Principală  —  Ştiri   —   (VIDEO) Campion european la 14…

(VIDEO) Campion european la 14 ani caută sprijin

La doar 14 ani, Valeriu Strungari a devenit campion al Moldovei la categoria de greutate 51 kg și a obținut locul III la Campionatul Mondial de kickboxing. Valeriu a fost ales să participe în august 2016 la Campionatul Mondial din Irlanda, dar familia lui nu-și poate permite să achite aproape 2 mii de euro pentru această plecare, tata lui având grad accentuat de invaliditate, după o operație la inimă. 

Este un băiat perseverent și depune maiximum efort pentru că-și dorește să devină un sportiv de performanță și să reprezinte Moldova pe marile ring-uri de kickboxing din lume. Valeriu a fost ales să participe în august 2016 la Campionatul Mondial din Irlanda, dar familia lui nu-și poate permite să achite aproape 2 mii de euro pentru această plecare, tata lui având grad accentuat de invaliditate, după o operație la inimă. 
Antrenorul și colegii îl susțin pe Valeriu, dar este nevoie de implicarea tuturor pentru a-l încuraja să-și urmeze visul și să-și dezvolte capacitățile de sportiv și luptător.

Persoanele interesate îl pot contacta pentru detalii pe Victor Strungari, tatăl lui Valeriu, la nr. 078131300