Principală  —  IMPORTANTE   —   Decizia Curții de Apel Chișinău…

Decizia Curții de Apel Chișinău cu privire la solicitarea avocatului de a-l elibera din arest pe șoferul de la volanul mașinii Audi

Șoferului de 27 de ani care conducea mașina de marcă Audi și care, potrivit conducerii MAI, se afla într-o cursă cu alt șofer care conducea un BMW, înainte de accidentul produs duminică, 17 mai, pe bulevardul Ștefan cel Mare, în care doi oameni și-au pierdut viața, rămâne în arest în izolator. Curtea de Apel Chișinău a respins recursul depus de avocatul șoferului în acest sens.

Curtea de Apel a respins ieri recursul avocatului șoferului, care solicita cercetarea acestuia în libertate. Ramâne în arest pentru 30 de zile”, ne-a comunicat Maria Vieru, purtătoarea de cuvânt a Procuraturii Generale.

Potrivit ministrului de Interne, Pavel Voicu, autoritățile l-au indentificat și pe al doilea șofer implicat în cursa auto desfășurată în noaptea accidentului. Atât acesta, cât și tânărul de 27 de ani aflat în detenție nu colaborează cu ancheta. În acest context, ministru de Interne susține că tânărul nu colaborează cu ancheta și a încercat să o compromită, declarând că în momentul impactului la volanul mașinii Audi se afla o altă persoană care ar fi fugit de la fața locului până la venirea agenților de investigații.

Duminică, 17 mai, două persoane, șoferul și pasagerul care se aflau într-o mașina de taxi – Toyota, s-au stins după ce, potrivit poliției, mașina lor a fost izbită violent de un Audi, la volanul căreia se afla un tânăr de 27 de ani. În urma impactului violent, alte patru persoane au fost transportate la spital.

Cine este șoferul de taxi care și-a pierdut viața în accidentul de pe bd. Ștefan cel Mare. Apelul făcut de rude