Ministra Educației, despre sala de sport arendată de Țuțu: Contractul va fi reziliat

În timp ce fostul deputat Constantin Țuțu a dispărut din spațiul public, iar colegii săi de partid nu cunosc unde se află acesta, ministra Educației, Culturii și Cercetării, Liliana Nicolaescu-Onofrei, declară despre o eventuală reziliere a contractului pentru sala de sport pe care Țuțu o închiriază de la Centrul Național de Pregătire a Loturilor Olimpice.

„Este o situație abominabilă. E vorba de o sală de peste 200 m2 care este arendată doar cu 1 600 de lei pe lună de către Țuțu și acoliții săi în situația în care în gestiunea Centrului este și căminul pentru sportivii noștri, care este într-o stare deplorabilă și pentru care Centrul respectiv solicită fonduri suplimentare de la ministerul Educației, Culturii și Cercetării pentru care trebuie să depunem un efort foarte mare ca să le găsim”, a declarat ministra în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

Astfel, în condițiile în care o sală atât de spațioasă este dată în arendă cu o sumă atât de mică, ministra a declarat că situația urmează a fi examinată, iar contractul va fi reziliat.

Anterior, și deputatul Octavian Țîcu a declarat că fosta guvernare ar fi înstrăinat netransparent una dintre sălile de sport ale Centrului Național de Pregătire a Loturilor Olimpice, acolo unde fostul deputat democrat și-a amenajat un club sportiv care îi poartă numele.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *