GALERIE FOTO/ Tânărul omorât la Costești este condus pe ultimul drum

Dumitru Jomir, tânărul de 21 de ani omorât în bătaie în seara de anul nou, este condus astăzi, 11 ianuarie 2020, pe ultimul drum.

Sute de oameni au venit să-și ia rămas bun de la Dumitru.

Dumitru Jomir, 21 de ani, a fost bătut cu cruzime în noaptea de anul nou de câțiva consăteni și a decedat la spital duminică, 5 ianuarie. Rudele băiatului consideră că acest caz nu este investigat suficient, așa că anunță că vor organiza un protest la Ialoveni luni, 13 ianuarie, la ora 14:00, pentru a cere de la toate instituțiile responsabile să cerceteze acest caz pentru a face dreptate.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *