Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   După ce a renunțat la…

După ce a renunțat la mandatul de deputat, Igor Dodon anunță că întreprinde o vizită de lucru la Moscova, în calitate de președinte a asociației pe care o conduce

După ce a renunțat la mandatul de deputat, Igor Dodon anunță că întreprinde o vizită de lucru la Moscova, în calitate de președinte a Asociației Obștești „Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă”.

Potrivit unui comunicat al Partidului Socialiștilor, vizită de lucru a lui Igor Dodon la Moscova are drept scop stabilirea unor contacte cu parteneri de afaceri.

„Pentru următoarele zile am planificate deja mai multe întrevederi importante cu șefii unor companii mari de stat și companii private despre rezultatele cărora voi veni suplimentar cu informații”, a menționat Igor Dodon, potrivit PSRM.

Președintele Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), Igor Dodon a anunțat că renunță la mandatul de deputat în Legislativul de la Chișinău, luni, 18 octombrie, în cadrul unei conferințe de presă.

Eu, dacă sincer, nu văd sensul să fiu în acest Parlament. Eu consider că pot fi eficient în alte funcții”, a declarat liderul socialiștilor.