Principală  —  Ştiri   —   [VIDEO] Campania de reîmpădurire a…

[VIDEO] Campania de reîmpădurire a Moldovei

Ziarul de Gardă lansează două inițiative noi în cadrul campaniei de abonare pentru anul 2016. În primul rând, ne-am asumat angajamentul să sădim câte un copac la fiecare abonamanet perfectat pentru întreg anul viitor. Fiecare elev știe că un copac matur asigură o cantitate de oxigen necesară pentru doi oameni. Ne-am propus să plantăm copaci ca să respirăm mai ușor cu toții și să participăm împreună la o acțiune durabilă și necesară R. Moldova.

Guvernele, crizele, stresurile trec, iar copacii trăiesc mult și dăruiesc mult. Vrem să continuăm să facem și jurnalism de investigație, pentru că și informația corectă trăiește mult și aduce schimbări în bine.

Despre numărul de abonați și numărul de copaci care urmează să fie plantați vă vom informa la începutul anului 2016, când vom face bilanțul  abonării. Copacii vor fi sădiți la începutul primăverii viitoare și orice abonat va afla din ZdG unde anume crește copacul său. Cei mai interesați cititori vor putea participa chiar la actele de plantare a pădurii cititorilor ZdG.

Abonarea pentru anul 2016 se poate face doar până la 22 decembrie 2015. Avem în față ultimele zile ca să construim pădurea noastră. Ca să putem respira mai ușor, trebuie să facem abonamente.

Putem să abonăm ediția tipărită în limba română sau ediția tipărită în limba rusă, ne putem abona părinții, nașii, cumetrii, învățătorii, intelectualii de la sate și din orașe, pe toți cei care citesc. Pentru aceasta, abonamentele pot fi perfectate la orice oficiu poștal din R.Moldova.

Pentru prietenii ZdG care au acces la Internet, avem încă o noutate bună. Abonamentele la ediția tipărită sau la ediția PDF pot fi făcute deja on-line. Intrați pe https://zdg.md/web/pay , alegeți tipul de abonament, înscrieți numele abonatului, și achitați, iar Ziarul de Gardă va ajunge la adresa stabilită.

Nu uitați: un abonament la Ziarul de Gardă poate fi un cadou perfect pentru sărbătorile care vin, e un dar inteligent, util și mare: 50 de numere de ziar, pline de investigații și articole explicative, cu pagini color, cu informații care ajută oamenii să aleagă răul de bine.

Și nu uitați, abonând Ziarul de Gardă pentru un an – oferiți un copac care asigură cu oxigen doi oameni.