VIDEO/ Angajații Ambasadei SUA – cuvintele care le plac cel mai mult în limba română

La 31 august, Republica Moldova sărbătorește Ziua Limbii Române, iar cu acest prilej, Ambasada SUA din R. Moldova a publicat un filmuleț în care angajații americani ai instituției au spus care fraze sau cuvinte în limba română le plac cel mai mult.

Citiți și: Ambasadorul SUA, mesaj în limba română cu ocazia Zilei Independenței: Împărtășim dorința voastră de a avea un guvern al poporului


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *