[VIDEO] Tornadă imensă la Soci

Un fenomen natural neobișnuit pentru orașul Sochi. O mare trombă de apă se ridica de la nivelul mării, la zeci de metri înălțime formînd astfel o tornadă imensă. Din imagini se poate vedea cum acesta se deplasează de-a lungul țărmului foarte aprope de oraș. La fel se poate observa cît de aproape este acesta de niște nave care se aflau în larg. Ceva mai tărziu tornada a ajuns peste oraș acolo unde a lovit în forță cu ploi abundente și grindină. Potrivit sursei, Russia Today nu au fost raportate niciun fel de daune.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *