incendiu buiucani

VIDEO/ Incendiu la Buiucani: Trei echipaje de pompieri lucrează pentru a stinge flăcările

Cu aproape două ore în urmă, pe șoseaua Balcani din Chișinău, în apropriere de localitatea Dumbrava, din sectorul Buiucani, a izbucnit un incendiu. Potrivit, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) arde vegetația uscată, iar trei echipaje de pompieri lucrează pentru a stinge focul care s-a extins pe o suprafață de câteva sute de metri.

Contactat de ZdG, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, a comunicat că au fost informați despre incendiu printr-un apel la serviciu de urgență 112, la ora 13:13. Ofițerul de presă al IGSU, Daria Niceaeva, spune că arde vegetația uscată din zonă, iar primul echipaj al pompierilor care s-a deplasat la fața locului a solicitat ajutor. Astfel, la moment, trei echipaje de pompiere lucrează pentru a stinge incediul.

Cu toate că IGSU susține că focul nu se extinde, internauții au scris pe Facebook că dacă inițial incendiul se extindea pe zeci de metri de pe câmpia de la capătului bulevardului Alba Iulia, acum focul cuprinde deja o suprafață de sute de metri.

„A trecut mai mult de jumătate de oră, iar cei doi, trei pompieri continuă să lovească vegetația uscată cu niște instrumente improvizate, asemănătoare unor lopeți, habar n-am cum se numesc… focul cuprinde deja o suprafață de sute de metri”, a scris un utilizator de Facebook.

Foto: facebook.com
Video: youtube.com/channel/elenabaranov

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *