, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului ucrainean al Apărării, Andrei Iusov, scrie Ukrinform.

Potrivit lui Iusov, serviciul de informații ucrainean verifică informațiile privind livrările de puști sau veste antiglonț de către China. De asemenea, Rusia a cumpărat drone și bunuri civile din surse deschise, din care pot fi folosite microcipuri. Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt al serviciilor de informații notează că nu este vorba despre asistență interstatală.

La mijlocul lunii martie, militarii ucraineni din Donbas au doborât o dronă Mugin-5 de fabricație chineză. Mugin Limited a confirmat că era vorba de drona lor, calificând incidentul drept „foarte trist”. Într-o declarație postată pe site-ul companiei, Mugin Limited a declarat că a condamnat utilizarea produselor sale în timpul războiului și a precizat că a încetat să le mai vândă către Rusia sau Ucraina la începutul războiului.

UPDATE 21:05 Rușii continuă ofensiva asupra orașului Bahmut din regiunea Donețk. Potrivit Statului Major al Forțelor Armate ale Ucrainei, la 20 martie, armata ucraineană a respins atacurile din cartierele Bogdanovka și Ivanovskoe.

Astfel, raportu Statul Major General, arată că, în cursul zilei, rușii au efectuat 13 lovituri aeriene și patru lovituri cu rachete, precum și șapte atacuri cu lansatoare de rachete. Amenințarea atacurilor cu rachete pe teritoriul Ucrainei rămâne ridicată, transmite Hromadske.

UPDATE 20:15 Secretarul de stat american, Antony Blinken, și-a exprimat scepticismul cu privire la propunerile de „pace” ale Chinei pentru a pune capăt conflictului din Ucraina, avertizând că acestea ar putea fi o „tactică de tragere de timp” pentru a ajuta trupele rusești de pe teren în Ucraina, relatează The Guardian.

Blinken, vorbind reporterilor în cadrul unui briefing, a declarat: „Lumea nu ar trebui să se lase păcălită de nicio mișcare tactică a Rusiei, susținută de China sau de orice altă țară, pentru a îngheța războiul în condițiile sale”, a afirmat Blinken reporterilor, în cadrul unui briefing de presă.

Vizita președintelui chinez Xi Jinping în Rusia în această săptămână, în urma mandatului de arestare emis de Curtea Penală Internațională împotriva lui Vladimir Putin, a sugerat că Beijingul nu crede că Kremlinul ar trebui să fie tras la răspundere pentru atrocitățile sale din Ucraina, a adăugat Blinken.

UPDATE 20:00 Norvegia a livrat Kievului 8 tancuri Leopard 2. Forţele armate norvegiene au anunțat livrarea a opt tancuri Leopard 2 în Ucraina, arată Ministerul Norvegian al Apărării, într-o notă.

„Pe 26 ianuarie a acestui an s-a anunțat că Norvegia va contribui la donarea internațională de tancuri către Ucraina. La scurt timp după aceea, s-a decis ca Norvegia să doneze opt tancuri de tip Leopard 2 şi până la patru vehicule de sprijin. Acum cele 8 tancuri sunt în Ucraina, iar pregătirea personalului este în curs de desfăşurare în Polonia, sub auspiciile UE”, scrie Ministerul Apărării.

UPDATE 18:25 Statele Unite au anunțat un nou pachet de ajutor militar pentru Ucraina, care include muniție pentru HIMARS, rachete HARM, arme antitanc și altele.

„Astăzi, ca urmare a unei delegări de autoritate din partea președintelui Biden, autorizez cea de-a 34-a retragere de arme și echipamente americane pentru Ucraina, în valoare de 350 de milioane de dolari. Acest pachet de asistență militară include mai multă muniție pentru HIMARS și obuziere furnizate de SUA pe care Ucraina le folosește pentru a se apăra, precum și muniție pentru vehiculele de luptă pentru infanterie Bradley, rachete HARM, arme antitanc, bărci fluviale și alte echipamente”, a anunțat secretarul de stat american Antony Blinken.

UPDATE 18:03 „Dacă mergi la Moscova și stai trei zile la aceeași masă cu președintele Putin și asculți punctul lui de vedere asupra unui război care a început și s-ar putea încheia astăzi, ar trebui cel puțin să iei telefonul și să vorbești și cu președintele Zelenski, să aibă punctul său de vedere”, a declarat pentru CNN purtătorul de cuvânt al Consiliului Național de Securitate, John Kirby, asigurând că Casa Albă urmărește „foarte, foarte îndeaproape” întâlnirea de la Moscova dintre Xi şi Vladimir Putin.

UPDATE 17:40 Rușii au bombardat satul Veletianske și satul Lvovo din regiunea Herson. Există victime, anunță șeful Oficiului președintelui Ucrainei, Andrei Yermak.

UPDATE 17:10 La Kremlin a avut loc o întâlnirea între președintele rus Vladimir Putin și președintele chinez Xi Jinping.

„În dezvoltarea cooperării strategice internaționale dintre China și Rusia, ar trebui, pe de o parte, să atingem obiectivul de dreptate și egalitate în lume, iar pe de altă parte, să obținem o dezvoltare ulterioară, prosperitate în țările noastre”, a declarat Putin.

UPDATE 16.50: „Turcia a oprit tranzitul de bunuri sancționate către Rusia, cedând presiunilor americane și europene”, relatează Reuters.

Se presupune că Guvernul turc a informat întreprinderile cu privire la bunurile străine care nu mai pot fi transportate în Rusia de acum înainte. „Interdicția este în vigoare de la 1 martie”, a declarat Çetin Tekdelioğlu, șeful Asociației Exportatorilor de Metale Feroase și Neferoase din Istanbul.

„Orice marfă din această listă este blocată pentru importul în Rusia, indiferent de țara din care provine”, a spus el.

UPDATE 16.30: Miniștrii Afacerilor Externe și ai Apărării ai Uniunii Europene au convenit asupra unui plan de achiziție comună de muniție, care prevede furnizarea a 1 milion de obuze Ucrainei, a anunțat prim-ministra Estoniei, Kaja Kallas pe Twitter.

„Ucraina are nevoie de muniție și a cerut-o. Am propus ca statele membre ale UE să achiziționeze împreună 1 milion de obuze pentru Ucraina. Mă bucur că miniștrii de externe și ai apărării din UE au aprobat inițiativa astăzi. Acest lucru ajută la accelerarea industriei europene de apărare și la consolidarea securității noastre”, a declarat Kaja Kallas.

UPDATE 16.05: Rada Supremă a Ucrainei îi încetează prematur atribuțiile deputatului Mikhailo Zabrodskii.
Se preconizează că va fi numit în funcția de adjunct al comandantului-șef al Forțelor Armate ucrainene, Valerii Zaluzhnii.
„Parlamentul ucrainean a încetat prematur puterile deputatului Mikhailo Zabrodskii din fracțiunea Solidaritatea Europeană”, a anuunțat deputatul Oleksii Goncharenko pe canalul său de Telegram. El a precizat că decizia a fost susținută de 307 deputați

„Generalul-locotenent se întoarce la serviciul militar – se preconizează că va fi numit comandantul-șef adjunct al AFU Valery Zaluzhni. A fost o onoare să lucrez alături de un astfel de om în Parlament. Sunt convins că experiența generalului Zabrodskii va permite armatei noastre să își sporească succesul”, a scris Goncharenko.

UPDATE 15.05: Parlamentul ucrainean a votat luni, 20 martie, pentru demiterea lui Pavlo Riabikin din funcția de ministru ucrainean pentru Industrii Strategice și a lui Mikailo Fedorov din funcția de viceprim-ministru și ministru pentru Transformare Digitală, relatează Unian.net

Potrivit Parlamentarului Goncharenko, Fedorov va fi numit în noua funcție. „În avans, el va deveni viceprim-ministru – ministru pentru Inovare, Dezvoltarea Educației, Științei și Tehnologiei – ministru al transformării digitale a Ucrainei. Candidatura sa pentru noua funcție va fi înaintată Radei la următoarea ședință”, a declarat deputatul Oleksii Goncharenko pe canalul său Telegram.

El a mai spus că Riabikin urmează să fie numit ambasador al Ucrainei în Republica Populară Chineză.

UPDATE 14.30: Luni, 20 martie, Parlamentul ucrainean a votat pentru demiterea lui Serghei Șkarlet din funcția de ministru al Educației și Științei.

Șkarlet însuși a scris pe Telegram că mandatul său de ministru ucrainean al Educației și Științei a expirat. El a spus că va continua să lucreze în domeniul educației.

UPDATE 13.55: Mandatul de arestare a lui Vladimir Putin a fost emis pe viață. „Există o consolidare a instrumentelor internaționale pentru a se asigura că nu există un adăpost sigur”, a spus procurorul Karim Khan. „Vladimir Putin și Maria Lvova-Belova, comisarul rus pentru copii, se vor confrunta cu mandate de arestare pentru tot restul vieții lor”, relatează BBC.

Comisara rusă pentru drepturile copilului, Maria Lvova-Belova, este căutată pentru aceleași infracțiuni.

Procurorul ICC Karim Khan a spus că „mandatele s-au bazat pe dovezi criminalistice, pe control și pe ceea ce au spus cei doi indivizi”.

„Instanța a avut inițial în considerare păstrarea în secret a mandatelor de arestare, dar a decis să le facă publice pentru a încerca să împiedice comiterea altor infracțiuni. Copiii nu pot fi tratați ca prada de război, nu pot fi deportați”, a spus Khan pentru BBC.

„Acest tip de infracțiune nu are nevoie să fii avocat, trebuie să fii om pentru a ști cât de gravă este”.

UPDATE 12.35: În Kiev și în regiune sunt posibile întreruperi de energie electrică din cauza restricțiilor de transport în cazul unui consum crescut.

„În regiunea Zhitomir au fost aplicate restricții de consum din cauza unor avarii semnificative la rețeaua electrică”, anunță Ukrenergo pe canalul său Telegram.

„Consumul este mai mare decât în weekend, ceea ce este tipic pentru o zi lucrătoare. În cazul unei creșteri semnificative a consumului, sunt posibile restricții la Kiev și în regiune. În același timp, în regiunea Zhytomyr se aplică restricții de consum din cauza deteriorării semnificative a rețelei cauzate de atacurile repetate ale rușilor. În alte regiuni, în rețelele Ukrenergo nu există restricții care să facă necesară limitarea consumatorilor”, se arată în raport.

Ukrenergo raportează că „situația rămâne dificilă în regiunile de pe linia frontului, unde inamicul distruge rețelele cu bombardamente constante”.

UPDATE 12.30: Un bărbat din regiunea Herson și-a pierdut piciorul după ce a fost aruncat în aer de o mină rusească, a anunțat purtătorul de cuvânt al comandamentului operațional „Sud”, Vladislav Nazarov. El a precizat că evenimentul a avut loc dimineața în apropierea satului Malaia Aleksandrovka.

„Un bărbat în vârstă de 35 de ani a dat peste un exploziv inamic în pădure. Victima a fost grav rănită – și-a pierdut tibia stângă. Medicii îl operează acum”, se arată în raport.

UPDATE 10.55: În dimineața zilei de 20 martie, trupele rusești au bombardat orașul Avdiivka cu artilerie și cu rachete Grad, a anunțat șeful administrației militare regionale din Donețk, Pavlo Kirilenko pe canalul său de Telegram.

„În regiunea Donețk, invadatorii ruși au lansat un atac cu rachete asupra orașului Kramatorsk în toiul nopții, iar dimineața Avdiivka a fost atacată cu artilerie și cu rachete Grad”, a spus șeful administrației militare regionale din Donețk, Pavlo Kirilenko, pe canalul său de Telegram și a publicat fotografii ale distrugerilor.

UPDATE 9.25: Alertă aeriană pe întreg teritoriul Ucrainei.

La ora 09:00, un avion de vânătoare rusesc MiG-31K capabil să transporte rachete hipersonice de tip Kynzhal a fost detectat decolând de pe aerodromul Machulishchi din Belarus, relatează grupul de monitorizare Belaruskyy Gayun.

La ora 08:58, un avion de vânătoare de escortă a decolat de pe aerodromul Baranovichi.

UPDATE 9.15: Statul Major a actualizat datele despre pierderile Federației Ruse în războiul din Ucraina.

„Apărătorii ucraineni au eliminat 700 de invadatori ruși în ultimele 24 de ore. Pierderile totale de luptă ale Rusiei de la începutul invaziei pe scară largă, până la 20 martie, sunt, în mod provizoriu, de 165.610 persoane”, a anunțat Statul Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei.

„Apărătorii ucraineni au distrus: tancuri rusești

  • 3.537 (+5 în ultimele 24 de ore),
  • vehicule blindate de luptă – 6.869 (+16),
  • sisteme de artilerie – 2.577 (+9),
  • sisteme de apărare aeriană – 270 (+2),
  • UAV-uri operativ-tactice – 2.160 (+1),
  • vehicule rutiere și cisterne – 5.416 (+8),
  • echipamente speciale – 265 (+3)”.

UPDATE 9.00: Liderul chinez Xi Jinping a vorbit despre războiul din Ucraina și despre relațiile dintre China și Rusia. El a spus că viziunea lor de a pune capăt războiului „reflectă cât mai mult posibil unitatea comunității mondiale”.

Xi Jinping

Într-un articol publicat în presa rusă intitulat „Mergând cu fermitate înainte, spre noi perspective de prietenie, cooperare și dezvoltare comună între China și Rusia”, președintele chinez a descris războiul Rusiei împotriva Ucrainei drept „criza ucraineană”.

El a spus că poziția privind războiul publicată anterior de Ministerul chinez de Externe „reflectă cât se poate de mult unitatea de opinii a comunității mondiale privind depășirea crizei ucrainene”.

„Documentul servește drept factor constructiv pentru neutralizarea consecințelor crizei și promovarea unei soluții politice. Problemele complexe nu au soluții simple. Suntem convinși că se va găsi o cale rațională de ieșire din criza ucraineană și calea către o pace durabilă și securitate universală în lume dacă toată lumea se va ghida după conceptul de securitate comună, cuprinzătoare, cooperantă și durabilă și va continua dialogul și consultarea într-un mod echitabil, prudent și pragmatic”, a declarat liderul chinez.

O mare parte a articolului se concentrează pe relațiile din China și Rusia. Jinping notează că aceștia consideră că relația lor este o prioritate diplomatică de top.

China și Rusia aderă la conceptul de prietenie eternă și cooperare reciproc avantajoasă. Relațiile bilaterale se bazează pe principiile de nealiniere, de nonconfrontare și de neatacare a unor terțe părți. Cele două țări se sprijină ferm una pe cealaltă în urmărirea căii de dezvoltare în conformitate cu realitățile naționale, în realizarea dezvoltării și relansării”, a scris el.

Președintele chinez a mai adăugat că vizita sa în Rusia are ca scop consolidarea prieteniei, cooperării și păcii. „Sunt gata, împreună cu președintele Vladimir Putin, să schițez noi planuri și măsuri pentru a deschide noi perspective pentru relațiile China-Rusia de parteneriat cuprinzător și interacțiune strategică”, a scris el.

UPDATE 8.10: Federația Rusă continuă să desfășoare operațiuni ofensive pe direcțiile Liman, Bahmut, Avdiivka, Mariinka și Șahtarsk, anunță Statul Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei în raportul de dimineață, relatează Ukrinform.

„În ultimele 24 de ore, Forțele Armate ucrainene au respins 69 de atacuri rusești în aceste zone. Bakhmut rămâne epicentrul ostilităților. Ieri, Federația Rusă a continuat să folosească tactici de teroare împotriva populației civile din Ucraina. Prin bombardarea zonelor populate și a infrastructurii critice, inamicul ignoră complet legile și obiceiurile războiului”, a precizat armata.

„Ocupanții ruși au lansat 6 rachete și 13 lovituri aeriene, trase de 56 de ori de la sisteme de rachete cu lansare multiplă, în special asupra infrastructurii civile din regiunile Donețk și Zaporojie. Civilii au fost uciși și răniți, iar infrastructura civilă a fost avariată”.

Probabilitatea unor lovituri pe întreg teritoriul Ucrainei rămâne ridicată.

ZdG a urmărit derularea fiecărei zile a războiului din Ucraina. Vedeți, mai jos, cronologia:

LIVE TEXT: Ziua 0. Cronologia zilelor care au precedat războiul
LIVE TEXT: Prima zi de război, după ce Putin a atacat Ucraina. (joi, 24 februarie)
LIVE TEXT: Război în Ucraina. Ziua a doua a invaziei (vineri, 25 februarie)
LIVE TEXT: Ziua a treia de război în Ucraina (sâmbătă, 26 februarie)
LIVE TEXT: A patra zi de război în Ucraina (duminică, 27 februarie)
LIVE TEXT: Ziua a cincea de război în Ucraina (luni, 28 februarie)
LIVE TEXT: A șasea zi de război în Ucraina (marți, 1 martie)
LIVE TEXT/ A șaptea zi de război în Ucraina (miercuri, 2 martie)
LIVE TEXT/ A opta zi de război în Ucraina (joi, 3 martie)
LIVE TEXT/ A noua zi de război în Ucraina (vineri, 4 martie)
LIVE TEXT/ A zecea zi de război în Ucraina (sâmbătă, 5 martie)
LIVE TEXT/ A 11-a zi de război în Ucraina (duminică, 6 martie)
LIVE TEXT/ A 12-a zi de război în Ucraina (luni, 7 martie)
LIVE TEXT/ A 13-a zi de război în Ucraina (marți, 8 martie)
LIVE TEXT/ A 14-a zi de război în Ucraina (miercuri, 9 martie)
LIVE TEXT/ A 15-a zi de război în Ucraina (joi, 10 martie)
LIVE TEXT/ A 16-a zi de război în Ucraina (vineri, 11 martie)
LIVE TEXT/ A 17-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 12 martie)
LIVE TEXT/ A 18-a zi de război în Ucraina (duminică, 13 martie)
LIVE TEXT/ A 19-a zi de război în Ucraina (luni, 14 ianuarie)
LIVE TEXT/ A 20-a zi de război în Ucraina (marți, 15 martie)
LIVE TEXT/ A 21-a zi de război în Ucraina (miercuri, 16 martie)
LIVE TEXT/ A 22-a zi de război în Ucraina (joi, 17 martie)
LIVE TEXT/ A 23-a zi de război în Ucraina (vineri, 18 martie)
LIVE TEXT/ A 24-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 19 martie)
LIVE TEXT/ A 25-a zi de război în Ucraina (duminică, 20 martie)
LIVE TEXT/ A 26-a zi de război în Ucraina (luni, 21 martie)
LIVE TEXT/ A 27-a zi de război în Ucraina (marți, 22 martie)
LIVE TEXT/ A 28-a zi de război în Ucraina (miercuri, 23 martie)
LIVE TEXT/ A 29-a zi de război în Ucraina (joi, 24 martie)
LIVE TEXT/ A 30-a zi de război în Ucraina (vineri, 25 martie)
LIVE TEXT/ A 31-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 26 martie)
LIVE TEXT/ A 32-a zi de război în Ucraina (duminică, 27 martie)
LIVE TEXT/ A 33-a zi de război în Ucraina (luni, 28 martie)
LIVE TEXT/ A 34-a zi de război în Ucraina (marți, 29 martie)
LIVE TEXT/ A 35-a zi de război în Ucraina (miercuri, 30 martie)
LIVE TEXT/ A 36-a zi de război în Ucraina (joi, 31 martie)
LIVE TEXT/ A 37-a zi de război în Ucraina (vineri, 1 aprilie)
LIVE TEXT/ A 38-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 2 aprilie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 39 (duminică, 3 aprilie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina. Ziua 40 (luni, 4 aprilie)
LIVE TEXT/ A 41-a zi de război în Ucraina (marți, 5 aprilie)
LIVE TEXT/ A 42-a zi de război în Ucraina (miercuri, 6 aprilie)
LIVE TEXT/ A 43-a zi de război în Ucraina (joi, 7 aprilie)
LIVE TEXT/ A 44-a zi de război în Ucraina (vineri, 8 aprilie)
LIVE TEXT/ A 45-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 9 aprilie)
LIVE TEXT/ A 46-a zi de război în Ucraina (duminică, 10 aprilie)
LIVE TEXT/ A 47-a zi de război în Ucraina (luni, 11 aprilie)
LIVE TEXT/ A 48-a zi de război în Ucraina (marți, 12 aprilie)
LIVE TEXT/ A 49-a zi de război în Ucraina (miercuri, 13 aprilie)
LIVE TEXT/ A 50-a zi de război în Ucraina (joi, 14 aprilie)
LIVE TEXT/ A 51 zi de război în Ucraina (vineri, 15 aprilie)
LIVE TEXT/ A 52 zi de război în Ucraina (sâmbătă, 16 aprilie)
LIVE TEXT/ A 53-a zi de război în Ucraina (duminică, 17 aprilie)
LIVE TEXT/ A 54-a zi de război în Ucraina (luni, 18 aprilie)
LIVE TEXT/ A 55-a zi de război în Ucraina (marți, 19 aprilie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 56 (miercuri, 20 aprilie)
LIVE TEXT/ A 57-a zi de război în Ucraina (joi, 21 aprilie)
LIVE TEXT/ A 58-a zi de război în Ucraina (vineri, 22 aprilie)
LIVE TEXT/ A 59-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 23 aprilie)
LIVE TEXT/ A 60-a zi de război în Ucraina (duminică, 24 aprilie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 61 (luni, 25 aprilie)
LIVE TEXT/ A 62-a zi de război în Ucraina (marți, 26 aprilie)
LIVE TEXT/ A 63-a zi de război în Ucraina (miercuri, 27 aprilie)
LIVE TEXT/ A 64-a zi de război în Ucraina (joi, 28 aprilie)
LIVE TEXT/ A 65-a zi de război în Ucraina (vineri, 29 aprilie)
LIVE TEXT/ A 66-a zi de război în Ucraina  (sâmbătă, 30 aprilie)
LIVE TEXT/ 67 de zile de război în Ucraina (duminică, 1 mai)
LIVE TEXT/ A 68-a zi de război în Ucraina (luni, 2 mai)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 69 (marți, 3 mai)
LIVE TEXT/ A 70-a zi de război în Ucraina (miercuri, 4 mai)
LIVE TEXT/ 71 de zile de război în Ucraina (joi, 5 mai)
LIVE TEXT/ 72 de zile de război în Ucraina (vineri, 6 mai)
LIVE TEXT/ 73 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 7 mai)
LIVE TEXT/ A 74-a zi de război în Ucraina (duminică, 8 mai)
LIVE TEXT/ A 75-a zi de război în Ucraina (luni, 9 mai)
LIVE TEXT/ A 76-a zi de război în Ucraina (marți, 10 mai)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 77 (miercuri, 11 mai)
LIVE TEXT/ A 78-a zi de război în Ucraina (joi, 12 mai)
LIVE TEXT/ A 79-a zi de război în Ucraina (vineri, 13 mai)
LIVE TEXT/ A 80-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 14 mai)
LIVE TEXT/ 81 de zile de război în Ucraina (duminică, 15 mai)
LIVE TEXT/ A 82-a zi de război în Ucraina (luni, 16 mai)
LIVE TEXT/ A 83-a zi de război în Ucraina (marți, 17 mai)
LIVE TEXT/ A 84-a zi de război în Ucraina (miercuri, 18 mai)
LIVE TEXT/ A 85-a zi de război în Ucraina (joi, 19 mai)
LIVE TEXT/ A 86-a zi de război în Ucraina (vineri, 20 mai)
LIVE TEXT/ A 87-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 21 mai)
LIVE TEXT/ A 88-a zi de război în Ucraina (duminică, 22 mai)
LIVE TEXT/ A 89-a zi de război în Ucraina (luni, 23 mai)
LIVE TEXT/ 90 de zile de război în Ucraina (marți, 24 mai)
LIVE TEXT/ A 91-a zi de război în Ucraina (miercuri, 25 mai)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 92 (joi, 26 mai)
LIVE TEXT/ A 93-a zi de război în Ucraina (vineri, 27 mai)
LIVE TEXT/ A 94-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 28 mai)
LIVE TEXT/ A 95-a zi de război în Ucraina (duminică, 29 mai)
LIVE TEXT/ A 96-a zi de război în Ucraina (luni, 30 mai)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 97 (marți, 31 mai)
LIVE TEXT/ A 98-a zi de război în Ucraina (miercuri, 1 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 99 (joi, 2 iunie)
LIVE TEXT/ 100 de zile de război în Ucraina (vineri, 3 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 101 (sâmbătă, 4 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 102 (duminica, 5 iunie)
LIVE TEXT/ A 103-a zi de război în Ucraina (luni, 6 iunie)
LIVE TEXT/ A 105-a zi de război în Ucraina (miercuri, 8 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 106 (joi, 9 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 107 (vineri, 10 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 108 (sâmbătă, 11 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 109 (duminică, 12 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 110 (luni, 13 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 111 (marți, 14 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 112 (miercuri, 15 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 113  (joi, 16 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 115 (sâmbătă, 18 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 116 (duminică, 19 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 117 (luni, 20 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 118 (marți, 21 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 119 (miercuri, 22 iunie)
LIVE TEXT/ 120 de zile de război în Ucraina (joi, 23 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 121 (vineri, 24 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 124 (luni, 27 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 125 (marți, 28 iunie)
LIVE TEXT/ 126 de zile de război în Ucraina (miercuri, 29 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 127 (joi, 30 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 129 (sâmbătă, 2 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 130 (duminică, 3 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 131 (luni, 4 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 132 (marți, 5 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 133 (miercuri, 6 iulie)
LIVE TEXT/ 134 de zile de război în Ucraina (joi, 7 iulie)
LIVE TEXT/ 137 de zile de război în Ucraina (duminică, 10 iulie)
LIVE TEXT/ 138 de zile de război în Ucraina (luni, 11 iulie)
LIVE TEXT/ 139 de zile de război în Ucraina (marți, 12 iulie)
LIVE TEXT/ 140 de zile de război în Ucraina (miercuri, 13 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 141 (joi, 14 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 142 (vineri, 15 iulie)
LIVE TEXT/ 145 de zile de război în Ucraina (luni, 18 iulie)
LIVE TEXT/ 146 de zile de război în Ucraina (marți, 19 iulie)
LIVE TEXT/ 147 de zile de război în Ucraina (miercuri, 20 iulie)
LIVE TEXT/ 148 de zile de război în Ucraina (joi, 21 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 149 (vinei, 22 iulie)
LIVE TEXT/ 150 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 23 iulie)
LIVE TEXT/ 151 de zile de război în Ucraina (duminică, 24 iulie)
LIVE TEXT/ 152 de zile de război în Ucraina (luni, 25 iulie)
LIVE TEXT/ 153 de zile de război în Ucraina (marți, 26 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 154 (miercuri, 27 iulie)
LIVE TEXT/ 155 de zile de război în Ucraina (joi, 28 iulie)
LIVE TEXT/ A 156-a zi de război în Ucraina (vineri, 29 iulie)
LIVE TEXT/ 157 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 30 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 158 (duminică, 31 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 159 (luni, 1 august)
LIVE TEXT/ 160 de zile de război în Ucraina (marți, 2 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 161 (miercuri, 3 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 162 (joi, 4 august)
LIVE TEXT/ A 163-a zi de război în Ucraina (vineri, 5 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 164 (sâmbătă, 6 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 165 (duminică, 7 august)
LIVE TEXT/ 166 de zile de război în Ucraina (luni, 8 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 167 (marți, 9 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 168 (miercuri, 10 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 169 (joi, 11 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 170 (vineri, 12 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 171 (sâmbătă, 13 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 172 (duminică, 14 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 173 (luni, 15 august)
LIVE TEXT/ A 174-a zi de război în Ucraina (marți, 16 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 175 (miercuri, 17 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 176 (joi, 18 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 177 (vineri, 19 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 178 (sâmbătă, 20 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 179 (duminică, 21 august)
LIVE TEXT/ 180 de zile de război în Ucraina (luni, 22 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 181 (marți, 23 august)
LIVE TEXT/ Jumătate de an de la începutul războiului Rusiei în Ucraina (miercuri, 24 august)
LIVE TEXT/ A 183-a zi de război în Ucraina (joi, 25 august)
LIVE TEXT/ A 184-a zi de război în Ucraina (vineri, 26 august)
LIVE TEXT/ A 185-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 27 august)
LIVE TEXT/ A 186-a zi de război în Ucraina (duminică, 28 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 187 (luni, 29 august)
LIVE TEXT/ A 188-a zi de război în Ucraina (marți, 30 august)

LIVE TEXT/ 189 de zile de război în Ucraina (miercuri, 31 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 190 (joi, 1 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 191 (vineri, 2 septembrie)
LIVE TEXT/ 192 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 3 septembrie)
LIVE TEXT/ Ziua 193 de război în Ucraina (duminică, 4 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 194 (luni, 5 septembrie)
LIVE TEXT/ 195 de zile de război în Ucraina (marți, 6 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 197 (joi, 8 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 198 (vineri, 9 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 199 (sâmbătă, 10 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 200 (duminică, 11 septembrie)
LIVE TEXT/ A 201-a zi de război în Ucraina (marți, 13 septembrie)
LIVE TEXT/ 203 zile de război în Ucraina (miercuri, 14 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, a 204-a zi (joi, 15 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, a 205-a zi (vineri, 16 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, a 206-a zi (sâmbătă, 17 septembrie)
LIVE TEXT/ A 207-zi a războiului din Ucraina (duminică, 18 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 208 (luni, 19 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 209 (marți, 20 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 210 (miercuri, 21 septembrie)
LIVE TEXT/ A 211-a zi a agresiunii ruse asupra Ucrainei (joi, 22 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 212 (vineri, 23 septembrie)
LIVE TEXT/ A 213-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 24 septembrie)
LIVE TEXT/ A 214-a zi de război în Ucraina (duminică, 25 septembrie)

LIVE TEXT/ A 215-a zi de război în Ucraina (luni, 26 septembrie)
LIVE TEXT/ 216 zile de război în Ucraina (marți, 27 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 217 (miercuri, 28 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 218 (joi, 29 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 219 (vineri, 30 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 220 (sâmbătă, 1 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 221 (duminică, 2 octombrie)
LIVE TEXT/ 222 de zile de război în Ucraina (luni, 3 octombrie)
LIVE TEXT/ A 223-a zi de război în Ucraina (marți, 4 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 224 (miercuri, 5 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, a 225-a zi (joi, 6 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 226 (vineri, 7 octombrie)
LIVE TEXT/ A 227-a zi de Război în Ucraina (sâmbătă, 8 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 228 (duminică, 9 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 229 (luni, 10 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 230 (marți, 11 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 231 (miercuri, 12 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 232 (joi, 13 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 233 (vineri, 14 octombrie)
LIVE TEXT/ A 234-a zi de Război în Ucraina (sâmbătă, 15 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 235 (duminică, 16 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 236 (luni, 17 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 237 (marți, 18 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 238 (miercuri, 19 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 239 (joi, 20 octombrie)
LIVE TEXT/ 240 de zile de război în Ucraina (vineri, 21 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 241 (sâmbătă, 22 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 243 (luni, 24 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 244 (marți, 25 octombrie)
LIVE TEXT/ 245 de zile de război în Ucraina (miercuri, 26 octombrie)
LIVE TEXT/ A 246-a zi de război în Ucraina (joi, 27 octombrie)
LIVE TEXT/ A 247-a zi de război în Ucraina (vineri, 28 octombrie)
LIVE TEXT/ A 248-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 29 octombrie)
LIVE TEXT/ A 249-a zi de război în Ucraina (duminică, 30 octombrie)
LIVE TEXT/ 250 de zile de război în Ucraina (luni, 31 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 251 (marți, 1 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 252 (miercuri, 2 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 253 (joi, 3 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 254 (vineri, 4 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 255 (sâmbătă, 5 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 256 (duminică, 6 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 257 (luni, 7 noiembrie)
LIVE TEXT/ 258 de zile de război în Ucraina (marți, 8 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 259 (miercuri, 9 noiembrie)
LIVE TEXT/ 260 de zile de război în Ucraina (joi, 10 noiembrie)
LIVE TEXT/ 261 de zile de război în Ucraina (vineri, 11 noiembrie)
LIVE TEXT/ 262 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 12 noiembrie)
LIVE TEXT/ 263 de zile de război în Ucraina (duminică, 13 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 264 (luni, 14 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 265 (marți, 15 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 266 (miercuri, 16 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 267 (joi, 17 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 268 (vineri, 18 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 269 (sâmbătă, 19 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 270 (duminică, 20 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 271 (luni, 21 noiembrie)
LIVE TEXT/ A 272-a zi de război în Ucraina (marți, 22 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 273 (miercuri, 23 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 274 (joi, 24 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 275 (vineri, 25 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 276 (sâmbătă, 26 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 277 (duminică, 27 noiembrie)
LIVE TEXT/ 278 de zile de război în Ucraina (luni, 28 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 279 (marți, 29 noiembrie)
LIVE TEXT/ 280 de zile de război în Ucraina (miercuri, 30 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 281 (joi, 1 decembrie)
LIVE TEXT/ A 282-a zi a războiului purtat de Rusia în Ucraina (vineri, 2 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 283 (sâmbătă, 3 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 284 (duminică, 4 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 285 (luni, 5 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 286 (marți, 6 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 287 (miercuri, 7 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 288 (joi, 8 decembrie)

LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 289 (vineri, 9 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 290 (sâmbătă, 10 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 291 (duminică, 11 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 292 (luni, 12 decembrie)

LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 293 (marți, 13 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 294 (miercuri, 14 decembrie)

LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 296 (vineri, 16 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 297 (sâmbătă, 17 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 298 (duminică, 18 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 299 (luni, 19 decembrie)
LIVE TEXT/ 300 de zile de război în Ucraina (marți, 20 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 301 (miercuri, 21 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 302 (joi, 22 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 303 (vineri, 23 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 304 (sâmbătă, 24 decembrie)
LIVE TEXT/ Ziua 305 de război în Ucraina (duminică, 25 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 306 (luni, 26 decembrie)
LIVE TEXT/ A 307-a zi de război în Ucraina (marți, 27 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 308 (miercuri, 28 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 309 (joi, 29 decembrie)
LIVE TEXT Război în Ucraina, ziua 310 (vineri, 30 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 313 (luni, 2 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 314 (marți, 3 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 315 (miercuri, 4 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 316 (joi, 5 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 317 (vineri, 6 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 318 (sâmbătă, 7 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 319 (duminică, 8 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 320 (luni, 9 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 321 (marți, 10 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 322 (miercuri, 11 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 323 (joi, 12 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 324 (vineri, 13 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 325 (sâmbătă, 14 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 326 (duminică, 15 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 327 (luni, 16 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 328 (marți, 17 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 329 (miercuri, 18 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 330 (joi, 19 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 331 (vineri, 20 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 332 (sâmbătă, 21 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 333 (duminică, 22 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 334 (luni, 23 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 335 (marți, 24 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 336 (miercuri, 25 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ A 337-a zi de război în Ucraina (joi, 26 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ A 338-a zi de război în Ucraina (vineri, 27 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 341 (luni, 30 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 342 (marți, 31 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 343 (miercuri, 1 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 344 (joi, 2 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 345-a zi a agresiunii Federației Ruse asupra Ucrainei (vineri, 3 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 346-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 4 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 347-a zi de război în Ucraina (duminică, 5 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 348-a zi de război în Ucraina (luni, 6 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 349-a zi de război în Ucraina (marți, 7 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 350-a zi de război în Ucraina (miercuri, 8 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 351-a zi de război în Ucraina (joi, 9 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 352 (vineri, 10 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 353 (sâmbătă, 11 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 354 (duminică, 12 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 355 ( luni, 13 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 356 (marți, 14 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 357 (miercuri, 15 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 358-a zi de război în Ucraina (joi, 16 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 359-a zi de război în Ucraina (vineri, 17 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 360-a zi de război (sâmbătă, 18 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 361-a zi de război (duminică, 19 februarie 2023)
LIVE TEXT/ 362-a zi de război în Ucraina (luni, 20 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 363-a zi de război în Ucraina (marți, 21 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 364-a zi de război în Ucraina (miercuri, 22 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 365 (joi, 23 februarie 2023)

LIVE TEXT/ Un an de război în Ucraina. Ziua 366 (vineri, 24 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 367 (sâmbătă, 25 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 368(duminică, 26 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 369 (luni, 27 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 370 (marți, 28 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 371 (miercuri, 1 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 372 (joi, 2 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 373 (vineri, 3 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 374 (sâmbătă, 4 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 375 (duminică, 5 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 376 (luni, 6 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 377 (marți, 7 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 378 (miercuri, 8 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 379 (joi, 9 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 380 (vineri, 10 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 381 (sâmbătă, 11 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua, 382 (duminică, 12 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 383 (luni, 13 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 384 (marți, 14 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 385 (miercuri, 15 martie 2023)
LIVE TEXT/ 386 de zile de război în Ucraina (joi, 16 martie 2023)

LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 387 (vineri, 17 martie 2023)

LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 388 (sâmbătă, 18 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 389 ( duminică, 19 martie 2023)