Principală  —  Ştiri  —  Social   —   ZdG angajează manager Departament TV,…

ZdG angajează manager Departament TV, Radio

Publicaţia periodică Ziarul de Gardă anunţă concurs de angajare a unei persoane pentru funcţia de Reporter-manager Departament TV, Radio.

Reporterul-manager al Departamentului TV, Radio al ZdG are următoarele responsabilităţi: planificarea și organizarea filmărilor, participare la realizarea reportajelor planificate, coordonarea activității de editare TV și Radio, organizarea activității departamentului, distribuirea produselor realizate în format TV-Radio, promovarea produselor, relații cu partenerii ZdG/Reporter de Gardă.

Abilităţi necesare: abilități reportericești în domeniul TV-Radio, experiență în domeniu, cunoașterea și aprecierea jurnalismului de investigație și a activității ZdG&Reporter de Gardă, abilități de comunicare, cunoașterea bună a limbilor română, rusă, engleză.

ZdG oferă un salariu motivant determinat de experienţă, atitudine, şi performanţă. Persoanele interesate sunt rugate sa remită un CV şi o scurtă scrisoare de motivare în care să fie incluse câteva linkuri la reportajele realizate anterior, la adresa electronică: ziardegarda@gmail.com cu specificarea: Concurs reporter-managerTV/Radio.