(video) Viteza l-a omorât. Un tânăr din Briceni a decedat după ce s-a lovit cu scuterul în copac.

Sursa video: stirilocale.md

Viteza i-a luat viața. Este vorba despre un tânăr, de doar 27 de ani, care a murit după ce s-a izbit frontal cu scuterul într-un copac de pe marginea drumului. Totul s-a petrecut pe data de 8 iulie,  în satul Colicăuți, raionul Briceni. Viteza mare nu a permis manevrarea scuterului în una din cotituri astfel controlul acestuia a fost pierdut iar impactul inevitabil. Potrivit: stirilocale.md, deși a fost dus de urgență la spital, după câteva ore tânărul a decedat.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *