Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   LIVE TEXT/ Atac asupra regiunii…

LIVE TEXT Atac asupra regiunii Dnipropetrovsk: o femeie a fost rănită. Război în Ucraina, ziua 279

UPDATE 21:55 Trupele ruse au bombardat regiunea Nikopol, iar o femeie în vârstă a fost rănită. Acest lucru a fost anunțat de șeful Consiliului Regional Dnipropetrovsk Nikolai Lukashuk.

„În această după-amiază, armata de ocupație a Federației Ruse a atacat cu artilerie grea comunitatea Myrivska din districtul Nikopol. În urma bombardamentelor, o femeie născută în 1949 a fost rănită: a suferit răni ușoare”, a scris Lukashuk.

În urma atacului au fost distruse cinci case particulare, o anexă și o conductă de gaz.

UPDATE 21:25 Forțele ruse au efectuat marți 26 de lovituri aeriene și 10 atacuri cu lansatoare multiple de rachete asupra pozițiilor trupelor ucrainene, potrivit Statului Major al Forțelor Armate ale Ucrainei.

„Inamicul încearcă să mențină teritoriile ocupate temporar, își concentrează eforturile pe descurajarea acțiunilor unităților Forțelor de Apărare ale Ucrainei, furnizează echipament ingineresc pentru liniile și pozițiile defensive și continuă să desfășoare operațiuni ofensive în anumite zone”, a spus Statul Major.

UPDATE 21:00 Aliații NATO au declarat marți că vor ajuta Ucraina să repare infrastructura energetică grav avariată de bombardamentele rusești, în contextul în care, potrivit șefului NATO, Moscova folosește frigul din ce în ce mai puternic al iernii ca pe „o armă de război”, scrie Reuters.

Rusia folosește atacuri brutale cu rachete și drone pentru a lăsa Ucraina în frig și întuneric în această iarnă”, a declarat secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, în timp ce miniștrii de externe ai alianței încheiau prima din cele două zile de discuții de la București.

Stoltenberg a declarat că aliații discută despre furnizarea de unități de apărare aeriană Patriot, dar a avertizat că sistemele livrate trebuie să fie eficiente, întreținute și dotate cu suficientă muniție, ceea ce reprezintă o „provocare uriașă” în sine.

Miniștrii de externe au reafirmat, de asemenea, o decizie luată la summitul NATO din 2008 conform căreia Ucraina va deveni în cele din urmă membră a alianței. Dar, ca și în 2008, nu au existat pași concreți sau un calendar care să aducă efectiv țara mai aproape de NATO, notează sursa citată

UPDATE 19:40 Statele Unite au anunțat marți că vor sprijini cu 53 de milioane de dolari achiziționarea de echipamente pentru rețelele electrice din Ucraina, pentru a ajuta Kievul să lupte împotriva atacurilor rusești care au vizat infrastructura sa energetică.

„Acest echipament va fi livrat rapid Ucrainei în regim de urgență pentru a-i ajuta pe ucraineni să persevereze în timpul iernii”, se arată într-un comunicat al Departamentului de Stat, adăugând că pachetul va include transformatoare de distribuție, întrerupătoare de circuit, descărcătoare de tensiune, printre alte echipamente.

Această nouă asistență se adaugă la cele 55 de milioane de dolari acordate în sprijinul de urgență în sectorul energetic pentru generatoare și alte echipamente care să ajute la restabilirea energiei electrice și termice de urgență în localitățile afectate de atacurile Rusiei asupra sistemului energetic din Ucraina.

„Vom continua să identificăm sprijin suplimentar împreună cu aliații și partenerii și, de asemenea, ajutăm la elaborarea unor soluții pe termen lung pentru restabilirea și repararea rețelei, împreună cu asistența noastră pentru efortul Ucrainei de a avansa tranziția energetică și de a construi un sistem energetic separat de energia rusă”, se mai arată în comunicat.

UPDATE 17:59 Trupele ruse au bombardat Spitalul Clinic Regional din Herson. Nu au fost înregistrate victime, anunță Kiril Timoșenko, șeful adjunct al biroului președintelui Ucrainei.

„Ocupanții au bombardat Spitalul Clinic Regional din Herson. Ferestrele clădirii au fost sparte. Nu există victime”, a declarat Timoșenko.

UPDATE 16:50 Negocierile între Rusia și Ucraina sunt imposibile acum, a declarat secretarul de presă al Kremlinului, Dmitri Peskov, scrie Interfax.

„Într-adevăr, nu sunt posibile negocieri acum, pentru că sunt absolut respinse de partea ucraineană. Operațiunea militară specială este în curs de desfășurare”, a declarat Peskov.

El a adăugat că discuțiile despre pace necesită „voință politică și disponibilitatea de a discuta acele cereri ale Rusiei care sunt bine cunoscute”.

Pe 23 noiembrie, secretarul Consiliului Național de Securitate și Apărare al Ucrainei, Oleksiy Danilov, a declarat că rușii nu vor convinge autoritățile ucrainene să accepte negocieri în timp ce în Ucraina au loc zilnic bombardamente, scrie presa ucraineană.

UPDATE 14:23 Rușii au bombardat astăzi regiunea Sumî. Potrivit Comandamentului operațional „Nord” Nu s-au înregistrat victime în rândul personalului sau al echipamentului. Nu au fost raportate victime în rândul militarilor sau a populației civile. Pagube de infrastructură civilă de asemenea nu au fost raportate.

„Între orele 10:32 și 10:40 au fost raportate 9 lovituri, probabil de artilerie cu țeavă, în apropierea satului Manuhovka”, a notat Comandamentul operațional „Nord”.

UPDATE 14:00 Trupele ruse au lansat un atac asupra unui sector rezidențial din Liman, regiunea Donețk. O persoană a fost ucisă, alte trei au fost rănite, a anunțat adjunctul șefului biroului prezidențial, Kiril Timoșenko.

„Liman, regiunea Donețk. Ocupanții au lovit sectorul rezidențial cu Grad MLRS”, a declarat Timoșenko.

UPDATE 13:53 Ministrul italian de externe, Antonio Tajani, a declarat că guvernul a alocat două milioane de euro pentru inițiativa umanitară „Grain from Ukraine”, relatează ANSA.

„Am semnat refinanțarea Fondului Bilateral de Urgență. Sprijin pentru Programul alimentar mondial. Două milioane de euro, care vor da un impuls inițiativei „Grain from Ukraine”. Un proiect important care ajută la transportul grâului ucrainean către cele mai sărace țări”, a declarat Tajani.

El a adăugat că, în ciuda greutăților războiului, Ucraina devine un erou major în ajutorarea a milioane de oameni care trăiesc în situații disperate.

UPDATE 13:28 Alerta de raid aerian, declanșată în majoritatea regiunilor din Ucraina, a fost anulată. În prezent, sirenele de raid aerian răsună în regiunea Lugansk.

UPDATE 12:41 O alertă de raid aerian a fost declanșată în majoritatea regiunilor din Ucraina.

UPDATE 12:12 Forțele ruse se pregătesc probabil să lanseze un nou val de atacuri cu rachete asupra Ucrainei în cursul săptămânii viitoare, dar astfel de pregătiri sunt menite să mențină ritmul recent al atacurilor în loc să îl intensifice din cauza constrângerilor continue asupra arsenalului de rachete al Rusiei, anunță analiștii Institutului pentru Studiul Războiului (ISW).

UPDATE 12:00 Pe 28 noiembrie, unități de rachete antiaeriene ale forțelor armate ale Ucrainei au distrus două avioane de atac rusești în estul Ucrainei. Despre asta au anunțat reprezentanții Statului Major al Forțelor Armate ale Ucrainei.

Armata ucraineană ar fi doborât un avion de atac Su-24 în direcția Lisichansk și un avion de atac Su-25 în direcția Bahmut.

UPDATE 11:10 Ministrul lituanian de externe Gabrielius Landsbergis a cerut marți, 29 noiembrie, înaintea reuniunii miniștrilor de externe ai NATO de la București, colegilor săi din Alianță să furnizeze tancuri Ucrainei.

„Mesajul meu pentru colegii miniștri de externe de la reuniunea NATO de astăzi este simplu: păstrați-vă calmul și dați tancuri”, a scris Landsbergis pe pagina de Twitter.

UPDATE 10:10 În urma atacurilor cu rachete rusești asupra infrastructurii energetice, au fost avariate 592 de instalații de furnizare a căldurii, dintre care 316 au fost deja restaurate. Potrivit Ukrinform, ministrul adjunct al Dezvoltării Comunității și Teritoriului, Natalia Hoțianovskaia, a declarat acest lucru în cadrul unei ședințe a Comandamentului pentru pregătirea instalațiilor din sectorul locuințelor și utilităților și a celor din sectorul combustibililor și energiei pentru perioada de toamnă-iarnă, informează serviciul de presă al Ministerului Dezvoltării Regionale.

„În Ucraina, 592 de instalații de alimentare cu energie termică au fost avariate, și anume: 444 de centrale de cazane, 13 centrale termice, 7 centrale de termoficare și 128 de substații de încălzire centrală. Datorită acțiunilor coordonate, 316 astfel de instalații au fost deja restaurate până în prezent”, a precizat oficiala.

UPDATE 9:15 Forțele armate ale Ucrainei au eliminat aproximativ 88 380 de militari ruși în perioada 24 februarie – 29 noiembrie, dintre care 480 numai în ultimele 24 de ore, a anunțat Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei.

De asemenea, au fost distruse 2 911 tancuri (+3), vehicule blindate de luptă – 5 866 (+5), sisteme de artilerie – 1 901 (+2), MLRS – 395, echipamente de apărare antiaeriană – 209, avioane – 280 (+2), elicoptere – 261, UAV-uri – 1 555, rachete de croazieră – 531.

UPDATE 8:03 Statele Unite intenționează să anunțe astăzi un pachet de ajutor pentru a restabili capacitatea sistemului energetic ucrainean, scrie Reuters cu referire la un oficial american de rang înalt.

„Secretarul de stat american Anthony Blinken va anunța marți un nou ajutor pentru restabilirea capacității energetice ucrainene pe fondul bombardamentelor rusești”, se arată în articol.

Anunțul ar putea fi făcut la București, în cadrul unei reuniuni a noului grup de coordonare în domeniul energiei, din care fac parte țările G7. Potrivit surselor Reuters, Blinken va folosi întâlnirea pentru „a vorbi despre ceea ce SUA au reușit deja să mobilizeze și despre intențiile sale de a livra aceste echipamente Ucrainei cât mai curând posibil în următoarele săptămâni”.

UPDATE 7:55 Rușii au atacat noaptea trecută orașul Dnipro. Au fost lansate patru rachete, nu au fost înregistrate victime. Șeful administrației militare a regiunii, Valentin Reznicenko susține că în urma în urma loviturilor „există distrugeri grave”, fără a preciza despre ce anume este vorba.

„Raionul Nikopol a fost bombardat de trupele rusești de ocupație cu sistemele „Uragan” și artileria grea. Din fericire, nu au existat victime”, a anunțat Reznicenko.

ZdG a urmărit derularea fiecărei zile a războiului din Ucraina. Vedeți, mai jos, cronologia:

LIVE TEXT: Ziua 0. Cronologia zilelor care au precedat războiul
LIVE TEXT: Prima zi de război, după ce Putin a atacat Ucraina. (joi, 24 februarie)
LIVE TEXT: Război în Ucraina. Ziua a doua a invaziei (vineri, 25 februarie)
LIVE TEXT: Ziua a treia de război în Ucraina (sâmbătă, 26 februarie)
LIVE TEXT: A patra zi de război în Ucraina (duminică, 27 februarie)
LIVE TEXT: Ziua a cincea de război în Ucraina (luni, 28 februarie)
LIVE TEXT: A șasea zi de război în Ucraina (marți, 1 martie)
LIVE TEXT/ A șaptea zi de război în Ucraina (miercuri, 2 martie)
LIVE TEXT/ A opta zi de război în Ucraina (joi, 3 martie)
LIVE TEXT/ A noua zi de război în Ucraina (vineri, 4 martie)
LIVE TEXT/ A zecea zi de război în Ucraina (sâmbătă, 5 martie)
LIVE TEXT/ A 11-a zi de război în Ucraina (duminică, 6 martie)
LIVE TEXT/ A 12-a zi de război în Ucraina (luni, 7 martie)
LIVE TEXT/ A 13-a zi de război în Ucraina (marți, 8 martie)
LIVE TEXT/ A 14-a zi de război în Ucraina (miercuri, 9 martie)
LIVE TEXT/ A 15-a zi de război în Ucraina (joi, 10 martie)
LIVE TEXT/ A 16-a zi de război în Ucraina (vineri, 11 martie)
LIVE TEXT/ A 17-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 12 martie)
LIVE TEXT/ A 18-a zi de război în Ucraina (duminică, 13 martie)
LIVE TEXT/ A 19-a zi de război în Ucraina (luni, 14 ianuarie)
LIVE TEXT/ A 20-a zi de război în Ucraina (marți, 15 martie)
LIVE TEXT/ A 21-a zi de război în Ucraina (miercuri, 16 martie)
LIVE TEXT/ A 22-a zi de război în Ucraina (joi, 17 martie)
LIVE TEXT/ A 23-a zi de război în Ucraina (vineri, 18 martie)
LIVE TEXT/ A 24-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 19 martie)
LIVE TEXT/ A 25-a zi de război în Ucraina (duminică, 20 martie)
LIVE TEXT/ A 26-a zi de război în Ucraina (luni, 21 martie)
LIVE TEXT/ A 27-a zi de război în Ucraina (marți, 22 martie)
LIVE TEXT/ A 28-a zi de război în Ucraina (miercuri, 23 martie)
LIVE TEXT/ A 29-a zi de război în Ucraina (joi, 24 martie)
LIVE TEXT/ A 30-a zi de război în Ucraina (vineri, 25 martie)
LIVE TEXT/ A 31-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 26 martie)
LIVE TEXT/ A 32-a zi de război în Ucraina (duminică, 27 martie)
LIVE TEXT/ A 33-a zi de război în Ucraina (luni, 28 martie)
LIVE TEXT/ A 34-a zi de război în Ucraina (marți, 29 martie)
LIVE TEXT/ A 35-a zi de război în Ucraina (miercuri, 30 martie)
LIVE TEXT/ A 36-a zi de război în Ucraina (joi, 31 martie)
LIVE TEXT/ A 37-a zi de război în Ucraina (vineri, 1 aprilie)
LIVE TEXT/ A 38-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 2 aprilie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 39 (duminică, 3 aprilie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina. Ziua 40 (luni, 4 aprilie)
LIVE TEXT/ A 41-a zi de război în Ucraina (marți, 5 aprilie)
LIVE TEXT/ A 42-a zi de război în Ucraina (miercuri, 6 aprilie)
LIVE TEXT/ A 43-a zi de război în Ucraina (joi, 7 aprilie)
LIVE TEXT/ A 44-a zi de război în Ucraina (vineri, 8 aprilie)
LIVE TEXT/ A 45-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 9 aprilie)
LIVE TEXT/ A 46-a zi de război în Ucraina (duminică, 10 aprilie)
LIVE TEXT/ A 47-a zi de război în Ucraina (luni, 11 aprilie)
LIVE TEXT/ A 48-a zi de război în Ucraina (marți, 12 aprilie)
LIVE TEXT/ A 49-a zi de război în Ucraina (miercuri, 13 aprilie)
LIVE TEXT/ A 50-a zi de război în Ucraina (joi, 14 aprilie)
LIVE TEXT/ A 51 zi de război în Ucraina (vineri, 15 aprilie)
LIVE TEXT/ A 52 zi de război în Ucraina (sâmbătă, 16 aprilie)
LIVE TEXT/ A 53-a zi de război în Ucraina (duminică, 17 aprilie)
LIVE TEXT/ A 54-a zi de război în Ucraina (luni, 18 aprilie)
LIVE TEXT/ A 55-a zi de război în Ucraina (marți, 19 aprilie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 56 (miercuri, 20 aprilie)
LIVE TEXT/ A 57-a zi de război în Ucraina (joi, 21 aprilie)
LIVE TEXT/ A 58-a zi de război în Ucraina (vineri, 22 aprilie)
LIVE TEXT/ A 59-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 23 aprilie)
LIVE TEXT/ A 60-a zi de război în Ucraina (duminică, 24 aprilie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 61 (luni, 25 aprilie)
LIVE TEXT/ A 62-a zi de război în Ucraina (marți, 26 aprilie)
LIVE TEXT/ A 63-a zi de război în Ucraina (miercuri, 27 aprilie)
LIVE TEXT/ A 64-a zi de război în Ucraina (joi, 28 aprilie)
LIVE TEXT/ A 65-a zi de război în Ucraina (vineri, 29 aprilie)
LIVE TEXT/ A 66-a zi de război în Ucraina  (sâmbătă, 30 aprilie)
LIVE TEXT/ 67 de zile de război în Ucraina (duminică, 1 mai)
LIVE TEXT/ A 68-a zi de război în Ucraina (luni, 2 mai)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 69 (marți, 3 mai)
LIVE TEXT/ A 70-a zi de război în Ucraina (miercuri, 4 mai)
LIVE TEXT/ 71 de zile de război în Ucraina (joi, 5 mai)
LIVE TEXT/ 72 de zile de război în Ucraina (vineri, 6 mai)
LIVE TEXT/ 73 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 7 mai)
LIVE TEXT/ A 74-a zi de război în Ucraina (duminică, 8 mai)
LIVE TEXT/ A 75-a zi de război în Ucraina (luni, 9 mai)
LIVE TEXT/ A 76-a zi de război în Ucraina (marți, 10 mai)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 77 (miercuri, 11 mai)
LIVE TEXT/ A 78-a zi de război în Ucraina (joi, 12 mai)
LIVE TEXT/ A 79-a zi de război în Ucraina (vineri, 13 mai)
LIVE TEXT/ A 80-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 14 mai)
LIVE TEXT/ 81 de zile de război în Ucraina (duminică, 15 mai)
LIVE TEXT/ A 82-a zi de război în Ucraina (luni, 16 mai)
LIVE TEXT/ A 83-a zi de război în Ucraina (marți, 17 mai)
LIVE TEXT/ A 84-a zi de război în Ucraina (miercuri, 18 mai)
LIVE TEXT/ A 85-a zi de război în Ucraina (joi, 19 mai)
LIVE TEXT/ A 86-a zi de război în Ucraina (vineri, 20 mai)
LIVE TEXT/ A 87-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 21 mai)
LIVE TEXT/ A 88-a zi de război în Ucraina (duminică, 22 mai)
LIVE TEXT/ A 89-a zi de război în Ucraina (luni, 23 mai)
LIVE TEXT/ 90 de zile de război în Ucraina (marți, 24 mai)
LIVE TEXT/ A 91-a zi de război în Ucraina (miercuri, 25 mai)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 92 (joi, 26 mai)
LIVE TEXT/ A 93-a zi de război în Ucraina (vineri, 27 mai)
LIVE TEXT/ A 94-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 28 mai)
LIVE TEXT/ A 95-a zi de război în Ucraina (duminică, 29 mai)
LIVE TEXT/ A 96-a zi de război în Ucraina (luni, 30 mai)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 97 (marți, 31 mai)
LIVE TEXT/ A 98-a zi de război în Ucraina(miercuri, 1 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 99 (joi, 2 iunie)
LIVE TEXT/ 100 de zile de război în Ucraina (vineri, 3 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 101 (sâmbătă, 4 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 102 (duminica, 5 iunie)
LIVE TEXT/ A 103-a zi de război în Ucraina (luni, 6 iunie)
LIVE TEXT/ A 105-a zi de război în Ucraina (miercuri, 8 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 106 (joi, 9 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 107 (vineri, 10 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 108 (sâmbătă, 11 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 109 (duminică, 12 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 110 (luni, 13 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 111 (marți, 14 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 112 (miercuri, 15 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 113  (joi, 16 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 115 (sâmbătă, 18 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 116 (duminică, 19 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 117 (luni, 20 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 118 (marți, 21 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 119 (miercuri, 22 iunie)
LIVE TEXT/ 120 de zile de război în Ucraina (joi, 23 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 121 (vineri, 24 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 124 (luni, 27 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 125 (marți, 28 iunie)
LIVE TEXT/ 126 de zile de război în Ucraina (miercuri, 29 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 127 (joi, 30 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 129 (sâmbătă, 2 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 130 (duminică, 3 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 131 (luni, 4 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 132 (marți, 5 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 133 (miercuri, 6 iulie)
LIVE TEXT/ 134 de zile de război în Ucraina (joi, 7 iulie)
LIVE TEXT/ 137 de zile de război în Ucraina (duminică, 10 iulie)
LIVE TEXT/ 138 de zile de război în Ucraina (luni, 11 iulie)
LIVE TEXT/ 139 de zile de război în Ucraina (marți, 12 iulie)
LIVE TEXT/ 140 de zile de război în Ucraina (miercuri, 13 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 141 (joi, 14 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 142 (vineri, 15 iulie)
LIVE TEXT/ 145 de zile de război în Ucraina (luni, 18 iulie)
LIVE TEXT/ 146 de zile de război în Ucraina (marți, 19 iulie)
LIVE TEXT/ 147 de zile de război în Ucraina (miercuri, 20 iulie)
LIVE TEXT/ 148 de zile de război în Ucraina (joi, 21 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 149 (vinei, 22 iulie)
LIVE TEXT/ 150 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 23 iulie)
LIVE TEXT/ 151 de zile de război în Ucraina (duminică, 24 iulie)
LIVE TEXT/ 152 de zile de război în Ucraina (luni, 25 iulie)
LIVE TEXT/ 153 de zile de război în Ucraina (marți, 26 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 154 (miercuri, 27 iulie)
LIVE TEXT/ 155 de zile de război în Ucraina (joi, 28 iulie)
LIVE TEXT/ A 156-a zi de război în Ucraina (vineri, 29 iulie)
LIVE TEXT/ 157 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 30 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 158 (duminică, 31 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 159 (luni, 1 august)
LIVE TEXT/ 160 de zile de război în Ucraina (marți, 2 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 161 (miercuri, 3 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 162 (joi, 4 august)
LIVE TEXT/ A 163-a zi de război în Ucraina (vineri, 5 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 164 (sâmbătă, 6 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 165 (duminică, 7 august)
LIVE TEXT/ 166 de zile de război în Ucraina (luni, 8 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 167 (marți, 9 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 168 (miercuri, 10 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 169 (joi, 11 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 170 (vineri, 12 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 171 (sâmbătă, 13 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 172 (duminică, 14 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 173 (luni, 15 august)
LIVE TEXT/ A 174-a zi de război în Ucraina (marți, 16 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 175 (miercuri, 17 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 176 (joi, 18 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 177 (vineri, 19 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 178 (sâmbătă, 20 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 179 (duminică, 21 august)
LIVE TEXT/ 180 de zile de război în Ucraina (luni, 22 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 181 (marți, 23 august)
LIVE TEXT/ Jumătate de an de la începutul războiului Rusiei în Ucraina (miercuri, 24 august)
LIVE TEXT/ A 183-a zi de război în Ucraina (joi, 25 august)
LIVE TEXT/ A 184-a zi de război în Ucraina (vineri, 26 august)
LIVE TEXT/ A 185-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 27 august)
LIVE TEXT/ A 186-a zi de război în Ucraina (duminică, 28 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 187 (luni, 29 august)
LIVE TEXT/ A 188-a zi de război în Ucraina (marți, 30 august)

LIVE TEXT/ 189 de zile de război în Ucraina (miercuri, 31 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 190 (joi, 1 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 191 (vineri, 2 septembrie)
LIVE TEXT/ 192 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 3 septembrie)
LIVE TEXT/ Ziua 193 de război în Ucraina (duminică, 4 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 194 (luni, 5 septembrie)
LIVE TEXT/ 195 de zile de război în Ucraina (marți, 6 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 197 (joi, 8 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 198 (vineri, 9 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 199 (sâmbătă, 10 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 200 (duminică, 11 septembrie)
LIVE TEXT/ A 201-a zi de război în Ucraina (marți, 13 septembrie)
LIVE TEXT/ 203 zile de război în Ucraina (miercuri, 14 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, a 204-a zi (joi, 15 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, a 205-a zi (vineri, 16 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, a 206-a zi (sâmbătă, 17 septembrie)
LIVE TEXT/ A 207-zi a războiului din Ucraina (duminică, 18 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 208 (luni, 19 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 209 (marți, 20 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 210 (miercuri, 21 septembrie)
LIVE TEXT/ A 211-a zi a agresiunii ruse asupra Ucrainei (joi, 22 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 212 (vineri, 23 septembrie)
LIVE TEXT/ A 213-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 24 septembrie)
LIVE TEXT/ A 214-a zi de război în Ucraina (duminică, 25 septembrie)

LIVE TEXT/ A 215-a zi de război în Ucraina (luni, 26 septembrie)
LIVE TEXT/ 216 zile de război în Ucraina (marți, 27 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 217 (miercuri, 28 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 218 (joi, 29 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 219 (vineri, 30 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 220 (sâmbătă, 1 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 221 (duminică, 2 octombrie)
LIVE TEXT/ 222 de zile de război în Ucraina (luni, 3 octombrie)
LIVE TEXT/ A 223-a zi de război în Ucraina (marți, 4 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 224 (miercuri, 5 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, a 225-a zi (joi, 6 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 226 (vineri, 7 octombrie)
LIVE TEXT/ A 227-a zi de Război în Ucraina (sâmbătă, 8 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 228 (duminică, 9 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 229 (luni, 10 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 230 (marți, 11 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 231 (miercuri, 12 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 232 (joi, 13 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 233 (vineri, 14 octombrie)
LIVE TEXT/ A 234-a zi de Război în Ucraina (sâmbătă, 15 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 235 (duminică, 16 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 236 (luni, 17 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 237 (marți, 18 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 238 (miercuri, 19 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 239 (joi, 20 octombrie)
LIVE TEXT/ 240 de zile de război în Ucraina (vineri, 21 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 241 (sâmbătă, 22 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 243 (luni, 24 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 244 (marți, 25 octombrie)
LIVE TEXT/ 245 de zile de război în Ucraina (miercuri, 26 octombrie)
LIVE TEXT/ A 246-a zi de război în Ucraina (joi, 27 octombrie)
LIVE TEXT/ A 247-a zi de război în Ucraina (vineri, 28 octombrie)
LIVE TEXT/ A 248-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 29 octombrie)
LIVE TEXT/ A 249-a zi de război în Ucraina (duminică, 30 octombrie)
LIVE TEXT/ 250 de zile de război în Ucraina (luni, 31 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 251 (marți, 1 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 252 (miercuri, 2 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 253 (joi, 3 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 254 (vineri, 4 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 255 (sâmbătă, 5 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 256 (duminică, 6 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 257 (luni, 7 noiembrie)
LIVE TEXT/ 258 de zile de război în Ucraina (marți, 8 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 259 (miercuri, 9 noiembrie)
LIVE TEXT/ 260 de zile de război în Ucraina (joi, 10 noiembrie)
LIVE TEXT/ 261 de zile de război în Ucraina (vineri, 11 noiembrie)
LIVE TEXT/ 262 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 12 noiembrie)
LIVE TEXT/ 263 de zile de război în Ucraina (duminică, 13 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 264 (luni, 14 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 265 (marți, 15 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 266 (miercuri, 16 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 267 (joi, 17 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 268 (vineri, 18 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 269 (sâmbătă, 19 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 270 (duminică, 20 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 271 (luni, 21 noiembrie)
LIVE TEXT/ A 272-a zi de război în Ucraina (marți, 22 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 273 (miercuri, 23 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 274 (joi, 24 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 275 (vineri, 25 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 276 (sâmbătă, 26 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 277 (duminică, 27 noiembrie)
LIVE TEXT/ 278 de zile de război în Ucraina (luni, 28 noiembrie)