Principală  —  IMPORTANTE   —   Detalii despre pasagerul din taxi…

Detalii despre pasagerul din taxi care s-a stins în urma accidentului produs pe bd. Ștefan cel Mare. Mesajul de condoleanțe transmis de instituția în care activa

Pasagerul care se afla în mașina de taxi de marcă Toyota și care noaptea trecută s-a stins în urma accidentul produs la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare și strada Ismail, era angajat al Administrație Naționale a Penitenciarelor.

Responsabilii de la Administrația Națională a Penitenciarelor au publicat un mesaj de condoleanțe pe pagina oficială a instituției prin care își exprimă regretul în legătură cu moartea colegului lor.

Exprimăm cu durere și profund regret trecerea în neființă a colegului nostru, angajat al Penitenciarului nr.9 – Pruncul, Bujniță Artur, în vârstă de 46 de ani, care a decedat în această noapte, în urma unui teribil accident rutier, produs în centrul orașului Chișinău.

Artur Bujniță, născut în anul 1973, activa în cadrul instituției penitenciare din anul 2016.

Din numele conducerii Administrației Naționale a Penitenciarelor și a întregului efectiv al sistemului administrației penitenciare, transmitem sincere condoleanțe și compasiune rudelor îndurerate.

Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!”, se arată în nota publicată de ANP.

Două persoane, șoferul și pasagerul care se aflau în mașina de taxi – Toyota, s-au stins după ce, potrivit poliției, mașina lor a fost izbită violent de un Audi, la volanul căreia se afla un tânăr de 27 de ani. În urma impactului violent, alte patru persoane au fost transportate la spital. Potrivit Poliției Capitalei, soferul de 27 de ani a fost reținut pentru 72 de ore.

Detalii despre accident: Video/ Cum s-a produs accidentul de pe bd. Ștefan cel Mare în care au fost implicate 4 mașini, două persoane și-au pierdut viața, iar altele patru au ajuns la spital. Momentul impactului