(VIDEO) Filosofia lui Ion Curchi: „Cu cât mai multe pagini răsfoim, cu atât suntem mai obiectivi”

În satul Coropceni, Telenești, l-am cunoscut pe Ion Curchi, directorul gimnaziului, care ne-a povestit despre istoria localității și importanța cunoașterii. Bărbatul susține că nu trebuie să ne informăm dintr-o singură sursă. „Cu cât mai multe pagini răsfoim, cu atât suntem mai obiectivi. Trebuie să ne uităm la părerile diferitor oameni. Să trecem de la legendă la realitate”, menționează Ion Curchi.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *