VOX: Ce spun cetățenii despre ajutorul de 700 de lei pentru pensionari, anunțat de președintele Dodon

Pe 18 noiembrie 2019, președintele Igor Dodon i-a convocat pe speakerul Zinaida Greceanîi și pe premierul Ion Chicu într-o ședință specială. Potrivit Președinției, în cadrul acestei ședințe au fost identificate resursele necesare pentru implementarea unor proiecte sociale, printre care și acordarea unui suport unic de sărbători, de 700 de lei, pentru pensionari și beneficiarii de alocații sociale. I-am întrebat pe cetățeni dacă cred că este suficientă această sumă și ce își pot cumpăra cu 700 de lei.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *