(video) Un hectar de teren cu cânepă a fost nimicit de poliție în raionul Ialoveni

sursa: mai.md

Un hectar de pământ pe care se cultiva cânepa a fost nimicit de poliția din raionul Ialoveni. Potrivit poliției, proprietarul este un bărbat de 28 de ani, locuitor al satului Rezeni.

Aproximativ 3500 plante de cânepă au fost nimicite prin ardere.

Suma drogurilor a fost estimată la aproximativ 3,6 milioane de lei.

Persoana găsită vinovată de „Circulaţia ilegală a substanţelor narcotice, psihotrope sau a analoagelor lor fără scop de înstrăinare”, riscă o amendă în valoare de la 4 mii până la 8 mii de lei.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

3 comentarii

 1. Gaby

  Alcoolul şi tutunul sunt cele mai periculoase și ucigașe droguri. Şi totuși rămân perfect legale, ba chiar sunt promovate intens. Cafeaua, aspirina sunt droguri şi ele, atenţie: și sunt mai periculoase decât cânepa.
  Cea mai mare şi directă dovadă a ipocriziei guvernelor: pe pachetele de ţigări stă scris că “Fumatul ucide” şi totuşi ţi se vinde; atunci de ce ne apară de fapt legea anti-drog?
  http://www.opinii.md/articol/3234/mitul-drogului-periculos/

 2. regret

  alo,stiam ca aspirina salveaza vieti,iar cafeaua cu masura,face bine.in rest,tot ce e peste masura,face rau,si sarea,si zaharul etc.asta inseamna ca numai omul isi regleaza modul de viata,numai omul isi face bine sau rau in perimetrul acesta.alcoolul,drogurile si tigarile nu i le leaga nimeni de gat si nu i le baga nimeni pe gat.am placere sa fumez o tigara,ma priveste,dar sa dau apoi vina pe tot globul,in afara de mine,e un fel de neghiobie.
  fiecare personal isi plamadeste cercul de protectie.si nu ma apuc acum sa bocesc ptr dezaxati amatori de placeri,sa-si asume si responsabilitatea.
  “ti se vinde”,nu,TU le cumperi,ce cauti la vanzator,pe dracu’?.e un sacrificiu enorm sa vedem intai barna din ochii nostri?

 3. Pramod

  ah, lasa\’ti imaginatia sa zrdbue, nu te mai crampona atat de ceea ce stii tu ca ar trebui sa fie dansul. asta nu e dans, e teatru-dans. e diferit.in definitiv, ai vazut destule filme in care unele lucruri nu erau asa cum sunt in realitate, ba chiar nu aveau sens, raportate la realitate. singura diferenta e ca ti se spunea ceva care ajuta capatarea unui sens, si ti se spunea prin cuvinte. e, acum ti se spune prin miscare. atata tot ti se pare perfect valabil ca un iepure sa bea ceai cu un soarece de camp amenintati de o regina care joaca cricket cu crose facute din flamingo, nu? well, perna aia poate sa fie orice sau oricine care, aparent, ne lasa ori ne ajuta sa dormim linistiti. o relatie care, de fapt, nu e buna ci rea, frustrarile, regretele, vinovatiile noastre lasa\’ti imaginatia sa zrdbue, cum ziceam. coregrafia te indeamna si te ajuta in egala masura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *