Surprize la frontiera de stat. Femeile sunt întâmpinate cu flori

De Ziua Internaţională a Femeii, Serviciul Vamal a demarat o acţiune la posturile vamale internaţionale, felicitând toate doamnele şi domnişoarele care traversează frontiera R. Moldova.

Pentru că anume ei sunt primele persoane care întâlnesc şi petrec oaspeţii, prin această acţiune, colaboratorii vamali au urmărit scopul creării unei atmosfere de sărbătoare pentru genul frumos, în momentul trecerii frontierei de stat.

Cu mândrie şi gratitudine colaboratorii vamali au felicitat toate doamnele şi domnişoarele, care au traversat frontiera R. Moldova, dorindu-le bunăstare, dragoste şi o primăvară caldă.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *