Unde a fost găsit deținutul care a evadat din Penitenciarul nr. 10

Condamnatul de 16 de ani, care a evadat astăzi, 9 septembrie, din Penitenciarul nr.10, Goian, a fost reținut pe traseul Anenii Noi-Căușeni, a anunțat acum câteva minute Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) printr-un comunicat de presă.

„Evadatul a fost reținut de către angajații Inspectoratului de Poliție Căușeni în comun cu funcționarii Penitenciarului din Bender. Deținutul nu a opus rezistență fizică”, menționează ANP.

Acesta riscă să fie condamnat suplimentar în baza art. 317 Cod penal, „Evadarea din locurile de detenție”, care prevede pedeapsa cu închisoare de până la 3 ani.

Foto: Radio Europa Liberă

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *