Protest la Parlament: „Plahotniuc o să ajungă în cartea Guinness”

Ședința Extraordinară a Parlamentului a început cu șuierături și lozinci strigate în vuvuzele.

În fața Parlamentului are loc o acțiune de protest împotriva învestirii lui guvernului Filip, organizată de Platforma „DA”, de „Partidul Nostru”, cărora li s-au adăugat și susținătorii PSRM. Aceștia scandează: „Rușine”, „Jos mafia”, „Acum sau niciodată”, „Noi suntem poporul” etc.

Între timp, câțiva protestatari au pătruns în clădirea Parlamentului și cer ca ședința să fie întreruptă, iar autoritățile să iasă afară să discute cu protestatarii. „Plahotniuc o să ajungă în cartea Guinness. Un proxenet a ajuns să conducă o țară”, a declarat Andrei Năstase, președintele partidului politic Platforma Demnitate și Adevăr.

Văzând că ședința continuă, protestatarii au decis să înconjoare Parlamentul, continuând să scandeze „Rusine!”.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

5 comentarii

    • tarasov ion

      De acord,dar pacalitii cred ca sunt cei de la DA,iar executantii din grupele lui Usatai si Dodon,asa cred eu,,,

  1. tarasov ion

    Manipulare FSB-ista in care au cazut cei de la DA cu Nastase in frunte,iar Usatai si Dodon cu Moskova,nu in piata,asa ca oalele sparte vor fi platite de cei de la DA,,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *