Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   (doc)Oficial: Gaburici a fost exmatriculat…

(doc)Oficial: Gaburici a fost exmatriculat de la Colegiu, din proprie dorință, fără diplomă de BAC, și de la ASEM, pentru neprezentare la ore

Chiril Gaburici a fost exmatriculat „din proprie dorință” în septembrie 1995 de la Colegiul Republican Microelectronică și Tehnică de Calcul CRMTC, fără diplomă de BAC. Totodată, în 1997, el a fost exmatriculat de la ASEM pentru că nu a frecventat orele, plecând la muncă peste hotare.

Deputatul liberal Valeriu Munteanu a primit un răspuns oficial de la Ministerul Educației, care confirmă informațiile relatate anterior de ZdG.

Astfel, Ministerul Educației anunță că Gaburici a fost exmatriculat de la CR în septembrie 1995, din proprie dorință, neavând diploma de BAC. Totodată, în decembrie 1997, acesta a fost exmatriculat și de la ASEM, pentru că nu se prezenta la ore, deoarece a plecat la muncă peste hotare. Abia în anul 2000, Gaburici a fost înmatriculat la Universitatea Slavonă, la secția cu frecvență redusă.

Amintim că, ZdG a scris anterior despre studiile și CV-ul necenzurat al premierului Chiril Gaburici.

Precizăm totodată că, într-un răspuns oficial oferit anterior pentru ZdG, Chiril Gaburici susținea că a fost înmatriculat la Universitatea Slavonă în anul 1998, în timp ce în răspunsul primit de Munteanu de la Ministerul Educației se spune că acesta a fost înmnatriculat în anul 2000.

gaburiciintrebari min edu gaburici