VIDEO/ 7 336 de lei, ce-am făcut cu ei?

Avem o veste bună: echipa Reporter de Gardă știe, vrea și poate să facă reportaje video interesante. Reporterii noștri înregistrează vocile celor neauziți și adresează cele mai incomode întrebări celor întreținuți din bani publici, care fug de întrebări, expunând tușonka” unora și luxul altora.  

Acest video despre o victimă a deportărilor staliniste care s-a adresat direct premierului Filip a fost vizionat de 732 405 oameni. Adică 732 405 de oameni au aflat despre situația deportaților și despre răspunsul autorităților la cele întâmplate. 732 405 oameni și-au pus întrebări și așteaptă noi răspunsuri.

În anul 2018 o parte dintre cetățeni au redirecționat 2% din impozite pe contul organizației noastre. În total au fost 7 336 lei. Paginile RdG și ZdG pe Facebook cumulează împreună 73 000 de urmăritori, care vizionează reportaje și citesc texte zilnic.

7 336 lei vs 73 000 de oameni informați7 336 lei vs 732 405 vizualizări la un singur reportaj. E un randament enorm. Aprecierea publicului ne spune că vom reuși și mai mult.

Dar munca acestor reporteri merită răsplătită, iar Republica Moldova nu generează condiții de sustenabilitate financiară pentru presa liberă. Dacă vrei, crezi și poți redirecționa 2% din impozite, poți contribui la crearea unor reportaje care vor fi urmărite de alte 700 000 de cetățeni. Sau poate de 1 000 000? Vrem să ajungem la cât mai mulți cetățeni, să le auzim întrebările, să căutăm pentru ei răspunsuri.

Vrei să vezi ce ascund corupții? Redirecționează 2% din impozitul pe venit  pentru Ziarul de Gardă. Înscrie codul fiscal 1010620003744 în declarația cu privire la impozitul pe venit. În formularul CET 15, la „Secțiunea a șasea”, în caseta M2 și în formularul CET 18, la „Secțiunea a cincea”, în caseta M1. Iar noi vom arăta fața adevărată a corupției!


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *