Ziarul de Gardă angajează reporter-știrist și reporter de investigație

Devino parte a echipei Ziarului de Gardă! Suntem în căutarea unui reporter-știrist și a unui reporter de investigație, care ține pulsul evenimentelor și vrea să fie primul care află detaliile despre cele mai importante evenimente!

CERINȚE FAȚĂ DE CANDIDAȚI:

 • Educație: Studii universitare în jurnalism, comunicare, filologie sau alte domenii adiacente
 • Experiența profesională: Experiență de lucru într-o poziţie similară

Competențe și abilități:

 • cunoașterea bună a limbii române
 • abilități jurnalistice de bază, de comunicare cu sursele, de colectare corectă a datelor pentru materiale jurnalistice
 • cunoașterea bună a realităților politice și sociale din Republica Moldova
 • rapiditate și acuratețe la scrierea știrilor

CONDIȚII DE MUNCĂ:

 • un loc de muncă dotat cu echipamentele și materialele necesare
 • salariu motivant, contract de muncă, achitarea taxelor obligatorii
 • cursuri de limbă engleză

Persoanele interesate trebuie să prezinte Dosarul de Angajare compus din:

 • CV actualizat
 • linkuri la materialele scrise și publicate anterior

Dosarul de angajare va fi expediat prin e-mail la adresa zdg.redactia@gmail.com cu titlul: „reporter-știrist” sau „reporter de investigație”.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

 1. Reporter Știrist

  Laura Codruța Kovesi a fost plasată sub control judiciar de către procurorii Secției de anchetare a magistraților. De asemenea, fosta șefă DNA are interdicția de a părăsi țara.

  Talpa Iadului de Moldova Plahotniuk se gândește să propună României o celulă din clasa “lux” în penitenciarul nr 13 pentru fosta șefă DNA Laura Codruța Kovesi.

  P.S. Este bună știrea mea? Mă angajați reporter știrist? Sunt de acord să lucrez pe toată norma pentru 25% din salariu.

 2. Reporter Știrist

  La solicitarea oamenilor muncii Igor Dodon a hotărât ca în locul evenimentului sportiv, “Hai Haiduci!” să organizeze evenimentul sportiv “Hai Mancurți”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *