(Video) ”Șriftul” e prea mic!”

În această săptămână, ZdG împlinește 12 ani. Echipa redacției a mers în satul cu cei mai mulți abonați, ca să afle care sunt opiniile  cititorilor despre Ziarul de Gardă și cum am putea deveni mai buni. Meșterul popular din staul Colibași, Constantin Cojan, citește dis-de-dimineață Ziarul de Gardă sub mărul din fața casei, apoi până se lasă întunericul, lucrează cu măiestrie la ilice de-o frumusețe rar întâlnită în tot sudul Moldovei. Iată ce crede maestrul despre ZdG:


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. ivan cel groaznic

    Si unde sint proiectele culturale comune cu Romania ? Anii trecuti se mai facea ceva, acum nu se mai face nimic … Si mare pacat sa nu lasi oamenii sa se cunoasca intre ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *