Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   ULTIMA ORĂ/ Șoferul care a…

ULTIMA ORĂ Șoferul care a lăsat-o fără picioare pe Marcela Paladi, condamnat la doi ani de închisoare cu executare

Sursa foto: ZdG

Gheorghe Begu, șoferul automobilului care se face vinovat de producerea accidentului de pe Viaduct, în urma căruia Marcela Paladi, o tânără de 25 de ani, a rămas fără picioare, va ispăși o pedeapsă să trei ani și șase luni, dintre care 2 ani de închisoare cu executare în penitenciar tip deschis și un an și șase luni – suspendat condiționat pe un termen de probă de 3 ani. Decizia a fost pronunțată miercuri, 3 mai, de Judecătoria Buiucani.

„I se stabilește o pedeapsă cu închisoare pe un termen de 3 ani și 6 luni cu executare în penitenciar de tip deschis și cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport (…). Gheorghe Begu va executa pedeapsa cu închisoare pe un termen de doi ani în penitenciar de tip deschis, iar efectuarea restului pedepsei aplicate cu închisoare pe un termen de un an și șase luni se suspendă parțial pe o perioadă de probațiune de trei ani dacă în acest termen condamnatul nu va săvârși o nouă infracțiune și prin respectarea condițiilor probațiunii va îndreptăți încrederea ce i s-a acordat”, a declarat magistrata Olga Bejenari.

Tânăra de 25 de ani, Marcela Paladi, a fost lovită în noaptea de 5 spre 6 februarie de o mașină în timp ce încerca să plaseze triunghiul reflectorizant pentru a avertiza șoferii despre producerea unui accident mai puțin grav în care fusese implicată câteva minute mai devreme. Șoferul BMW-ului implicat în accident este Gheorghe Begu, specialist în domeniul IT.