Principală  —  Ştiri   —   MAREA FINALĂ Eurovision. Cine sunt…

MAREA FINALĂ Eurovision. Cine sunt favoriții, potrivit caselor de pariuri

În această seară va avea loc finala concursului Eurovision, în care s-au calificat și reprezentanții R. Moldova, formația Zdob și Zdub și Frații Advahov, cu piesa „Trenulețul”. În finală va evolua și reprezentantul României, interpretul Wrs, cu piesa „Llámame”, precum și cei ai Ucrainei, formația Kalush Orchestra, cu piesa „Stefania”.

Zdob și Zdub și Frații Advahov vor evolua sub numărul 19 în această seară.

Potrivit caselor de pariuri, cele mai mari șanse de câștig le Ucraina, cu o cotă uriașă de 8/13, după cum transmite Euronews. Piesa „Stefania”, interpretată de Kalush Orchestra, este o odă mamelor afectate de război.

Marea Britanie este cotată cu șanse de câștig de 8/1. Reprezentantul Regatului Unit este o vedetă a social media, Sam Ryder, cu piesa rock „Space Man”.

Suedia, care a câștigat de șase ori concursul Eurovision, este cotată cu șanse bune de a revendica încă o dată primul loc. Țara este reprezentată de Cornelia Jakobs, cu balada electro-pop, „Hold Me Closer”.

Italia se numără, de asemenea printre favoriții din acest an de la Eurovision. Țara gazdă este reprezentată de doi interpreți, Mahmood, care a mai participat în 2019 la Eurovision cu piesa „Soldi”, situându-se pe locul doi, și Blanco. Cei doi au câștigat Festivalul de la Sanremo, cu piesa „Brividi”, cu care participă și la Eurovision.

Ocupând locul cinci la casele de pariuri, Chanel din Spania a devenit una dintre favoritele Eurovision din acest an, mai notează sursa citată. Ea participă cu hitul în stil reggaeton „SloMo” .