Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   LIVE TEXT/ Statele Unite anunță…

LIVE TEXT Statele Unite anunță că vor impune noi sancțiuni împotriva grupului militar privat Wagner din Rusia. Război în Ucraina, Ziua 330

UPDATE 22:20 Statele Unite vor impune săptămâna viitoare sancțiuni suplimentare împotriva companiei militare private rusești Wagner Group, despre care oficialii americani spun că a ajutat armata rusă în războiul din Ucraina, a anunțat vineri Casa Albă, potrivit Reuters.

Purtătorul de cuvânt al Casei Albe pe probleme de securitate națională, John Kirby, a declarat că Departamentul Trezoreriei SUA va desemna Wagner ca fiind o „organizație criminală transnațională semnificativă”. El a spus că influența tot mai mare a grupului Wagner în Rusia provoacă tensiuni în rândul conducerii militare a țării.

„În coordonare cu această desemnare, vom impune, de asemenea, sancțiuni suplimentare săptămâna viitoare împotriva Wagner și a rețelei sale de sprijin pe mai multe continente. Aceste acțiuni recunosc amenințarea transcontinentală pe care o reprezintă Wagner, inclusiv prin modelul său continuu de activitate infracțională gravă”, a declarat Kirby reporterilor în cadrul briefingului zilnic de la Casa Albă.

UPDATE 21:35 După ce aliații nu au reușit să ajungă la un acord cu privire la furnizarea de echipamente în cadrul unui summit desfășurat la Ramstein, în Germania, președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat că nu există „nicio alternativă” la trimiterea tancurilor de luptă principale în Ucraina.

„Va trebui să luptăm în continuare pentru furnizarea de tancuri moderne, dar în fiecare zi, devine tot mai evident că nu există alternativă la luarea deciziei privind tancurile”, a declarat Zelenski în discursul său de vineri seară.

„Partenerii sunt fermi în atitudinea lor. Ei vor sprijini Ucraina atât cât este necesar pentru victoria noastră”, a afirmat președintele ucrainean.

Ucraina a fost consolidată după „maratonul diplomatic”, aliații furnizând artilerie suplimentară, „câteva sute” de vehicule blindate, rachete pentru sisteme de rachete cu lansare multiplă și arme antiaeriene, a adăugat Zelenski.

Pe de altă parte, ministrul ucrainean al Apărării, Oleksii Reznikov, a calificat reuniunea de la Ramstein drept „excelentă”, în ciuda lipsei de acord între aliații occidentali privind furnizarea de tancuri Leopard 2 pentru Ucraina.

El și-a exprimat încrederea că Ucraina va obține mai multe arme și muniții. „Armata ucraineană va primi mai multe arme și muniții. Vom câștiga. Răul va fi învins”, a scris acesta pe Twitter.

Secretarul american al Apărării, Lloyd Austin, a reiterat poziția germană potrivit căreia nu s-a luat nicio decizie privind trimiterea tancurilor Leopard în Ucraina.

„Poate că l-ați auzit pe ministrul german al apărării spunând mai devreme că nu au luat o decizie privind furnizarea de tancuri Leopard”, a spus el ca răspuns la întrebarea unui reporter.

UPDATE 21:15 Oficiali americani de rang înalt au sfătuit autoritățile din Ucraina să nu lanseze o ofensivă majoră împotriva forțelor rusești până când nu va fi asigurată ultima livrare de armament american și până când nu va fi asigurată pregătirea forțelor ucrainene, a declarat vineri un oficial de rang înalt al administrației Biden, relatează Reuters.

Oficialul, care a vorbit cu un grup restrâns de reporteri sub rezerva anonimatului, a declarat că Statele Unite își mențin decizia de a nu furniza tancuri Abrams Ucrainei în acest moment, pe fondul unei controverse cu Germania privind tancurile.

Discuțiile SUA cu Ucraina despre o eventuală contraofensivă au avut loc în contextul asigurării că ucrainenii dedică mai întâi suficient timp pentru a se antrena cu cele mai recente arme furnizate de Statele Unite, a spus oficialul.

UPDATE 19:40 Şeful Statului Major al Armatei SUA, generalul Mark A. Milley, a afirmat vineri că războiul Rusiei în Ucraina se va încheia „probabil printr-o negociere” și nu pe câmpul de luptă, scrie CNN.

„Din punct de vedere militar, susțin în continuare că, pentru acest an, ar fi foarte, foarte dificil ca forțele rusești să fie expulzate din fiecare centimetru al Ucrainei ocupate de Rusia”, a declarat Milley într-o conferință de presă după o reuniune a Grupului de contact pentru apărarea Ucrainei la Baza Aeriană Ramstein.

„Ceea ce se poate întâmpla este o apărare continuă, stabilizarea frontului”, a adăugat Milley. „Cred că este posibil să se facă asta. Cred că în funcție de livrarea și antrenarea tuturor acestor echipamente. Cred că ucrainenii vor putea desfășura o operațiune ofensivă semnificativă”.

Înainte de întâlnirea privind ajutorul militar pentru Ucraina, Pentagonul a anunțat un pachet de securitate pentru Ucraina în valoare de 2,5 miliarde de dolari, incluzând pentru prima dată vehicule blindate Stryker și mai multe vehicule de luptă Bradley care ar putea fi folosite împotriva oricărei potențiale ofensive rusești în Ucraina în această primăvară.

UPDATE 18:45 Două persoane au fost rănite în regiunea Herson de bombardamentele rusești, potrivit șefului adjunct al biroului președintelui Ucrainei, Kiril Timoșenko.

„Un băiat de 15 ani a fost rănit în timpul unui atac de artilerie asupra satului Antonivka. Bombardamentul asupra satului Novodmîtrivka, raionul Berîslav, a rănit un bărbat – i-a fost smuls piciorul. Răniții primesc toată asistența medicală necesară”, a scris Timoșenko.

UPDATE 16:00 Ministrul german al Apărării anunță asistență militară de un miliard de euro Ucrainei , relatează Ukinform.ru.

UPDATE 15:30 În urma atacului cu rachete asupra orașului Kramatorsk o persoană a decedat, informează Ukrinform.ru.

UPDATE 13.30 Patru dintre victimele accidentului aviatic din orașul Brovarî, regiunea Kiev, sunt în drum spre spitalele din străinătate. Alte două victime vor fi transportate în viitorul apropiat, informează Unian.

Slujba de înmormântare a liderilor Ministerului de Interne, morți în accidentul aviatic, va avea loc sâmbătă 21 ianuarie, la ora 11:00, la Casa Ucrainei din Kiev, relatează TSN.

În accidentul aviatic au murit 14 persoane. Printre aceștia se numără și șeful Ministerului de Interne, Denis Monastirski.

Epava elicopterului a fost deja îndepărtată de la locul prăbușirii, iar în apropiere au rămas doar mașinile avariate ale localnicilor. Oamenii aduc flori la grădinița distrusă și la casa avariată. Oamenii spun că pilotul a reușit să evite mai multe victime, deoarece aeronava nu a căzut peste casă.

UPDATE 13.30 Autoritățile din Kramatorsk au publicat un video în care arată consecințele atacului de dimineață asupra orașului.

UPDATE 13.05 Președintele Volodimir Zelenski a cerut partenerilor internaționali să accelereze luarea deciziilor cu privire la livrările de arme către Ucraina, deoarece timpul este în favoarea Rusiei.

El a declarat acest lucru în timp ce s-a adresat participanților la cea de-a 8-a întâlnire a Grupului de Contact pentru Apărarea Ucrainei, relatează un corespondent Ukrinform.

Zelenski i-a numit pe cei prezenți o „coaliție a creatorilor victoriei” și și-a exprimat recunoștința pentru ajutorul acordat în lupta împotriva „inamicului”, dar a remarcat că „o sută de mulțumiri nu înseamnă o sută de tancuri” și sute de cuvinte nu pot fi puse împotriva artileriei rusești sau împotriva rachetelor, de care „este necesar să se protejeze ucrainenii pașnici”.

UPDATE 13.00 Alertă de raid aerian a fost declarată în toate regiunile Ucrainei. Semnalul de raid aerian indică amenințarea unei lovituri cu rachete, iar autoritățile recomandă populației să meargă în adăposturi.

Rușii au ridicat aeronavele de urmărire radar cu rază lungă de acțiune A-50U ale Forțelor Aerospațiale Ruse. La ora 12:23 și la 12:35, au fost înregistrate decolări ale unui avion de luptă de escortă și ale unui transportator Kinzhal Mig-31K al Forțelor Aerospațiale Ruse, informează Unian.net

UPDATE 12.30 Asupra orașului Kramatorsk, din regiunea Donețck, au fost lansate 3 atacuri cu rachete.

A fost avariată infrastructura, o grădiniță, o școală și un centru de sănătate privat. Ferestrele clădirilor au fost sparte, iar acoperișurile au fost deteriorate. Victime nu au fost înregistrate, informează adjunctul șefului biroului prezidențial ucrainean, Kirilo Timoshenko.

UPDATE 10.30 Federația Rusă a înregistrat oficial grupul Wagner ca entitate juridică, informează Departamentul Britanic de Apărare. „Organizația” și-a declarat principala activitate ca „consultanță în management”, și nu s-a făcut nicio mențiune despre serviciile de luptă.

Potrivit Departamentul Britanic de Apărare, grupul Wagner are acum 50 de mii de mercenari în Ucraina și este o componentă cheie în războiul Rusiei împotriva Ucrainei, informează unian.net

UPDATE 10.20 Rusia transferă elicopterele de luptă mai aproape de granița cu Ucraina.

Trupele rusești au transferat 11 elicoptere de luptă de la Machulishchi , mai aproape de granița dintre Belarus și Ucraina, la Luninets, relatează Belaruski Gayun, citat de Unian.net

Potrivit sursei citate, în dimineața zilei de 19 ianuarie s-a observat o creștere a activității aeriene în Belarus, în primul rând, aceasta a vizat elicopterele Forțelor Aeriene ale Republicii Belarus și ale Forțelor Aerospațiale Ruse, care au decolat de pe aerodromul Machulishchi și au zburat pe aerodromurile din regiunea Brest a țării: Baranovichi, Osovtsy și Luninets”. În acest sens, în Ucraina a fost anunțată alertă aeriană.

Potrivit Casei Albe, în prezent, nu există amenințarea unei ofensive în Ucraina din partea armatei belaruse. Cu toate acestea, până la sfârșitul anului, Minsk își poate transfera trupele pentru a invada Ucraina, a menționat Institutul pentru Studiul Războiului, relatează Unian.net

UPDATE 8.20 În ultimele 24 de ore, soldații ucraineni au respins atacurile rusești în 16 locații din apropierea regiunii Donbas și regiunea Zaporojie.

„În ultimele 24 de ore, armata ucraineană a respins atacurile rusești în zonele Novoselivske și Bilohorivka din regiunea Lugansk; Verkhnokamianske, Krasnopolska, Soledar, Krasnaia Hora, Paraskoviika, Bahmut, Ivanivske, Vodiane, Marinka, Pobeda, Novosilka în regiunea Donețk și Malaia Tokmachka și Stepnoie în Zaporojie”, se arată în raportul Statului Major al forțelor armate ucrainene.

În zona Zaporojie au fost afectate peste 20 de așezări.

UPDATE 8.15: În ultimele 24 de ore, armata ucraineană a efectuat câteva zeci de lovituri împotriva echipamentelor și efectivelor rusești.

Aviația Forțelor de Apărare ucrainene a lovit în ultimele 24 de ore, 21 de obiective rusești și a realizat șapte lovituri asupra pozițiilor sistemelor de apărare aeriană ale acestora, potrivit unui raport al Statului Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei.

„Soldații ucraineni au distrus trei UAV-uri Lancet-3, șase posturi de comandă, opt zone de staționare și depozitul de muniție ale armatei ruse” se arată în raport.

ZdG a urmărit derularea fiecărei zile a războiului din Ucraina. Vedeți, mai jos, cronologia:

LIVE TEXT: Ziua 0. Cronologia zilelor care au precedat războiul
LIVE TEXT: Prima zi de război, după ce Putin a atacat Ucraina. (joi, 24 februarie)
LIVE TEXT: Război în Ucraina. Ziua a doua a invaziei (vineri, 25 februarie)
LIVE TEXT: Ziua a treia de război în Ucraina (sâmbătă, 26 februarie)
LIVE TEXT: A patra zi de război în Ucraina (duminică, 27 februarie)
LIVE TEXT: Ziua a cincea de război în Ucraina (luni, 28 februarie)
LIVE TEXT: A șasea zi de război în Ucraina (marți, 1 martie)
LIVE TEXT/ A șaptea zi de război în Ucraina (miercuri, 2 martie)
LIVE TEXT/ A opta zi de război în Ucraina (joi, 3 martie)
LIVE TEXT/ A noua zi de război în Ucraina (vineri, 4 martie)
LIVE TEXT/ A zecea zi de război în Ucraina (sâmbătă, 5 martie)
LIVE TEXT/ A 11-a zi de război în Ucraina (duminică, 6 martie)
LIVE TEXT/ A 12-a zi de război în Ucraina (luni, 7 martie)
LIVE TEXT/ A 13-a zi de război în Ucraina (marți, 8 martie)
LIVE TEXT/ A 14-a zi de război în Ucraina (miercuri, 9 martie)
LIVE TEXT/ A 15-a zi de război în Ucraina (joi, 10 martie)
LIVE TEXT/ A 16-a zi de război în Ucraina (vineri, 11 martie)
LIVE TEXT/ A 17-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 12 martie)
LIVE TEXT/ A 18-a zi de război în Ucraina (duminică, 13 martie)
LIVE TEXT/ A 19-a zi de război în Ucraina (luni, 14 ianuarie)
LIVE TEXT/ A 20-a zi de război în Ucraina (marți, 15 martie)
LIVE TEXT/ A 21-a zi de război în Ucraina (miercuri, 16 martie)
LIVE TEXT/ A 22-a zi de război în Ucraina (joi, 17 martie)
LIVE TEXT/ A 23-a zi de război în Ucraina (vineri, 18 martie)
LIVE TEXT/ A 24-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 19 martie)
LIVE TEXT/ A 25-a zi de război în Ucraina (duminică, 20 martie)
LIVE TEXT/ A 26-a zi de război în Ucraina (luni, 21 martie)
LIVE TEXT/ A 27-a zi de război în Ucraina (marți, 22 martie)
LIVE TEXT/ A 28-a zi de război în Ucraina (miercuri, 23 martie)
LIVE TEXT/ A 29-a zi de război în Ucraina (joi, 24 martie)
LIVE TEXT/ A 30-a zi de război în Ucraina (vineri, 25 martie)
LIVE TEXT/ A 31-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 26 martie)
LIVE TEXT/ A 32-a zi de război în Ucraina (duminică, 27 martie)
LIVE TEXT/ A 33-a zi de război în Ucraina (luni, 28 martie)
LIVE TEXT/ A 34-a zi de război în Ucraina (marți, 29 martie)
LIVE TEXT/ A 35-a zi de război în Ucraina (miercuri, 30 martie)
LIVE TEXT/ A 36-a zi de război în Ucraina (joi, 31 martie)
LIVE TEXT/ A 37-a zi de război în Ucraina (vineri, 1 aprilie)
LIVE TEXT/ A 38-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 2 aprilie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 39 (duminică, 3 aprilie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina. Ziua 40 (luni, 4 aprilie)
LIVE TEXT/ A 41-a zi de război în Ucraina (marți, 5 aprilie)
LIVE TEXT/ A 42-a zi de război în Ucraina (miercuri, 6 aprilie)
LIVE TEXT/ A 43-a zi de război în Ucraina (joi, 7 aprilie)
LIVE TEXT/ A 44-a zi de război în Ucraina (vineri, 8 aprilie)
LIVE TEXT/ A 45-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 9 aprilie)
LIVE TEXT/ A 46-a zi de război în Ucraina (duminică, 10 aprilie)
LIVE TEXT/ A 47-a zi de război în Ucraina (luni, 11 aprilie)
LIVE TEXT/ A 48-a zi de război în Ucraina (marți, 12 aprilie)
LIVE TEXT/ A 49-a zi de război în Ucraina (miercuri, 13 aprilie)
LIVE TEXT/ A 50-a zi de război în Ucraina (joi, 14 aprilie)
LIVE TEXT/ A 51 zi de război în Ucraina (vineri, 15 aprilie)
LIVE TEXT/ A 52 zi de război în Ucraina (sâmbătă, 16 aprilie)
LIVE TEXT/ A 53-a zi de război în Ucraina (duminică, 17 aprilie)
LIVE TEXT/ A 54-a zi de război în Ucraina (luni, 18 aprilie)
LIVE TEXT/ A 55-a zi de război în Ucraina (marți, 19 aprilie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 56 (miercuri, 20 aprilie)
LIVE TEXT/ A 57-a zi de război în Ucraina (joi, 21 aprilie)
LIVE TEXT/ A 58-a zi de război în Ucraina (vineri, 22 aprilie)
LIVE TEXT/ A 59-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 23 aprilie)
LIVE TEXT/ A 60-a zi de război în Ucraina (duminică, 24 aprilie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 61 (luni, 25 aprilie)
LIVE TEXT/ A 62-a zi de război în Ucraina (marți, 26 aprilie)
LIVE TEXT/ A 63-a zi de război în Ucraina (miercuri, 27 aprilie)
LIVE TEXT/ A 64-a zi de război în Ucraina (joi, 28 aprilie)
LIVE TEXT/ A 65-a zi de război în Ucraina (vineri, 29 aprilie)
LIVE TEXT/ A 66-a zi de război în Ucraina  (sâmbătă, 30 aprilie)
LIVE TEXT/ 67 de zile de război în Ucraina (duminică, 1 mai)
LIVE TEXT/ A 68-a zi de război în Ucraina (luni, 2 mai)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 69 (marți, 3 mai)
LIVE TEXT/ A 70-a zi de război în Ucraina (miercuri, 4 mai)
LIVE TEXT/ 71 de zile de război în Ucraina (joi, 5 mai)
LIVE TEXT/ 72 de zile de război în Ucraina (vineri, 6 mai)
LIVE TEXT/ 73 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 7 mai)
LIVE TEXT/ A 74-a zi de război în Ucraina (duminică, 8 mai)
LIVE TEXT/ A 75-a zi de război în Ucraina (luni, 9 mai)
LIVE TEXT/ A 76-a zi de război în Ucraina (marți, 10 mai)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 77 (miercuri, 11 mai)
LIVE TEXT/ A 78-a zi de război în Ucraina (joi, 12 mai)
LIVE TEXT/ A 79-a zi de război în Ucraina (vineri, 13 mai)
LIVE TEXT/ A 80-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 14 mai)
LIVE TEXT/ 81 de zile de război în Ucraina (duminică, 15 mai)
LIVE TEXT/ A 82-a zi de război în Ucraina (luni, 16 mai)
LIVE TEXT/ A 83-a zi de război în Ucraina (marți, 17 mai)
LIVE TEXT/ A 84-a zi de război în Ucraina (miercuri, 18 mai)
LIVE TEXT/ A 85-a zi de război în Ucraina (joi, 19 mai)
LIVE TEXT/ A 86-a zi de război în Ucraina (vineri, 20 mai)
LIVE TEXT/ A 87-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 21 mai)
LIVE TEXT/ A 88-a zi de război în Ucraina (duminică, 22 mai)
LIVE TEXT/ A 89-a zi de război în Ucraina (luni, 23 mai)
LIVE TEXT/ 90 de zile de război în Ucraina (marți, 24 mai)
LIVE TEXT/ A 91-a zi de război în Ucraina (miercuri, 25 mai)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 92 (joi, 26 mai)
LIVE TEXT/ A 93-a zi de război în Ucraina (vineri, 27 mai)
LIVE TEXT/ A 94-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 28 mai)
LIVE TEXT/ A 95-a zi de război în Ucraina (duminică, 29 mai)
LIVE TEXT/ A 96-a zi de război în Ucraina (luni, 30 mai)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 97 (marți, 31 mai)
LIVE TEXT/ A 98-a zi de război în Ucraina (miercuri, 1 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 99 (joi, 2 iunie)
LIVE TEXT/ 100 de zile de război în Ucraina (vineri, 3 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 101 (sâmbătă, 4 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 102 (duminica, 5 iunie)
LIVE TEXT/ A 103-a zi de război în Ucraina (luni, 6 iunie)
LIVE TEXT/ A 105-a zi de război în Ucraina (miercuri, 8 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 106 (joi, 9 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 107 (vineri, 10 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 108 (sâmbătă, 11 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 109 (duminică, 12 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 110 (luni, 13 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 111 (marți, 14 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 112 (miercuri, 15 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 113  (joi, 16 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 115 (sâmbătă, 18 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 116 (duminică, 19 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 117 (luni, 20 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 118 (marți, 21 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 119 (miercuri, 22 iunie)
LIVE TEXT/ 120 de zile de război în Ucraina (joi, 23 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 121 (vineri, 24 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 124 (luni, 27 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 125 (marți, 28 iunie)
LIVE TEXT/ 126 de zile de război în Ucraina (miercuri, 29 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 127 (joi, 30 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 129 (sâmbătă, 2 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 130 (duminică, 3 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 131 (luni, 4 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 132 (marți, 5 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 133 (miercuri, 6 iulie)
LIVE TEXT/ 134 de zile de război în Ucraina (joi, 7 iulie)
LIVE TEXT/ 137 de zile de război în Ucraina (duminică, 10 iulie)
LIVE TEXT/ 138 de zile de război în Ucraina (luni, 11 iulie)
LIVE TEXT/ 139 de zile de război în Ucraina (marți, 12 iulie)
LIVE TEXT/ 140 de zile de război în Ucraina (miercuri, 13 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 141 (joi, 14 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 142 (vineri, 15 iulie)
LIVE TEXT/ 145 de zile de război în Ucraina (luni, 18 iulie)
LIVE TEXT/ 146 de zile de război în Ucraina (marți, 19 iulie)
LIVE TEXT/ 147 de zile de război în Ucraina (miercuri, 20 iulie)
LIVE TEXT/ 148 de zile de război în Ucraina (joi, 21 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 149 (vinei, 22 iulie)
LIVE TEXT/ 150 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 23 iulie)
LIVE TEXT/ 151 de zile de război în Ucraina (duminică, 24 iulie)
LIVE TEXT/ 152 de zile de război în Ucraina (luni, 25 iulie)
LIVE TEXT/ 153 de zile de război în Ucraina (marți, 26 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 154 (miercuri, 27 iulie)
LIVE TEXT/ 155 de zile de război în Ucraina (joi, 28 iulie)
LIVE TEXT/ A 156-a zi de război în Ucraina (vineri, 29 iulie)
LIVE TEXT/ 157 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 30 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 158 (duminică, 31 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 159 (luni, 1 august)
LIVE TEXT/ 160 de zile de război în Ucraina (marți, 2 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 161 (miercuri, 3 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 162 (joi, 4 august)
LIVE TEXT/ A 163-a zi de război în Ucraina (vineri, 5 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 164 (sâmbătă, 6 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 165 (duminică, 7 august)
LIVE TEXT/ 166 de zile de război în Ucraina (luni, 8 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 167 (marți, 9 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 168 (miercuri, 10 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 169 (joi, 11 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 170 (vineri, 12 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 171 (sâmbătă, 13 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 172 (duminică, 14 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 173 (luni, 15 august)
LIVE TEXT/ A 174-a zi de război în Ucraina (marți, 16 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 175 (miercuri, 17 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 176 (joi, 18 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 177 (vineri, 19 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 178 (sâmbătă, 20 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 179 (duminică, 21 august)
LIVE TEXT/ 180 de zile de război în Ucraina (luni, 22 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 181 (marți, 23 august)
LIVE TEXT/ Jumătate de an de la începutul războiului Rusiei în Ucraina (miercuri, 24 august)
LIVE TEXT/ A 183-a zi de război în Ucraina (joi, 25 august)
LIVE TEXT/ A 184-a zi de război în Ucraina (vineri, 26 august)
LIVE TEXT/ A 185-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 27 august)
LIVE TEXT/ A 186-a zi de război în Ucraina (duminică, 28 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 187 (luni, 29 august)
LIVE TEXT/ A 188-a zi de război în Ucraina (marți, 30 august)

LIVE TEXT/ 189 de zile de război în Ucraina (miercuri, 31 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 190 (joi, 1 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 191 (vineri, 2 septembrie)
LIVE TEXT/ 192 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 3 septembrie)
LIVE TEXT/ Ziua 193 de război în Ucraina (duminică, 4 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 194 (luni, 5 septembrie)
LIVE TEXT/ 195 de zile de război în Ucraina (marți, 6 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 197 (joi, 8 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 198 (vineri, 9 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 199 (sâmbătă, 10 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 200 (duminică, 11 septembrie)
LIVE TEXT/ A 201-a zi de război în Ucraina (marți, 13 septembrie)
LIVE TEXT/ 203 zile de război în Ucraina (miercuri, 14 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, a 204-a zi (joi, 15 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, a 205-a zi (vineri, 16 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, a 206-a zi (sâmbătă, 17 septembrie)
LIVE TEXT/ A 207-zi a războiului din Ucraina (duminică, 18 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 208 (luni, 19 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 209 (marți, 20 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 210 (miercuri, 21 septembrie)
LIVE TEXT/ A 211-a zi a agresiunii ruse asupra Ucrainei (joi, 22 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 212 (vineri, 23 septembrie)
LIVE TEXT/ A 213-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 24 septembrie)
LIVE TEXT/ A 214-a zi de război în Ucraina (duminică, 25 septembrie)

LIVE TEXT/ A 215-a zi de război în Ucraina (luni, 26 septembrie)
LIVE TEXT/ 216 zile de război în Ucraina (marți, 27 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 217 (miercuri, 28 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 218 (joi, 29 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 219 (vineri, 30 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 220 (sâmbătă, 1 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 221 (duminică, 2 octombrie)
LIVE TEXT/ 222 de zile de război în Ucraina (luni, 3 octombrie)
LIVE TEXT/ A 223-a zi de război în Ucraina (marți, 4 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 224 (miercuri, 5 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, a 225-a zi (joi, 6 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 226 (vineri, 7 octombrie)
LIVE TEXT/ A 227-a zi de Război în Ucraina (sâmbătă, 8 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 228 (duminică, 9 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 229 (luni, 10 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 230 (marți, 11 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 231 (miercuri, 12 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 232 (joi, 13 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 233 (vineri, 14 octombrie)
LIVE TEXT/ A 234-a zi de Război în Ucraina (sâmbătă, 15 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 235 (duminică, 16 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 236 (luni, 17 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 237 (marți, 18 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 238 (miercuri, 19 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 239 (joi, 20 octombrie)
LIVE TEXT/ 240 de zile de război în Ucraina (vineri, 21 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 241 (sâmbătă, 22 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 243 (luni, 24 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 244 (marți, 25 octombrie)
LIVE TEXT/ 245 de zile de război în Ucraina (miercuri, 26 octombrie)
LIVE TEXT/ A 246-a zi de război în Ucraina (joi, 27 octombrie)
LIVE TEXT/ A 247-a zi de război în Ucraina (vineri, 28 octombrie)
LIVE TEXT/ A 248-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 29 octombrie)
LIVE TEXT/ A 249-a zi de război în Ucraina (duminică, 30 octombrie)
LIVE TEXT/ 250 de zile de război în Ucraina (luni, 31 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 251 (marți, 1 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 252 (miercuri, 2 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 253 (joi, 3 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 254 (vineri, 4 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 255 (sâmbătă, 5 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 256 (duminică, 6 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 257 (luni, 7 noiembrie)
LIVE TEXT/ 258 de zile de război în Ucraina (marți, 8 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 259 (miercuri, 9 noiembrie)
LIVE TEXT/ 260 de zile de război în Ucraina (joi, 10 noiembrie)
LIVE TEXT/ 261 de zile de război în Ucraina (vineri, 11 noiembrie)
LIVE TEXT/ 262 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 12 noiembrie)
LIVE TEXT/ 263 de zile de război în Ucraina (duminică, 13 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 264 (luni, 14 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 265 (marți, 15 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 266 (miercuri, 16 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 267 (joi, 17 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 268 (vineri, 18 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 269 (sâmbătă, 19 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 270 (duminică, 20 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 271 (luni, 21 noiembrie)
LIVE TEXT/ A 272-a zi de război în Ucraina (marți, 22 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 273 (miercuri, 23 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 274 (joi, 24 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 275 (vineri, 25 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 276 (sâmbătă, 26 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 277 (duminică, 27 noiembrie)
LIVE TEXT/ 278 de zile de război în Ucraina (luni, 28 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 279 (marți, 29 noiembrie)
LIVE TEXT/ 280 de zile de război în Ucraina (miercuri, 30 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 281 (joi, 1 decembrie)
LIVE TEXT/ A 282-a zi a războiului purtat de Rusia în Ucraina (vineri, 2 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 283 (sâmbătă, 3 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 284 (duminică, 4 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 285 (luni, 5 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 286 (marți, 6 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 287 (miercuri, 7 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 288 (joi, 8 decembrie)

LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 289 (vineri, 9 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 290 (sâmbătă, 10 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 291 (duminică, 11 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 292 (luni, 12 decembrie)

LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 293 (marți, 13 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 294 (miercuri, 14 decembrie)

LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 296 (vineri, 16 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 297 (sâmbătă, 17 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 298 (duminică, 18 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 299 (luni, 19 decembrie)
LIVE TEXT/ 300 de zile de război în Ucraina (marți, 20 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 301 (miercuri, 21 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 302 (joi, 22 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 303 (vineri, 23 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 304 (sâmbătă, 24 decembrie)
LIVE TEXT/ Ziua 305 de război în Ucraina (duminică, 25 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 306 (luni, 26 decembrie)
LIVE TEXT/ A 307-a zi de război în Ucraina (marți, 27 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 308 (miercuri, 28 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 309 (joi, 29 decembrie)
LIVE TEXT Război în Ucraina, ziua 310 (vineri, 30 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 313 (luni, 2 ianuarie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 314 (marți, 3 ianuarie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 315 (miercuri, 4 ianuarie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 316 (joi, 5 ianuarie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 317 (vineri, 6 ianuarie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 318 (sâmbătă, 7 ianuarie)

LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 319 (duminică, 8 ianuarie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 320 (luni, 9 ianuarie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 321 (marți, 10 ianuarie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 322 (miercuri, 11 ianuarie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 323 (joi, 12 ianuarie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 324 (vineri, 13 ianuarie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 325 (sâmbătă, 14 ianuarie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 326 (duminică, 15 ianuarie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 327 (luni, 16 ianuarie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 328 (marți, 17 ianuarie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 329 (miercuri, 18 ianuarie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 330 (miercuri, 19 ianuarie)