Țîcu anunță că îl susține pe Năstase la alegerile de duminică

Candidatul PUN la funcția de primar general municipiului Chișinău, care nu a trecut în turul II al alegerilor locale, Octavian Țîcu, își îndeamnă susținătorii să îl voteze duminică, 3 noiembrie, pe Andrei Năstase, reprezentantul blocului ACUM.

„Apreciem faptul că va susține, așa cum a declarat, proiectele asumate de PUN în campania electorală, în mod special vom insista asupra celor trei proiecte-cheie pe care le-am promovat: planul urbanistic general cu încadrarea suburbiilor, statut juridic special centrului istoric și construcția Clubului sportiv municipal Chișinău”, a menționat acesta în cadrul unei conferințe de presă.

Țîcu a afirmat că decizia vine după ce Năstase a spus că nu va face alianță cu PSRM și „va susține ideea unei majorități îndreptate spre interesele chișinăuienilor”.

Anterior, acesta a precizat că „suportul meu și al echipei PUN” pentru Andrei Năstase în turul II „va fi condiționat de angajamentul ferm de a nu avea nicio colaborate cu PSRM și de constituirea unei alianțe proeuropene și românești pentru Chișinău”, menționând că „nu-mi retrag niciun cuvânt în privința lui Andrei Năstase; lucrurile pe care le-am spus în campanie rămân valabile”.

În urma scrutinului local din 20 octombrie, Țîcu a obținut un scor de 4,76%, fiind votat de 10.739 de alegători.

Duminică, 3 noiembrie, în Chișinău va fi organizat turul II al alegerilor locale, pentru funcția de primar al capitalei luptând socialistul Ion Ceban și candidatul blocului ACUM, Andrei Năstase.

Foto: privesc.eu


loading...

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *