Autoritățile au făcut percheziții la domiciliul deputatului Vladimir Cebotari

Procurorii anticorupție au făcut mai multe perchezitii, aseară, 19 septembrie, la domiciliul deputatului PD Vladimir Cebotari.

Perchezițiile au avut loc în dosarul intentat de autoritați privind concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău.

Tot aseară, în timpul perchezițiilor, deputatul Vladimir Cebotari a dat mai multe declarații.

În această dimineata, 20 septembrie, procurorii anticorupție și ofițerii Centrului Național Anticorupție efectuează mai multe perchezitii, la mai multe locații din capitală.

Potrivit reprezentanților Procuraturii Anticorupție, descinderile au loc în dosarele penale intentate de Procuratura Generală privind concesionarea aeroportului Internațional Chișinău.

Ieri, 19 septembrie, procurorul general interimar a cerut, în plenul Parlamentul de la Chișinău, ridicarea imunității parlamentare deputatului Vladimir Cebotari, declarând că democratul ar fi fost implicat în procesul de concesionare a aeroportului Internațional Chișinău. Ulterior, 53 de deputați au votat pentru ridicarea imunității. În semn de protest, democrații au părăsit sala de ședință înainte ca solicitarea procurorului general interimar să fie supusă votului.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *