Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Video/ Cum s-a produs accidentul…

Video Cum s-a produs accidentul de pe bd. Ștefan cel Mare în care au fost implicate 4 mașini, două persoane și-au pierdut viața, iar altele patru au ajuns la spital. Momentul impactului

Două persoane și-au pierdut viața, iar alți patru oameni au fost transportați la spital în urma accidentului care s-a produs duminică noapte, 17 mai, la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare și strada Ismail din capitală. Potrivit Poliției Capitalei, în accident au fost implicate patru vehicule.

Detalii de la Poliția Capitalei:

„Viteza excesivă la volan, nerespectarea regulilor de circulație rutieră și iresponsabilitatea a ucis doi oameni, în noaptea de 17 mai, într-un grav accident de circulație, produs la intersecția str. Ismail cu bd.Ștefan cel Mare.

Un Audi, condus de un tânăr de ani 27 ani, cu o pasageră la bord, deplasându-se pe bd. Ștefan cel Mare s-a ciocnit cu o mașină de taxi, Toyota, condusă de un bărbat de 39 de ani, care se deplasa pe str. Ismail. În taxi se afla și un pasager.

Astfel, în urma impactului Audi s-a tamponat cu un automobil „Dacia Logan”, condus de un bărbat de 40 de ani și în care se afla și o pasageră. În urma loviturii, automobilul Dacia Logan a fost proiectat într-un automobil de marca Volkswagen, care era parcat.

Înurma impactului violent, șoferul automobilului de model „Toyota” și pasagerul acestuia, au decedat pe loc, iar șoferii celorlalte unități de transport și pasagerii acestora au au fost transportați la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale”, transmit oamenii legii.

În urma accidentului, autoritățile au inițiat o cauza penală.

Între timp, în spațiul public au apărut imagini cu momentul impactului violent: