Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Alexandru Ciubuc este noul director…

Alexandru Ciubuc este noul director general al Moldtelecom

Concursul pentru ocuparea funcției vacante de director general al S.A. Moldtelecom a ajuns la final. Urmare a desfășurării Concursului, la data de 7 octombrie 2022, Comisia de concurs a desemnat în calitate de câștigător candidatura lui Alexandru Ciubuc, care din noiembrie 2021 și până în prezent a ocupat funcția de director interimar, anunță S.A. Moldtelecom într-un comunicat de presă.

„Urmare desfășurării Concursului pentru ocuparea funcției vacante de director general al S.A.”Moldtelecom”, la data de 07 octombrie 2022, Comisia de concurs a desemnat în calitate de câștigător al Concursului candidatura dl-ui CIUBUC ALEXANDRU. Felicitări, dle Alexandru Ciubuc! Succese remarcabile în realizarea scopurilor propuse în beneficiul companiei și al clienților noștri!”, se arată într-un comunicat de presă al S.A. Moldtelecom.

Din noiembrie 2021 și până în prezent, Alexandru Ciubuc a ocupat funcția de director interimar la Moldtelecom. Potrivit CV-ului publicat pe pagina companiei, Alexandru Ciubuc este co-fondator al „ENABLD TECHNOLOGIES” și „DAS SOLUTIONS”- companii specializate în industria de telecomunicații.

De asemenea, în perioada 2007 – 2009, Alexandru Ciubuc a activat în compania „Romtelecom” sau „Telekom Romania”, brand de telecomunicații din România.

Consiliul S.A. Moldtelecom a anunțat concursul pentru funcția de director general al companiei în luna august curent, după ce din noiembrie 2021, funcția a rămas vacantă după demisia lui Viorel Postolachi.

S.A. Moldtelecom a fost fondată la 1 aprilie 1993. Este operatorul numărul unu de servicii integrate mobile-fixe-internet şi TV din țară.