Poziția procurorilor în cazul decesului lui Dan Pleşca

Procuratura Generală investighează, în cadrul unei cauze penale, decesul fiului mai mare al deputatului Nae-Simion Pleşca.

Tragedia s-a produs în seara zilei de 7 martie, în apartamentul deputatului. Potrivit datelor preliminare, împuşcătura a fost efectuată de către fratele mai mic al victimei, Sorin Pleșca, dintr-un pistol de model CZ, deţinut legal. În rezultatul rănii incompatibile cu viaţa, victima a decedat pe loc.

Imediat după comiterea crimei, fratele mai mic al victimei, fiind în stare de şoc, a părăsit locuinţa, actualmente fiind căutat de poliţie.

Acţiunile de urmărire penală continuă, procurorii urmînd să investigheze obiectiv şi operativ toate circumstanţele cazului, fiind luate în calcul toate versiunile celor întîmplate.

Menționăm că pe acest caz a fost des­chis un dosar penal pen­tru omor intenţio­nat.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *