(video) La un pas de moarte pe trecerea de pietoni. Reacția șoferului i-a salvat viața

sursa video: youtube.com

Se întâmplă în Rusia pe o stradă foarte aglomerată, unde un tînăr parcurge în grabă trecerea de pietoni chiar în fața unei mașini.  Aceasta se deplasa cu viteză într-o zonă în care sunt semnalizate trecerile de pietoni. Cu toate astea, șoferul a reacționat imediat cum a observat pietonul, astfel virând brusc la stînga fără ca să atingă tînărul, însă cu riscul de a tampona alte mașini. Norocul însă a fost de partea şoferului, manevrele pe care le-a făcut l-au  eschivat de la un posibil accident.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *