Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Ludmila Vasilache și-a dat demisia.…

Ludmila Vasilache și-a dat demisia. „Nu am mai putut suporta indiferența unor membri…”

Ludmila Vasileche, președinta Consiliului de Observatori (CO) al IPNA „Teleradio-Moldova”, și-a anunțat demisia.
O declaraţie în acest sens a fost făcut de Ludmila Vasileche la începutul şedinţei CO. Aceasta a spus că nu poate activa în funcţia de preşedinte CO, pentru că e dezamăgită de echipă.

„Am luat această decizie, pentru că am fost dezamăgită de echipa pe care o conduceam. Fiind aleasă în calitate de președinte CO, știam că fiecare membru e diferit, suntem pestriți, dar mă gândeam că împreună vom putea face lucruri frumoase, mai ales știind în ce situație dificilă se afla televiziunea publică. Din păcate, am înțeles că acest lucru nu mi-a reușit. Nu am mai putut suporta indiferența unor membri sau frica acestora de a-și asuma răspunderea pentru deciziile pe care le-au făcut”, a declarat Ludmila Vasilache. Totodată, Ludmila Vasilache a anunțat că va rămâne membră a Consiliului de Observatori. „Așa îmi va fi mai simplu, voi putea să-mi expun propriul punct de vedere, să vin cu argumente și reproșuri, dacă va fi nevoie. Nu-mi stă în fire să tac”, a subliniat Vasilache.

Amintim că Ludmila Vasilache a fost aleasă în funcţia de preşedinte al Consiliului de Observatori (CO) al IPNA „Teleradio-Moldova” în luna martie anul curent. Este de profesie jurnalist, a fost membru al Consiliului Coordonator al Audiovizualului (CCA), iar anterior a activiat în cadrul Companiei „Teleradio-Moldova”.

Tot astăzi, a fost ales noul președinte al CO. Aceasta este Doina Deleu, purtătorul de cuvânt al preşedintelui Consiliului de administraţie al SA „Moldovagaz”. Pentru ea au votat cinci membri ai CO din cei șapte. Împotrivă a votat Petru Grozavu, iar Larisa Călugăru nu era prezentă la şedinţă.