Anunţ important pentru deponenţii Băncii de Economii

Comisia centrală pentru indexarea depunerilor băneşti ale cetăţenilor informează că, în baza Legii nr.1530-XV din 12 decembrie 2002 privind indexarea depunerilor băneşti ale cetăţenilor în Banca de Economii şi Hotărârii Guvernului nr. 128 din 20 februarie 2013, de la 24 iunie 2013, se va efectua plata sumelor indexate unor categorii de vârstă ale deponenţilor “Băncii de Economii”.

Aceştia vor primi indexările doar dacă au depus cereri de înregistrare până la 1 iunie 2013. Din categoriile stabilie fac parte:

deponenţii născuţi pînă în anul 1991 inclusiv, pentru plata sumei indexate aferente primei etape;

deponenţii născuţi pînă în anul 1926 inclusiv pentru plata sumei indexate aferente etapei a doua.

Pentru a beneficia de indexare, deponenţii pot să se adreseze la subdiviziunile „Băncii de Economii”.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *