[VIDEO] Judecata ZdG (spot)


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. VASILE VATAN

    Mă adresez către toţi politicienii dobitoci care vor guverna acest Stat fantom! Nu depinde de hoţii şi bandiţii care vor veni la guvernare.Dacă Justiţia şi instituţiile de drept vor-fi independente,în cel mai scurt timp toţi guvernatorii se-vor îmbrăca în strae de puşcăriaşi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *