Principală  —  Ştiri  —  Social   —   O companie, care are 12…

O companie, care are 12 stații de alimentare a automobilelor cu GNC în toată țară, majorează prețul la gazele naturale comprimate

imagine-simbol

Compania „Transautogaz” majorează prețul la gazele naturale comprimate, cu 4,8 lei, în contextul „creșterii costului de achiziție al gazelor naturale”. Informația a fost confirmată pentru Ziarul de Gardă de reprezentanții companiei.

Astfel, la cele 12 stații de alimentare a automobilelor cu gaze comprimate în loc de 8 lei a fost afișat prețul de 12,8.

La 14 octombrie, „Transautogaz” a anunțat că sistează temporar activitatea a cinci stații de alimentare a automobilelor cu gaze comprimate, „în legătură cu criza din ramura de gaze”. Stațiile și-au reluat activitatea, au precizat pentru ZdG reprezentanții companiei, miercuri, 10 noiembrie.

Pentru luna noiembrie cetățenii R. Moldova vor achita 11 lei și 8 bani, cu TVA inclus, pentru un metru cub de gaze naturale. Într-un comentariu pentru Ziarul de Gardă responsabilii de la Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) au comunicat că acest tarif este unul provizoriu și se va aplica doar pentru luna noiembrie, urmând ulterior să fie aprobat un tarif final.