(video) Adrenalină pe străzile din Pamplona

Sursa video: telegraphtv
Adrenalină, coarne și fracturi. Așa poate fi catalogată cursa cu tauri de pe străzile înguste ale oraşului spaniol Pamplona, acolo unde se petrece Festivalul San Fermin.

După ce 12 tauri au fost eliberati şi trimisi pe un drum care ducea spre arena tradiţionalei coride, aceștia au fost întărtați de la balcoanele caselor și de pe marginea drumului de către turiştii străini. Toți participanții au fost îmbrăcați în costume albe și batiste roșii cu care întărtau animalele. Fiecare taur cîntărește aproape o tonă.

Potrivit digi24.ro, la acest eveniment au participat aproape 20.000 de oameni, mulți dintre ei fiind veniți din Anglia, Japonia sau Australia. Măsurile de securitate luate de organizatori au micşorat rata deceselor, dar accidentele soldate cu fracturi sunt încă destul de numeroase, mai scrie sursa.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *