(Video) De unde vine fumul care a împânzit întreaga capitală?

Întreaga capitală este împânzită de un fum dens. Reprezentanții Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale (SPCSE) anunță că fumul vine din sectorul Buiucani, unde a izbucnit un incendiu.

„În această noapte pompierii au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o gunoiște cu crengi și frunze depozitate în sectorul Buiucani din capitală. Apelul la serviciul 901 a fost recepționat la ora 23.18 minute. Din primele informații s-a stabilit că flăcările au cuprins suprafața de 3ha din cele 5 ha de crengi aflate pe un teren între străzile șoseaua Balcani și str. Pietrarilor. La fața locului pentru stingere au intervenit cinci autospeciale de intervenție. Focul a fost localizat la ora 02.48 minute. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit. Pentru lichidarea incendiului, mai lucrează două echipaje din cadrul Serviciului Situații Excepționale al MAI. Toate circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior”, anunță SPCSE, într-un comunicat de presă.

La stingerea incendiului au fost implicate șase autospeciale. Pompierii au lucrat până la ora 07.30.

„Domnilor pretori, știu care este situația și vă rog să găsiți toate căile posibile și imposibile de evacuare a crengilor adunate după ninsorile din 20 aprilie, ca să evităm orice pericol ce poate apărea din senin”, a declarat viceprimarul Nistor Grozavu, în cadrul ședinței operative a Primăriei.  


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *