(VIDEO) Disapora din Grecia este îndemnată să iasă la vot. „Votul diasporei este important pentru un viitor European”

Cetățenii R. Moldova, care trăiesc în Grecia, sunt îndemnați să participe la turul II al alegerilor prezidențiale. „Ieșiți la vot, hai să facem un pas înainte pentryu viitorul țării noastre. Votul diasporei este important pentru un viitor European. Participă și exprimă-ți dreptul constituțional de a alege. Vino la vot, cu familia și prietenii tăi”, susțin cetățenii R. Moldova, stabiliți în Grecia.

În Grecia vor fi dechise două secții de votare: la Ambasadă, strada George Bacou 20 și la agentia Art Tur, strada Aharnon 75, de la ora 7:00 dimineața până la ora 21:00.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *