Principală  —  IMPORTANTE   —   ULTIMA ORĂ/ Directorul general al…

ULTIMA ORĂ Directorul general al companiei Moldtelecom a demisionat

Sursa foto: moldtelecom.md

Agenția Proprietății Publice (APP) anunță că vineri, 29 decembrie, încetează mandatul lui Alexandru Ciubuc în calitate de director general al S.A. Moldtelecom, în urma aprobării cererii de demisie de către Consiliul Societății.

Interimatul funcției de director general, conform unui comunicat al APP, urmează să fie preluat de către Viorel Motorniuc, actual consilier în cabinetul directorului general al Agenției.

„(…) Aceste decizii lansează procesele de comunicare cu profesioniști din domeniu pentru identificarea unui candidat la poziția de director general al S.A. Moldtelecom. Susținem transparența. APP va comunica public la subiect, în măsura evoluției evenimentelor”, spune APP într-un comunicat.

Alexandru Ciubuc s-a aflat la șefia S.A. Moldtelecom începând cu luna octombrie 2022.

Anterior, Alexandru Ciubuc a ocupat funcția de director interimar la Moldtelecom. Acesta este co-fondator al „ENABLD TECHNOLOGIES” și „DAS SOLUTIONS”- companii specializate în industria de telecomunicații.

În perioada 2007 – 2009, Alexandru Ciubuc a activat în compania „Romtelecom” sau „Telekom Romania”, brand de telecomunicații din România.