(VIDEO) Acasă la Maia Sandu. 13 întrebări pentru candidata la prezidențiale

Ziarul de Gardă și-a propus să discute cu cei doi candidați la funcția de președinte al R. Moldova. Deocamdată, la solicitarea noastră a răspuns doar Maia Sandu, candidata PAS. Însă, Igor Dodon, candidatul PSRM, a refuzat să discute cu echipa ZdG, motivând că este ocupat cu dezbaterile electorale.

Redacția ZdG rămâne a fi deschisă pentru un eventual interviu cu Igor Dodon.

Amintim că la 13 noiembrie se va desfășura turul II al alegerilor prezidențiale, când vom alege între Maia Sandu și Igor Dodon.

Nu uita: alegerea corectă o faci atunci când ești informat!


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

11 comentarii

 1. alex kooper

  Da intrebare cine ia platit zborul in Doha ea nega , aceasta dokumentele arata ca ei nu aveau asterics!! Oare nu trebuie sa ne ingrijoreze faza ca si Maia si Dodon sunt minconosi si nu avem pe cine alege?!

  • Taleh Masnicu

   Te rog să mai asculți încă o dată, adresează-te la cancelarie de stat, dacă vrei să știi suma. Ea nu s-o ocupat de achitări

 2. Simion

  Dodoloaie nu face nici cat un nasture de la bluza superbei dne Maia Sandu. Mega-oaie Dodoloaie, neo-bolsevicul care impreuna cu regimul despotic a chelit si belit tara, este groparul natiunii. Dna Maia Sandu este SALVAREA! Pentru ca dna Maia Sandu – cu maximum de pliere la asteptarile electoratului – inseamna viziune, determinare, strategie, implicare, competenta, consecventa.

 3. Gicu

  Nici nu am ascultat pana la urma minciunile ei. Cum nu a aderat la PLDM, daca a fost nr. 5 pe lista PLDM? De restul nici nu mai zic. Daca stii ca te vede o tara intreaga la TV, cum te poti imbraca sub camasa cu un maiou alb, cu care se imbarca doar copiii si barbatii???? Si macar sa-si fi calcat camasa ceea, e sifonata parca a scos-o dintr-un loc, de aiai si nu e maritata, e baietoasa si n-are gusturi

  • Andrei

   sa inteleg ca sa ai minte deja nu-i un calificativ bun, trebuie sa fii numaidecit sexy, da? 🙂 tara arde dar baba “se uite la maiouri” ..

   • Gicu

    Pentru un viitor Presedinte de tara trebuie sa tina cont de toate, de dress code inclusiv. Daca are minte, hai sa iasa si in cufoaica, ca da, mintea conteaza, nu si celelalte, mai ales pentru o femeie

  • VladimirAfanasiev

   D-le Gicu , sunteți prea exigenți… Dar ca bărbat sunteți un cătător de nod în papură ….

 4. Ion Rotaru

  Echipa ZDG: în una din întrebări folosiți “Biserica ortodoxă din Moldova” pentru afirmațiile Episcopului Marchel. Dumnealui chiar a declarat că reprezintă doar Episcopia care o conduce. Dacă a fost o greşeală neintenționată, mesajul meu va fi bine-primit, dacă nu – îmi pare rău de exagerările neprofesioniste de acest tip.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *