(VIDEO) Președintele Dodon, invitat la marșul LGBT

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a fost invitat să participe la marșul LGBT, care va avea loc în luna mai la Chișinău. Invitația a fost făcută de un reprezentant al asociației Amnesty International în cadrul prezentării raportului anual privind situația drepturilor omului în lume, 2016/2017.

Sursa Video: www.ZdG.md

Raportul include o analiză complexă a situației drepturilor omului în 159 de țări din lume și o trecere în revistă a acțiunilor Amnesty International privind protecția drepturilor omului, într-o perspectivă globală.

De asemenea, AIM s-a referit și la situația Drepturilor Omului în Republica Moldova.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. tolea mereuta

    Nu il vad pe Dodon venind la acest mars,el eventual va aranja cu biserica un mars antiLGBT,pt,familie si pt credinta habotnika ortodoxa,ca doar nu vine patriarhul Rusiei degeaba,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *