(video) S-a răsturnat de cîteva ori după ce a eșuat o depășire periculoasă. Imaginile au fost înregistrate de camera din TIR-ul unui șofer din Republica Moldova.

sursa: știrilocale.md

Un șofer moldovean a reușit să înregistreze momentul producerii unui accident rutier pe traseul Samara -Ufa, Rusia. Camera de luat vederi din cabina TIR-ului a înregistrat eșuarea unei manevre de depășire făcută de șoferul automobilului Vaz. Viteza neadaptată a proiectat autovehicolul pe contrasens și apoi pe marginea carosabilului, acolo unde s-a răsturnat de cîteva ori. Mașina s-a oprit la zece metri distanță de TIR. Șoferul TIR-ului a anunțat prin stația radio, ceilalți colegi de pe traseu, despre producerea accidentului. Între timp, alți conducători au sărit să scoată răniții din mașină.

Din fericire nimeni nu a avut de suferit grav în urma accidentului.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *