(video) Un bătrîn de 63 de ani, a tras cu arma în hoții veniți să jefuiască cafeneaua în care mânca

sursa video : foxnews.com

Un bătrîn de 63 de ani din Florida, a deschis focul asupra a doi tineri care au intrat înarmați să jefuiască un Internet Cafe. În imagini se vede cum tinerii atenționeză oamenii din cafenea să nu facă mișcări bruște. Unul dintre ei, cu o bîtă încearcă să distrugă un aparat de joc iar tînărul cu armă, se îndreaptă spre  masa de deservire, unde se afla administratorul. Totul mergea ca pe roate, pînă la momentul în care asupra atacatorilor nu a fost deschis primul foc de armă. Panicați, aceștia au încercat să părăsească încăperea, bătrînul însă mai trage cîteva focuri în urma lor. Acum bătrînul nu va fi tras la răspundere pentru utilizarea armei, pentru că el a reacționat așa cum permite legea în momentele în care siguranța personală și a oamenilor din jur este pusă în pericol.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *